ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ
Πριν λίγες ημέρες Ηγούμενος μονής του Αγίου Όρους είδε κάποιον προσκυνητή στο προαύλιο της μονής θλιμμένο και τον πλησίασε.
«Τι έχεις παιδί μου και είσαι έτσι;» τον ρώτησε.
«Δεν βλέπεις γέροντα τι γίνεται; Οι Τούρκοι θέλουν να μας πάρουν το Αιγαίο, οι σκοπιανοί την Μακεδονία, οι Αλβανοί την Ήπειρο, οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας διαλύσουν εντελώς, πώς να είμαι;»
«Άκουσε να σου πω παιδί μου...
Για τον Θεό η Ελλάδα είναι το προζύμι της ανθρωπότητας!
Είναι προορισμένη να φέρει το έλεος του Θεού στον κόσμο και να σκορπίσει παντού το Φως του Χριστού.
Οι επίγειες δυνάμεις του κακού μπορεί να θέλει να την διαλύσουνε αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα!
Η Ελλάς είναι προορισμένη να εκπληρώσει το σχέδιο του Θεού.
Μπορεί να περάσουμε θλίψεις, μπορεί να περάσουμε διωγμούς, μπορεί να περάσουμε πείνες, μπορεί να περάσουμε και θάνατο ακόμα αλλά το σχέδιο του Θεού θα εκπληρωθεί μέσω της Ελλάδας»
http://hggiken.pblogs.gr/2012/05/martyr ... toy-t.htmlΕίμαι ο αγωγός αυτής της πληροφορίας προς το Φίλλιπο (Filtor).
Είμαι Έλληνας και είμαι περήφανος για την πατρίδα μου την Ελλάδα.
Αδελφοί μου. Μη ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αθροιστικά αυτές τις δύο ιδιότητες (του χριστιανισμού και του ελληνισμού)και ταυτόχρονα ιερό χρέος να τις τιμήσουμε.
Και ναι, είμαστε καλύτεροι από ΟΛΟΥΣ τους άλλους λαούς γιατί κανένας άλλος λαός δεν έχει σήμερα αθροιστικά αυτές τις ιδιότητες.
Με την σταύρωση του Θεού και την πτώση του ισραήλ, ισραήλ έγινε πλέον η Ελλάς. Από φιλότιμο έγινε. Με αυτοθυσία αναγνώρισαν οι Έλληνες τον Κύριό μας Ιησού Χριστό ως Μεσσία και Λυτρωτή του κόσμου απ’ την προπατορική αμαρτία. Εθελοντικά προσφέρθηκαν οι έλληνες στην υπηρεσία του Κυρίου μας. Με ελεύθερη βούληση κατέστησαν δούλοι Κυρίου. Είναι παγκόσμιο μυστήριο στην ιστορία των εθνών αυτό που συνέβη με τους Έλληνες. Το αναγνώρισε ο ίδιος ο Κύριος.
Δια μέσω των Ελλήνων θα δοξασθεί Κύριος ο Θεός μας. Τελεία και παύλα.Το ελληνικό έθνος είναι αυτό στο οποίο χαρίσθηκε η βασιλεία του Θεού. Η βασιλεία του Θεού είναι πνευματική και όχι κοσμική. Η Ελλάς και το ελληνικό έθνος έχουν αυτή τη βασιλεία.
Έχουμε και την τιμή και το χρέος να την φυλάξουμε αμόλυντη και να την μεταδώσουμε σ’ όλα τα υπόλοιπα έθνη. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΤΕΛΟΣ.Και να μη το θέλουμε εμείς και να μη το πιστεύουμε, το σχέδιο του Θεού είναι αυτό και δεν αλλάζει.Το νέο ορθόδοξο κράτος πιστεύω, θα ονομασθεί ΕΛΛΑΣ, λέξη με ιερή σημασία (λίθος – γη του φωτός)
Πιστεύω η σημαία του θα είναι η γαλανόλευκη με το σταυρό.
Αυτή τη σημαία ματώσαμε για να κρατήσουμε ζωντανό το έθνος μας και την πίστη μας.
Αυτή είναι η τιμή μας.
Αυτή και η ανταμοιβή μας.
Μοναχά πιστεύω πως θα ‘ναι αυτή του στρατού ξηράς . Και στο κέντρο του σταυρού θα υπάρχει η μορφή της προστάτιδας των ελλήνων δλδ της αγαπημένης μητέρας μας Υπεραγίας Θεοτόκου.
Σε αυτήν θα αφιερωθεί η ύπαρξη του νέου ορθόδοξου ελληνικού κράτους γιατί χάρη σε αυτήν διεσώθη εν μέσω των αιώνων.
Και θα είμαστε εκεί (στην Κωσταντινούπολη, που θαρρώ ότι θα μετονομασθεί σε Θεοτόκου Πόλη=Θεοτοκούπολη προς τιμήν της Κυρίας των Ουρανών) παιδιά της αγαπημένα, παιδιά αμαρτωλά που ανομήσαμε, που σφάλλαμε, αλλά παιδιά που μετανοήσαμε και στρέψαμε με πίστη το βλέμμα μας στο σταυρό του Κυρίου μας. Παιδιά που αποβάλλαμε την αντίχριστη ιδεολογία της Δύσης και στραφήκαμε με πόνο στον Κύριό μας ξανά. Παιδιά που με πόνο και δάκρυα κουβαλήσαμε τον σταυρό του Κυρίου μας .Παιδιά που μέσα απ’ τον πόνο και τη θλίψη που μας προκάλεσαν οι εξουσιαστές αυτού του κόσμου, εξαγνιστήκαμε και επιστρέψαμε στην αγκαλιά του Κυρίου μας.
Παιδιά Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών!!!