kyriakos wrote:Αφού αναφέρθηκε εκτενώς το θέμα των φυσικών νόμων, να προσθέσω κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι από τη σοφία του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς:
1. Φυσικός νόμος, ΔΕΝ υπάρχει και γι' αυτό και δεν αναφέρεται ούτε μια φορά στη Βίβλο.
2. Ο θέτων τον νόμο και ο τελών υπό τον νόμο πρέπει να είναι ενσυνείδητα όντα.
thanos69b wrote:giannis73 wrote:nick_the_greek wrote:Δεν νομίζω ο Θεός να αλλάζει τους νόμους της φύσης. Ίσως όμως να μπορεί να εκμεταλλέυεται κάποια "παραθυράκια" των φυσικών νόμων που δημιούργησε ο ίδιος εν σοφία. Πχ η κβαντομηχανική στηρίζεται σε νόμους πιθανοτήτων. Ίσως ο Θεός να μπορεί να διευθετεί τις πιθανότητες κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εφικτά κάποια πράγματα που με πρώτη ματιά να φαντάζουν απίθανα. Για παράδειγμα βάσει της κβαντομηχανικής υπάρχει πιθανότητα, έστω και απειροελάχιστη, ακόμα και ένα μακροσκοπικό αντικείμενο την μία στιγμή να βρίσκεται εδώ και αμέσως μετά να βρίσκεται 1000 χλμ μακριά.
Τα θαύματα που για μας τους ανθρώπους είναι απίστευτα για τον Θεό είναι απλώς μια αλλαγή των νόμων της φύσης κατά περίπτωση.
Αδελφοί μου, ταπεινή μου γνώμη είναι ότι όλη η συζήτηση είναι εκ του πονηρού.
Αν ο Θεός υπακούει σε νόμους δεν είναι Θεός.
Matina wrote:Δε θα Επιτρέψει ο Κύριός μας τέτοιο διασυρμό,διότι μας Αγαπάει πολύ.Ο Κύριος αδέλφια μου συγκινήθηκε πολύ με όλη την προσπάθεια του κόσμου προς στήριξη των απόρων αδελφών μας.Η κινητοποίηση είναι πολύ δυναμική,ο κόσμος έχει μέσα του ακόμη την αγάπη για το συνάνθρωπο,τον πόνο που πηγάζει από το Άγιο Πνεύμα που όλοι μας πήραμε κατά τη βάφτισή μας.Ο Έλληνας δεν είναι ρατσιστής ,ο Έλληνας ακόμη αγαπάει,ακόμη πονάει,ακόμη κλαίει για τον συνάνθρωπο που υποφέρει,είτε είναι δικός ,είτε ξένος.Ακούω να λένε δε με νοιάζει ποιος θα φορέσει τα ρούχα,ποιος θα φάει τα τρόφιμα,αρκεί να πάνε εκεί που πρέπει ,εκεί όπου χρη ανάγκη.
Ο Θεός είδε αυτή ακόμη την μηδαμινή προσπάθεια όλου του κόσμου και συγκινήθηκε,γιατί αυτή η προσπάθεια βγήκε από το υστέρημα κι όχι από το πλεόνασμά μας.Εκεί όπου οι βδέλλες πίνουν το αίμα του κοσμάκη ,εκεί υπάρχουν και οι μικροί καθημερινοί σωτήρες της διπλανής πόρτας να δίνουν το χαμόγελο σε όποιον το έχει ανάγκη,εκεί είναι η Εκκλησία μας πάντα μπροστάρησα σε όλα τα καλά,σε ό,τι έχει καθήκον να κάνει σαν Νύφη του Χριστού να προσέχει τα παιδιά Του.
ΔΕ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ;;; ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ;;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.....
dim wrote:Και κρατήσει επί την Επτάλοφον το ξανθόν γένος έξ ή πέντε και φυτευθύσονται εν αυτή λάχανα, και φάγονται εξ αυτών πολλοί εις εκδίκησιν των αγίων..
Μήπως, λέω μήπως τώρα το «εις εκδίκησιν των αγίων» αναφέρεται συντακτικά στο «κρατήσει επί την Επτάλοφον το ξανθόν γένος έξ ή πέντε» και δεν υπάρχει κόμμα στο σωστό σημείο??????
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests