TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby PanagiotisKats » Thu Feb 23, 2012 7:41 pm

Κατ'αρχας ο Θεος δεν εχει νοημα να σεβεται τους νομους τις φυσης διοτι δεν υποκειται σε αυτους...(Για αυτο το λογο ειναι και ΘΕΟΣ)
Ενας Ανθρωπος οταν Θεωθει πλεον ουτε αυτος υποκειται στους νομους της φυσης εφοσον κινειται πλεον στους πνευματικους νομους.(Ως πλεον κατα χαριν θεος)

Οποτε τι παει να πει νομος τις φυσης???
Ποιοι υποκειται σε αυτους...???

Εγω παντος νομιζω οτι στους φυσικους νομους ανηκουν μονο τα φυσικα πραγματα και αυτα μεχρις οτου κληθουν να παραβιασουν τους "νομους" της φυσης για την εξηπηρετισει του Θειου Θεληματος...
PanagiotisKats

Postby AgwnistisTou21 » Thu Feb 23, 2012 8:57 pm

Οι φυσικοί νόμοι νομοθετήθηκαν από τον Θεό . Πριν τη δημιουργία ήταν απλά ανύπαρκτοι. O Θεός δεν υπόκειται στα κτίσματά του. Η αιτιότητα που θαυμάζουν οι δυτικόφρονες έχει τοπική μόνο αξία. Και μη ξεχνάτε πως δημιουργήθηκε το σύμπαν. Με ένα λόγο.
AgwnistisTou21

Postby zenjt » Thu Feb 23, 2012 9:18 pm

thanos69b wrote:Αδέλφια μου την γνώμη σας θα ήθελα για μερικές σκέψεις μου.

Περιμένουμε χτύπημα στην Συρία και στο Ιράν, καθώς και τα δικά μας, χρεωκοπία και Ελληνοτουρκικά.
Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα δούμε κάτι πολύ παραπάνω απ΄αυτά που βλέπουμε στην Συρία.
Αυτό που περιμένουμε εκεί ήρθε.
Μένει η χρεωκοπία μας και η αλυσιδωτή αντίδραση Ευρωκρατών και Αμερικής.
Η Αμερική πρέπει πρώτα να γονατίσει σύμφωνα με την μαρτυρία του Παπά-Γιάννη Καλαΐδη.
Στην συνέχεια μετά απο δική μας ακυβερνησία θα κάνει την κίνηση η Τουρκία και θα παρέμβει η Ρωσία.
Το Ισραήλ αρχικά θα κανεί επιχειρήσεις κατά του Ιράν μόνο του.
Με την κάθοδο των Ρώσων θα το καταστρέψουν και τότε θα εμπλακούν Νάτο Αμερικάνοι κτλπ.
Αποτέλεσμα η Ρωσία θα αναγκαστεί να αναδιπλωθεί-ανασυγκροτηθεί στην Κωνσταντινούπολη και θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις.
Ταυτόχρονα με τις διαπραγματεύσεις θα μαζευτεί και το χιλιάρμενο (ο Νατοϊκός στόλος των 1000 πλοίων) στο Αιγαίο και σιγά σιγά
θα αρχίσουν να έρχονται από την Εγνατία χερσαίες Νατοϊκές δυνάμεις.
Τέλος με την παρέμβαση Αγγέλου Κυρίου θα μπούμε στην τελική φάση που θα είναι και η θερμοπυρηνική καταστροφή του σύγχρονου δυτικού κόσμου.
Από κει και πέρα νομίζω είναι ποιο ξεκάθαρα τα πράγματα με την έλευση του ευσεβούς βασιλέως σε μάς κτλπ κτλπ.

Τι λέτε αδέλφια μου πείτε μου;;;;
Οι περισσότερες σκέψεις σου είναι σωστές.Εκεί που νομίζω ότι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα είναι στο θέμα της Συρίας.Εκεί πιστεύω ότι Αμερικανοί και Ρώσοι θα δοκιμάσουν τα όπλα τους.Το Ισραήλ δεν μπορεί να κτυπήσει από μόνο του το Ιράν γιατί είναι μακρυνή η απόσταση για τα βομβαρδιστικά που θα χρειαστούν υποστήριξη για εναέριο ανεφοδιασμό.Θα πρέπει να συμμετέχουν και αμερικανικά αεροπλάνα.Υπάρχει όμως ο φόβος για αντίποινα στο Ισραήλ καθώς και η επέκταση του πολέμου σε Ιράκ[που λόγω σουνιτών θα εισβάλουν οι Ιρανοί]αλλά και σε άλλες χώρες της Μ.Ανατολής και του Καυκάσου.Αν και όταν θα τολμήσουν να πάρουν τέτοια απόφαση θα επέμβουν και οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί θα έχουν τεράστιες απώλειες.Στα δικά μας τα δύσκολα ξεκινούν απο 1η Μαρτίου με την εφαρμογή των νέων μέτρων και θα έχουμε πολλές εξελίξεις.Στα υπόλοιπα συμφώνω απόλυτα.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Postby regina » Fri Feb 24, 2012 2:19 am

Οδυνηρό το εμπάργκο κατά της Γερμανίας στα προϊόντα της: 5,1 δισ. ευρώ κάτω σε 1 χρόνο!

Αρχίζει και αποδίδει ... οδυνηρά για τους Γερμανούς το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα που έχουν κηρύξει οργανώσεις και φορείς: Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ.

Η μικρότερη ζήτηση αφορά στα οχήματα και τις μηχανές και βεβαίως απεικονίζει «την επώδυνη διαδικασία προσαρμογής στην Ελλάδα κια το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Ελλήνων κατά της Γερμανίας», δήλωσε ο Φ.Τράιερ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν πως οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα έχουν επιστρέψει στα επίπεδα του 2002 και έπεται συνέχεια, καθώς εντείνεται το αρνητικό κλίμα μεταξύ των καταναλωτών για τα γερμανικά προϊόντα.

Στην Ελλάδα το ρεύμα άρνησης αγοράς γερμανικών προϊόντων εντείνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα από τις πωλήσεις τροφίμων στα σούπερ - μάρκετ, μέχρι τα γερμανικά αυτοκίνητα που πλέον έχουν καταρρακωθεί οι πωλήσεις τους...

Για το 2012 υπολογίζεται ότι οι μειώσεις των γερμανικών εξαγωγών θα ξεπεράσουν το 17% και το συνολικό ποσό τα 17 δισ. ευρώ. "Κομμένα πια τα δανεικά" λένε οι Γερμανοί, "κομμένα πια και τα γερμανικά προϊόντα" λένε οι καταναλωτές, όπου το σύνθημα είναι "Και το τελευταίο ευρώ οπουδήποτε αλλού εκτός από γερμανικά προϊόντα"

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=35126&Itemid=139
regina

Postby kyriakos » Fri Feb 24, 2012 3:24 am

Αφού αναφέρθηκε εκτενώς το θέμα των φυσικών νόμων, να προσθέσω κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι από τη σοφία του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς:

1. Φυσικός νόμος, ΔΕΝ υπάρχει και γι' αυτό και δεν αναφέρεται ούτε μια φορά στη Βίβλο.

2. Ο θέτων τον νόμο και ο τελών υπό τον νόμο πρέπει να είναι ενσυνείδητα όντα. Ούτε ο ασυνείδητος μπορεί να θέσει νόμους στον ενσυνείδητο, ούτε ο ενσυνείδητος να θέσει νόμους στον ασυνείδητο. Αν η φύση (αν και προτιμώ τον όρο κτίση, ή πλάση) είναι αφ' εαυτής νομοθέτης και αποδέκτης του νόμου, τότε το ασυνείδητο θα είναι και νομοθέτης και τελών υπό του ιδίου νόμου. Αν τους νόμους τους έδωσε Ο Θεός στη φύση, Ο Νομοθέτης είναι ενσυνείδητο Ον που θέτει νόμους σε ασυνείδητο. Άρα η φύση ούτε να θέσει νόμο μπορεί, ούτε να τον αποδεκτεί (να τελεί υπ' αυτόν). Αν η φύση ήταν νομοθέτης, αυτό θα προϋπέθετε την άρνηση Του Θεού, αφού στη θέση Του τοποθετείται η ίδια -στην οποία αποδίδεται μάλιστα ένα έλλογο νομοθετικό έργο- τότε οδηγούμαστε σε καθαρή ειδωλολατρία. Αν η φύση είναι αποδέκτης του νόμου, σκεφτείτε να θέσει κάποιος από μας νόμους στις πέτρες, τα δέντρα, τα πουλιά, τα ψάρια. Αν αυτό είναι ανοησία, ποιός μπορεί να προσάψει στον Νομοθέτη τέτοια ιδιότητα;

3. Ο νόμος πηγαίνει από έλλογο σε έλλογο, από ενσυνείδητο όν σε ενσυνείδητο, από πρόσωπο σε πρόσωπο, από όμοιο σε όμοιο. Έτσι μόνον Ο Θεός μπορεί να νοηθεί ως νομοθέτης αλλά και μόνο ο άνθρωπος ως λήπτης του νόμου από όλα τα κτιστά στο ορατό σύμπαν. Η λεγομένη φύση, διαθέτει κίνηση, παρόρμηση, δύναμη, όρια, τα οποία τέθηκαν από Τον Νομοθέτη ώστε να γνωρίσει το πλάσμα Του, τα δικά του χαρακτηριστικά.

4. Ο ΜΟΝΟΣ ΝΟΜΟΣ που υπάρχει, είναι αυτός που έδωσε Ο Κύριος στον άνθρωπο ώστε να του δείξει την θέση του πάνω από την κτίση αλλά και κάτω από Τον Κύριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, εξαιρετικό είναι το βιβλιο "Περι Νόμου Του Θεού" του Αγ. Νικολάου Βελιμίροβιτς από τις εκδόσεις ΧΡΟΕΣ.

ΝΟΜΟΝ, Ο ΚΟΙΝΟΣ, ΕΧΕ ΣΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΝ
kyriakos

Postby AgwnistisTou21 » Fri Feb 24, 2012 12:48 pm

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
AgwnistisTou21

Postby GEWKWN » Fri Feb 24, 2012 10:03 pm

Με λένε Ελλάδα, είμαι μητέρα και τα παιδιά μου είναι οι Έλληνες!
Βρίσκομαι στην Ευρώπη! Είμαι μικρή χώρα, μια κουκκίδα, στον παγκόσμιο χάρτη, έχω όμως το καλύτερο "οικόπεδο" στον πλανήτη...!

Διακρίνομαι για την Ιστορία μου...,
τους Αγώνες μου...,
την Αντίστασή μου...,
την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου!!!
Όλοι με ζηλεύουν... Πάντα με ζήλευαν γι αυτό και πάντα είχα εχθρούς!
Πολεμούσα κι Αντιστεκόμουν με όλη μου την δύναμη...
και στο τέλος τα κατάφερνα!!!

Κι εκεί που όλα ήταν ήσυχα... μ αιφνιδίασαν και τρόμαξα!!!
Ο εχθρός με χτύπησε εσωτερικά... Πονηρά και Ύπουλα...
όχι όπως τις άλλες φορές...
Ζούσε "σπίτι" μου, τον είχα με τα παιδιά μου αλλά...
ήταν καλά καλυμμένος και δεν φαινόταν...
Ξεγέλασε ακόμα και μένα!!!

Προσπαθώ να τον αντιμετωπίσω αλλά...
πολλά απ τα παιδιά μου τον υποστηρίζουν...
κι αντιστέκονται σε μένα!
την ίδια τους την μάνα...

Έχουν φτάσει σε σημείο να με περιγελούν...
να με κοροϊδεύουν...
να με πουλάνε...
να μην με αναγνωρίζουν...!!!

Είμαι Πικραμένη...
Τρομαγμένη...
Εξουθενωμένη...
αλλά δεν θα το βάλω κάτω!!!

Με το κεφάλι Ψηλά θ Αγωνιστώ...
και θ Αντισταθώ, όπως έκανα πάντα...
Μπορεί να γονατίσω... αλλά θα παλέψω...
και θα νικήσω!!!

Την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου δεν θα μου τα πάρουν ποτέ!,
ούτε και πρόκειται να με φτάσει κανένας σ αυτά...
Δεν πρόκειται να Παραδοθώ...
να Πουληθώ...
και να Πεθάνω για το χατίρι κανενός...

'Άλλωστε...
ποιά μάνα εγκαταλείπει το σπίτι και τα παιδιά της...

Joya Koun

GEWKWN

Postby kotsarikos » Sat Feb 25, 2012 12:10 am

GENEA-OMEGA wrote:ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ,

Συνδυάστε αυτο, με όσα λεει ο Κοτσαρίκος στο site του !!!!!!!!!

http://hat4uk.wordpress.com/

φάινεται ότι πάει για εκτροχιασμό

Η μόνη διάφορα φίλε GENEA είναι ότι εγω πίστευα ότι θα ανακοινώσουν το επίσημο D σήμερα και όχι την πρώτη ημέρα της ανταλλαγής όπως τελικά φαίνεται ότι θα κάνουν μετα το σημερινό PR.

...μετα απο αυτο μάλλον θα πρέπει να αλλάξω τον τίτλο στο site σε Ο Κωτσαρικος κάτι ψιλοξερει :lol: :lol: :lol: :lol:

Να σημειώσω στο πιο πάνω post ότι η BNP έχει μεγάλο ποσοστό ομολογων και επιπλέον ανήκει στην ομάδα που αποφασίζει για τα CDS.
kotsarikos

Postby agiorgos72 » Sat Feb 25, 2012 12:14 am

ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ?
Υπερένδοξε, αειπάρθενε, ευλογημένη Θεοτόκε, προσάγαγε την ημετέραν προσευχήν τω Υιώ σου και Θεώ ημών, και αίτησαι ίνα σώση δια σου τας ψυχάς ημών.
agiorgos72

Postby kotsarikos » Sat Feb 25, 2012 12:23 am

agiorgos72 wrote:ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ?

Σε περιμένω αύριο να το δοκιμάσουμε :D :D :D :D
kotsarikos

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ