dou wrote: Δεν θα απαντήσω άλλο.
dou wrote: Δεν θα απαντήσω άλλο.
dimitris wrote:Johny-B wrote:Λυπάμαι πολύ γιατί οι τελευταίες σελίδες είναι γεμάτες με εκτός θέματος επικίνδυνες και απαράδεκτες ειδικά για χριστιανούς γενικεύσεις.
Ελπίζω σύντομα να πέσει "σκούπισμα" και να καθαρίσει το θέμα.
Μέχρι τότε συνιστώ ηρεμία και προσευχή!![]()
Δεν είναι γενικεύσεις αδελφέ μου, δεν μπωρεί ο άλλος να μου γράφει την αστυνομία με Α και να μήν απαντώ, φαντάσου τι έχουν να κάνουν ΑΥΡΙΟ....
dimitris wrote:AFIPNISTHS wrote:Μακαρι να μπορουσα και γω να ποσταρω τους συναδελφους μου απο τα ΜΑΤ που εχουν χασει αλλος το ματι του και αλλοι εχουν μεινει παραλυτοι.Αλλωστε ολοι αυτοι οι χτυπημενοι που δειχνεις ειναι αθωα παιδια με μολοτωφ,πετρες,νερατζια με ξυραφακια στα χερια τους.Τι να πω η παραπληροφορηση ζει και βασιλευει!!!
dimitris wrote:Εσύ αδελφέ AFIPNISTHS θέλεις να την πάμε μακριά την κουβέντα, αν και δεν απάντησες σε κανένα ερώτημα, για πές μας τι έχεις κάνει για το εθνόσημο με ντοκουμέντα ,και θα σου πω κ΄εγώ.
elezonik wrote:Ellinida wrote:elezonik wrote:Είστε όλοις σας (εκτός ελαχιστων εξαιρέσεων) μικρογραφία της σημερινης πραγματικότητας .... Τα θερμά μου συγχαρητήτρια (ειρωνικα ) .... τώρα ελπίζω να καταλαβαινετε γιατί φτάσαμε εκεί που φτάσαμε ... και γιατί μάλλον έχουμε να κατρακυλήσουμε κι άλλο ... γιατί πολύ απλά κοιτάτε να βγάλετε τα μάτια ο ένας του αλλου ΝΤΡΟΠΗ ... και για να καταλαβετε πως έχουν τα πράγματα ... όταν πριν 2 χρόνια άρχισαν να κόβουν τα πρώτα λεφτά από τους δημόσιους πολλοί έλληνες ήτα αυτοί που χαιρόνταν με αυτό χώρις να βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει και να σκεφτουν ότι μετά θα έρθει και η σειρά του ιδιωτικού τομέα ,βγάλανε όλη την χολη που έκρυβαν μέσα τους για΄τι τόσα χρόνιοα έιτε με μέσον ήτε μεσω ΑΣΕΠ δεν καταφεραν να μπουν ποτέ στο δημόσιο , πάρτε τώρα κουφιοκεφαλάκιδες 400 ευρώ μηνιάτικο να κκαταλαβετε για το παιχνιδάκι που σας παιξανε και εσείς αμπελοφιλοσοφουσατε ... Δυστιχώς οι Ελληνες χριστιανοι φτάσαμε στο σημείο αυτο να χαιρόμαστε με τον πόνο του άλλου και να ξυπνάμε μόνο όταν το κακό χτυπ΄λησει την πόρτα μας ...
Τώρα φταίνε οι αστυνομικοι ή μπατσοι για κάποιους που δεν κάνουν αυτό που εμεις θέλουμε δηλαδή να επαναστατίσουν 10000 χιλ αστυνομικοι να μην εκτελέσουν τις εντολές των μεγάλων αφεντικών να υποστουν τις συνέπειες και να βγάλουν αυτοί τα κάστανα από την φωτιά για μας ...
ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΡΑΒΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ ...
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ξέρεις κάτι προσωπικά μεταξύ άλλων λυπάμαι με την βία κάποιων αστυνομικών.Θα μπορούσα να μη νοιάζομαι για τίποτα.Ξέρεις πόσο εύκολο είναι αυτό?
Επιπλέον εσύ που μιλάς μόνο για μας και εξαιρείς τον εαυτό σου εχεις το αλάθητο του πάπα?
κοιταξε να δεις δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά πρέπει να σε ενημερώσω ότι είμαι (ήμουν δηλαδή μέχρι πριν λίγο καιρό) ιδιωτικος υπαλληλος και πάντα, και μιλάω και για εποχές προ μνημονίου, δεν ευχόμουν ποτέ να μειωθούν οι αποδοχές των άλλων γιατί εχώ έπαιρνα λίγα αντι γι ααυτό ήθελα να αυξηθεί ο δικός μου μισθός.
δεν έχω καμία διάθεση να κρίνω η να κατακρίνω κάποιον ή την δουλειά κάποιου αν δεν γνωρίζω πρώτα καλα το αντικειμενο ή το προσωπο για το οποίο εκφέρω γνώμη ... σε πληρωφορώ λοιπόν πως όλες αυτές οι φωτο που κυκλοφορουν (αν οχι ολες οι περισσοτερες) ειναι φτιαχμενες ειδικά για αυτή την δουλεια ... επίσηε θα σου πρότεινα αν πραγματικα ενδιαφέρεσαι και για να έχεις ολοκληρωμένη απόψη να μιλούσες αν σου δωθεί η ευκαιρία με κάποια ατομα των επαγγελμάτων που σε κάνουν έξαλη με την ανικανότητα τους ή ότι άλλο σε ενοχλεί και τότε θα δεις πως θα μαλακώσεις λίγο και θα δεις και την δική στους πλευρά ...
δεν υπερασπίζομαι κανέναν αν αυτό κατάλαβες απλά με τα χρόνια έχω καταννοήσει κάποια πραγματα και ένα από αυτά είναι ότι αν δεν κουνήσω και εγώ τα χέρια μου δεν υπάρχει περίπτωση να σωθώ .... έτσι λοιπόν όταν βλέπω ανθρώπους που κάθονται και περιμένουν να σωθούν από τους άλλους τρελενομαι και βγαίνω εκτός εαυτού... και όσο για τον πάπα δεν τον γνωρίζω τον ¨κύριο" και δεν με ενδιαφέρει το αλαθητό του... τα δικά μου λάθη ο Θεός θα τα κρίνει...
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ , ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΕΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
( και αυτά μπορει να τα γράφω σε σένα αλλά απευθήνονται σε όλους και σε εμένα προσωπικά γιατί μπορει να μην κάνω το λάθος που κανείς έσυ και κακώς σε κατακρίνω , αλλά κάνω άλλα λάθη μιας και δεν έχω το αλλάθητο του πάπα)
Μπορεί να μην φαίνεται αλλά αυτά στα γράφω από αγάπη...
Ellinida wrote:Αφυπνιστή δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι να ακούω ότι τα ΜΑΤ έχουν αισθήματα.Έχω ανάγκη να το ακούσω και δεν το λέω ειρωνικά.
Δεν μου αρέσει όμως να μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα για ένα θέμα που θίχτηκε ανοιχτά σε όλους.ΟΚ?
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests