TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby SUKHOI » Sat Jan 07, 2012 10:13 pm

............................
Last edited by SUKHOI on Sat Jan 14, 2012 12:46 am, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby Savvas » Sun Jan 08, 2012 12:50 am

Νικόλαος Κογιώνης (1928-2006)

Απέφευγε να αναφέρεται στα μελλοντικά γεγονότα, όπως το θέμα της Κωνσταντινούπολης κ.λ.π. που περιγράφονται στα βιβλία σχετικά µε τον γέροντα Παΐσιο. Μια φορά μετά από επίμονη παράκλησή µας είπε ότι θα γίνουν αυτά τα γεγονότα, αλλά ο ίδιος δεν θα ζει τότε. Ανέφερε όμως σε ομιλίες του, ότι ζούμε σε έσχατους καιρούς, κατά τα τελευταία δε χρόνια έλεγε ότι έχουμε µπει στον αιώνα του Αντιχρίστου.
Ο κ. Απόστολος Σ., πνευματικό παιδί του πατρός που βοηθούσε στον Ναό ένα διάστηκα ως νεωκόρος, µας ανέφερε το εξής γεγονός που του έκανε μεγάλη εντύπωση. Σε µία καθημερινή θεία λειτουργία, πού παρακολουθούσαν παιδιά του Δημοτικού, ο πατήρ κατά την διάρκεια του κηρύγματος είπε και τα έξης περίπου, αφού έδωσε ιδιαίτερη σοβαρότητα στην φωνή του:
«...Παιδάκια µου ακούστε µε. Ακούστε µε προσεκτικά. Σε λίγα χρόνια θα φύγω εγώ. Εσείς όμως θα δείτε τον αντίχριστο. Σας το λέει ο παππούλης. Ο παππούλης δεν θα είναι κοντά σας, εσείς όμως να μην δεχθείτε το χάραγμα του Αντιχρίστου. Προσέξτε καλά, να μην δεχθείτε το χάραγμα και ο παππούλης θα προσεύχεται για σας από τον ουρανό...».

Από το βιβλίο: Ο ιερεύς Νικόλαος Κογιώνης (1928-2006). Μία φωτισμένη και αγιασμένη ιεραποστολική μορφή των ημερών µας. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΨΕΛΗ. Γ έκδοση 2009.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/01/blo ... z1ioNx0Ilo
Savvas

!

Unread postby 40palikj » Sun Jan 08, 2012 2:44 am

λεβεντοπαιδα!!!
μαυρη μαυριλα πλακωσε μαυρη σαν καλιακουδα και εξαιτιας της, πλακωνομαστε και λεμε αηδιες.

οι τουρκοι θα κανουν μια προκληση, θα πειραξουν 1-2 νησακια(προσωπικα θεωρω στανταρ το καστελοριζο) αλλα μετα θα καταστραφουν(ειτε απο εμας ειτε απο αλλους).
δεν εχουν την στρατιωτικη ισχυ οι τουρκοι να κανουν παρελαση στην ενδοχωρα. πρεπει να το καταλαβετε καλα αυτο. το μονο παρηγορο ειναι οτι ολοι θεωρουμε οτι ειμαστε χαμενοι απο χερι, ετσι πρεπει να κανει ενας κοριος που το παιζει ψοφιος, να το παιζει καλα!

αλλοι λετε θα χανουν οι ρωσοι τα αεροναυτικα και θα ριξουν πυρηνικα και αρλουμπες....αυτα θα γινουν για την μαχη της Πολης !!!! οχι πριν! χαλαρωστε λιγο γιατι πολυ αχταρμα τα καναμε.
Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Unread postby ellhn90 » Sun Jan 08, 2012 8:41 pm

grypas wrote:Νατα, νατα!!! Και το defencenet εβαλε πρωτο θεμα τις προφητειες...Κατι γινεται εδω...
Να υπογραμμισω οτι στην αρχη του κειμενου γραφει κατι πολυ περιεργο (το οποιο ομως το ειχα απορια ολο αυτον τον καιρο αν συμβαινει...). Οτι:
"...η είδηση ότι η CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με την ανάλυση των ... προφητειών από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου..."

Το Ντιφενς κινειται (από όσα ξερω)
και με Ρωσσικά κεφάλαια.....
ΤΥΧΑΙΟ?
ellhn90

Unread postby yiannis » Mon Jan 09, 2012 12:26 am

Προσωπικά δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν είπε τίποτα τέτοιο ο γ. Παΐσιος.
yiannis

Unread postby ellhn90 » Mon Jan 09, 2012 2:21 am

Αν δείτε στάση πληρωμών τον Μαρτη, τότε να περιμένετε την αριστερά να παίζει σημαντικο ρόλο στις επόμενες εκλογές. Και ναι υπάρχει και ενδεχόμενο να ανεβεί στην εξουσία. Μαζι με καποιους από την Εκκλησια...

ΕΠΙΣΗΣ
Μου λένε ότι στις συνοµιλίες µε την τρόικα ο κ. Λουκάς Παπαδήµος θα επικαλεστεί το γεγονός ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη κοιτασµάτων υδρογονανθράκων που µπορούν να συµβάλουν σε ένα µεγάλο αναπτυξιακό άλµα. Τα κοιτάσµατα έχουν και γεωπολιτική διάσταση αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι η Ευρώπη και οι ΗΠΑ αποκλείεται να εγκαταλείψουν εύκολα µια χώρα που πρόκειται να έχει ισχυρή θέση στον νέο ενεργειακό χάρτη. Ωστόσο µπορεί οι δανειστές να απαιτήσουν τη µεταφορά της κυριότητας των κοιτασµάτων στο Ταµείο ∆ηµόσιας Περιουσίας, κάτι που πολλοί προεξοφλούν ότι θα γίνει µόλις τα ευρήµατα επιβεβαιωθούν. Κατά συνέπεια, η χώρα δεν αποκλείεται να επιστρέψει γρήγορα σε εποχή χλιδής ακόµα πιο προκλητική από εκείνη που δηµιούργησε η φούσκα του Χρηµατιστηρίου το 1999, αφού η εύρεση υδρογονανθράκων είναι βέβαιον ότι θα εκτοξεύσει τις προσδοκίες (όπως γίνεται τώρα στην Κύπρο). Οι µνηστήρες όµως πολλαπλασιάζονται. Πληροφοριοδότης µου επιµένει ότι υπήρξε απόρρητο ρωσικό αίτηµα για συµµετοχή της Μόσχας στις έρευνες για αέριο στη Νότια Κρήτη και ότι το αίτηµα αυτό απορρίφθηκε από την ελληνική κυβέρνηση. Προφανώς γι’ αυτόν τον λόγο οι Ρώσοι φέρεται ότι έχουν εγείρει ενστάσεις στο διοικητικό συµβούλιο του ∆ΝΤ ισχυριζόµενοι ότι η µεταχείριση της Ελλάδας από το Ταµείο είναι δήθεν πολύ γενναιόδωρη…
ΑΠΟ DEFENCENET....
ellhn90

Unread postby ellhn90 » Mon Jan 09, 2012 2:24 am

ellhn90 wrote:Αν δείτε στάση πληρωμών τον Μαρτη, τότε να περιμένετε την αριστερά να παίζει σημαντικο ρόλο στις επόμενες εκλογές. Και ναι υπάρχει και ενδεχόμενο να ανεβεί στην εξουσία. Μαζι με καποιους από την Εκκλησια...

ΕΠΙΣΗΣ
Μου λένε ότι στις συνοµιλίες µε την τρόικα ο κ. Λουκάς Παπαδήµος θα επικαλεστεί το γεγονός ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη κοιτασµάτων υδρογονανθράκων που µπορούν να συµβάλουν σε ένα µεγάλο αναπτυξιακό άλµα. Τα κοιτάσµατα έχουν και γεωπολιτική διάσταση αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι η Ευρώπη και οι ΗΠΑ αποκλείεται να εγκαταλείψουν εύκολα µια χώρα που πρόκειται να έχει ισχυρή θέση στον νέο ενεργειακό χάρτη. Ωστόσο µπορεί οι δανειστές να απαιτήσουν τη µεταφορά της κυριότητας των κοιτασµάτων στο Ταµείο ∆ηµόσιας Περιουσίας, κάτι που πολλοί προεξοφλούν ότι θα γίνει µόλις τα ευρήµατα επιβεβαιωθούν. Κατά συνέπεια, η χώρα δεν αποκλείεται να επιστρέψει γρήγορα σε εποχή χλιδής ακόµα πιο προκλητική από εκείνη που δηµιούργησε η φούσκα του Χρηµατιστηρίου το 1999, αφού η εύρεση υδρογονανθράκων είναι βέβαιον ότι θα εκτοξεύσει τις προσδοκίες (όπως γίνεται τώρα στην Κύπρο). Οι µνηστήρες όµως πολλαπλασιάζονται. Πληροφοριοδότης µου επιµένει ότι υπήρξε απόρρητο ρωσικό αίτηµα για συµµετοχή της Μόσχας στις έρευνες για αέριο στη Νότια Κρήτη και ότι το αίτηµα αυτό απορρίφθηκε από την ελληνική κυβέρνηση. Προφανώς γι’ αυτόν τον λόγο οι Ρώσοι φέρεται ότι έχουν εγείρει ενστάσεις στο διοικητικό συµβούλιο του ∆ΝΤ ισχυριζόµενοι ότι η µεταχείριση της Ελλάδας από το Ταµείο είναι δήθεν πολύ γενναιόδωρη…
ΑΠΟ DEFENCENET....

ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΚΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΑΝΤΟΛΗ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΛΑΔΑ......2012-14 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ>.....ΤΥΧΑΙΟ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ellhn90

Unread postby Ioulia » Mon Jan 09, 2012 2:47 am

ellhn90 wrote:Πεποίθησή μου:
Με τους συνήθης εκβιασμούς περί άμεσης χρεοκοπίας της χώρας και εξόδου απ' την ευρωζώνη, θα ψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση μετατρέποντας μεγάλο μέρος του χρέους σε νέα ομόλογα που θα διέπονται απ' το Αγγλικό δίκαιο και λίγο μετά θα βαρέσουμε κανόνι.
Τότε θα δούμε την άμεση χάραξη ΑΟΖ και την άμεση εκίνηση εργασιών για εξορύξεις αλλά τα όποια έσοδα θα κατευθυνθούν αυτομάτως προς εξόφληση των χρεών μας.

Νομίζω και εγώ ότι η αλλαγή στο Δίκαιο τους "καίει". Με το Ελληνικό Δίκαιο όλα τα Μνημόνια μπορούν να κυρηχτούν άκυρα και δεν έχουμε υποθηκεύσει την περιουσία της Ελλάδας, άρα ούτε τον ορυκτό πλούτο.
Ioulia

Unread postby aggelos88 » Mon Jan 09, 2012 2:53 am

zenjt wrote:
aggelos88 wrote:Και nick δεν μιλαω εγω για καταστροφες, οι προφητειες μιλανε. Αληθεια ειμαι αισιοδοξος και πιστευω στην νικη και δοξα της Ελλαδας,
αλλα ψαχνω και απαντησεις σε αυτες τις προφητειες που λενε πραγματα διαφορετικα
Οι προφήτες προειδοποιούν για να μετανοήσουμε,δεν τρομοκρατούν.Οι προφητείες αλληλοσυμπληρώνονται,μην ψάχνεις νέες ψευδοπροφητείες που λένε αντίθετα πράγματα και πίστεψέ με στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές από αυτές ώστε κάποιοι νέοι σαν εσένα να αμφιταλαντεύονται.Ποιά είναι η αλήθεια και ποιά το ψέμα,και πολλές υπάρχουν από τον Λιακό στο You tube.Γι αυτό έχω φωτοτυπημένες από τα βιβλία τις γνήσιες προφητείες στο νήμα ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΓΙΩΝ και στα MULTIMEDIA στο ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ τις γνήσιες ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ που υπάρχουν στο YOU TUBE και τις έχω ελέγξει ώστε να μην έρχεται ο κάθε επιτήδιος και να λέει μα ο Αγιος είπε αυτό...χωρίς ποτέ να έχει ειπωθεί από κάποιον άγιο ή κάποιο Γέροντα.Και εκεί προσθέτονται μεγάλα αμαρτήματα γιατί παραπλανιέται πολύς κόσμος.Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι και δεν το έχεις κουβεντιάσει πρώτα με κάποιον ιερέα ή καλόγερο για να σου πει αν είναι σωστό ή όχι καλύτερα να μην το γράψεις.Δεν πιστεύω να έρχονται κάποιοι χωρίς να έχουν πνευματικό και να έχουν κουβεντιάσει τις ανησυχίες τους να έρχονται εδώ και να γράφουν εγώ κατάλαβα ή άκουσα αυτό και έτσι είναι γιατί μόνοι τους χάνουν την εμπιστοσύνη αυτών που τους διαβάζουν.Στο προηγούμενο Φόρουμ δεν έγραψα από το κεφάλι μου ότι θα συγκυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ με την Ν.Δ. και το ΛΑΟΣ όταν ακόμα δεν τα έβρισκαν μεταξύ τους και υπήρχε αναστάτωση στον λαό.Οταν γράφω κάτι δημοσίως δεν το κάνω για να φανώ έξυπνος ούτε για να τρομοκρατήσω,αλλά για να ενημερώσω υπεύθυνα.Δόξα τω Θεό έχουμε τόσα μέλη όπως τον Filtor,τον GEWKWN,τον SPIROS κ.ά. που πηγαίνουν και στο Αγιον Ορος και γράφουν έγκυρα πράγματα.Οποιος δεν γνωρίζει μπορεί να τους ρωτήσει άκουσα αυτό,ισχύει;Δόξα τω Θεό και π.μ. και τηλέφωνα ανταλάσουμε και e-mail υπάρχουν για δωρεάν ενημέρωση.

Μα κι εγω ερωτηση εκανα αν ισχυουν αυτες οι προφητειες , δεν ειπα οτι θα γινει ετσι. Παντως γινετε χαμος και υπαρχουν παρα πολλες
aggelos88

Unread postby aggelos88 » Mon Jan 09, 2012 2:55 am

Alexandros wrote:
aggelos88 wrote:
Alexandros wrote:Αναρωτιέμαι ορισμένοι με τις παρεμβάσεις που κάνουν που βοηθάνε!!!Ωραία άντε και αποδεχτούμε όλοι ότι θα χαθούμε όλοι...εσείς μετά θα αισθάνεστε ικανοποιημένοι ότι κάτι πετύχατε?Αισθάνεστε ότι έτσι βοηθάτε κάπου(ειδικά τους ανθρώπους που μπαίνουν σε αυτό το ιστολόγιο και ψάχνουν λίγo κουράγιο και λίγη ελπίδα-και πολλοί είναι και νέοι)?ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!Άντε λοιπόν πηγαίνετε να σκάψετε μόνοι σας τον τάφο σας και μπείτε μέσα να περιμένετε ή αν έχετε λεφτά κάντε κανένα πυρηνικό καταφήγιο και κλειδωθείτε μέσα....
Κάποιοι Έλληνες το 1821 ονειρευότανε(δεν σταμάτησαν να ονειρέυονται φίλε aggelos88) ένα καλύτερο αύριο και γι αυτό αγωνίστηκαν με ταπέινωση και αυταπάρνηση για την ζωή τους και πίστη στον Χριστό(οι πρόσευχες όταν είναι αλήθινες σου δίνουν δύναμη και αισιοδοξία και προχωράς μπροστά) την ώρα που κάποιοι άλλοι όπως και σήμερα παρέμεναν ραγιάδες και τρέμανε από φόβο - Οι γέροντες και οι προφήτες μίλησαν για μεγάλες καταστροφές και για πολέμους πράγματι αλλά όχι για αφανισμό των Ελλήνων.Δεν είμαστε ούτε αλλαζόνες ούτε περήφανοι - είμαστε αγωνιστές και άνθρωποι γεμάτοι ζωή και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ οπότε και δεν είμαστε απαισιόδοξοι..Εμείς είμαστε το ΝΕΟ ΙΣΡΑΗΛ!
Όσον αφορά την προσευχή που λές αυτή είναι πολύ σημαντική αλλά θα πρέπει να συνοδεύεται και από έργα από εμάς τους λαικούς(και όχι μοναχούς) και προυπόθεση για να προχωράμε μπροστά είναι να έχουμε ελπίδα και να είμαστε αισιόδοξοι όπως μας θέλει ο Χριστός και ο Πατέρας μας και όχι καταρακωμένοι όπως μας θέλουν οι Δαίμονες και ο Σαμαέλ....

Απο που ακριβως εκρινες οτι ειμαι ραγιας ή δειλος??? Επειδη βλεπω τους Ελληνες να ειναι χειροτεροι και απο τους Τουρκους και να ονειρευονται την Κωνσταντινουπολη χωρις να πιασουν οπλο???
Ειδα το Βυζαντιο να καταστρεφεται που ηταν χιλιαδες φορες ανωτερο απο την σημερινη Ελλαδα της μιζεριας και της αμαρτιας, παρολα αυτα ορισμενοι περιμενετε την δοξα αραχτοι στον καναπε.
Ο δειλος δεν ειναι αυτος που ετοιμαζετε για τα χειροτερα αλλα αυτος που και μονο στο ακουσμα τους παθαινει σοκ.

Τοσσοι γεροντες μιλησαν για καταστροφες, ολοκληρη η αποκαλυψη μιλαει για σφαγες και καταστροφες κι εσυ κολλησες σε αυτα??
Κι εγω δεν ειμαι απαισιοδοξος, ελπιζω μετα απο την εκπαιδευση μου και την προετοιμασια να ειμαι απο αυτους που θα γλυτωσουν και
θα δουν την Πολη ελευθερη, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι την περιμενω αραζωντας στον καναπε απο το ξανθον γενος

Όσον αφορά τα περί αράγματος στον καναπέ ελπίζω να μην χρεώνεις σε έμενα τέτοια λόγια που δεν είπα.Επί τη ευκαιρία όμως φίλε μου καλό θα ήταν να μην κρίνουμε με βάση την τωρινή περίοδο το πώς θα αντιδράσουν οι Έλληνες όταν εκείνη η δύσκολη ώρα του πολέμου έρθει...ας μην προδικάζουμε.
Γνωρίζουμε ότι οι πνευματικοί νόμοι θα λειτουργήσουν πρώτα όποτε τίποτα δεν πρόκειται να γίνει πρίν από αυτο...
Τέλος η Κωνσταντινούπολη εκτός από Πόλη είναι και ιδέα όποτε οι πέρισσοτεροι θεωρώ ότι χαιρόμαστε με τις ιδέες που πρεσβεύει η επάνοδός της και όχι ως απλώς μία κατάκτηση.Μην φοβάσαι πάντως γιατί υπάρχουν και πολλοί Έλληνες οι οποίοι δεν πέριμενουν την δόξα αραχτοί γιατί πολύ απλά δεν περιμένουν δόξα αλλά ταπείνωση και ο καιρός πλέον δεν βοηθάει το άραγμα εκ των πράγματων.

Φιλικά πάντα γιατί δεν τσακωνόμαστε, απλώς κουβεντιάζουμε εντόνως τις όποιες διαφωνίες μας!

Αμην αδερφε, εννοειτε πως δεν τσακωνομαστε. Συμφωνω απολυτα μαζι σου, να σαι καλα
aggelos88

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ