TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby mettoikos » Mon Sep 24, 2012 6:30 pm

Nikolaos_Orth wrote:Και mettoike δεν έχω εμπάθεια απλά θα θελα να χει αναλάβει με το σπαθί του τον θρόνο αν χρειαστεί.
Εντάξει καταλαβαίνω πως οι μεγαλύτεροι συνηθίσατε στην λογική Βασιλιάς γιός εγγονός, και Πρωθυπουργός γιος εγγονός που μας έφερε εδώ αλλά εγώ προτιμάω ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ και όχι διαδοχές και βλακειούλες.

Πρέπει να σου πω πως δεν ψηφησα ποτε κομμα που μπηκε στην βουλή εκτός από τις τελευταίες εκλογές που το ριξα στον Καμμένο επειδή επικαλουταν συχνα το ονομα της Παναγιας και δεν ψηφησε την συνθηκη Σένκεν.
Έτσι κ αλλιώς το αποτέλεσμα των εκλογών είναι προκαθορισμένο.
mettoikos

Unread postby AgwnistisTou21 » Mon Sep 24, 2012 6:35 pm

απολυταρχικό καθεστώς είναι αυτό που κολοκάθησε στην Ελλάδα από το 74 και μετά.
Στο Βυζάντιο ψάξε και μάθε η νομή της εξουσίας ήταν σε πιο πολλά άτομα από ότι είναι τώρα .

άσε που δεν θεωρώ ότι οι 299 μαριονέτες ασκούν καμία εξουσία.
παριστάνουν τους καμπόσους για να μη χάσουν τη μερσεντέες και τη παχυλή σύνταξη.
Ρε ουστ από εδώ .
AgwnistisTou21

Unread postby AgwnistisTou21 » Mon Sep 24, 2012 6:41 pm

δε το νομίζω
AgwnistisTou21

Unread postby eternity » Mon Sep 24, 2012 6:42 pm

Nikolaos_Orth wrote:Μόνο που εγώ δεν κατηγόρησα ΠΟΤΕ κανέναν για το τί ψήφισαν όπως ΚΑΤΑ ΚΟΡΩΝ εχουν κανει μέλη κατά το παρελθόν εδώ μέσα.
Ο Καθένας ψηφίζει ότι του γουστάρει και λογαριασμό δεν δίνει.
Σε απολυταρχικό καθεστώς που κάποιοι οραματίζονται αν έχουν παράπονα με τις επιλογές μας θα μπορούσαν να μας δώσουν και να λογοδοτήσουμε εκεί :D

Χωρις καμια διαθεση να κρινω ποιον και γιατι ψηφισες..δεν με αφορα...αλλωστε εγω καταδικαζω το συνολο του πολιτικου κοσμου ...θεωρω οτι οποιος και να ειναι ιδια πολιτικη θα ασκουσε.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ζεις σε ενα απολυταρχικο καθεστως? η κατ΄επιφαση δημοκρατια που χρησιμοποιειται απο τους πολιτικους?
Απολυταρχικο καθεστως: καθεστώτα μοναρχικά ή δικτατορικά που χαρακτηρίζονται από την άσκηση της εξουσίας από ένα άτομο ή μια μικρή ομάδα ατόμων, τον έλεγχο ή/και συγκεντρωτισμό των εξουσιών ( δικαστικής , νομοθετικής , εκτελεστικής ) , την απουσία ελευθερίας γνώμης , την καταδίωξη και φυλάκιση ή εξόντωση των αντιφρονούντων και τον πλήρη έλεγχο όλων των εκφάνσεων του δημοσίου βίου ( τομέας ενημέρωσης – πληροφόρησης , εκπαίδευσης , δημοσίων μεταφορών , δημοσίας υγείας κ.ά. ) και ορισμένων εκφάνσεων του ιδιωτικού βίου ( εν γένει καταπάτηση θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων όπως το δικαίωμα στη ζωή , το δικαίωμα της προσωπικότητας , το δικαίωμα του συνέρχεσθαι , η ελευθερία της επικοινωνίας , η ελευθερία ασκήσεως επαγγέλματος ) .

Πες μου ποσα απο αυτα τα χαρακτηριστικα βλεπεις σημερα.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby 1HMSEP » Mon Sep 24, 2012 6:43 pm

Nikolaos_Orth wrote:
AgwnistisTou21 wrote:Με πια λογική επιτέλους κάποιος μπορεί να υποστηρίζει τον αρχηγό μιας κατοχικής κυβέρνησης , όπου οι πολίτες αυτοκτονούν από ανέχεια , υπογράφονται δουλο-αποκιοκρατικές συμφωνίες, στέλνουν στα παλιοσίδερα τα Α7 , και χαρίζουν τη θράκη στους τούρκους.

Με την ίδια λογική που κάποιοι έφτασα την Ελλάδα με τις ψήφους τους ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ από το 80 και μετά στην κατάσταση που η ψήφος μου παρέλαβε πριν 4 μήνες (που ήταν και για να μην βγει ο τσίπρας ;) )

Με ολο το θαρρος, αλλα επειδη εχω ψηφισει μερικες φορες περισσοτερες - και αυτο δεν το λεω για να δειξω οτι ξερω κατι παραπανω...απλα εχω παρατηρησει πως λειτουργει το συστημα περισσοτερες φορες - ΠΑΝΤΑ υπαρχει κατι που το συστημα θα χρησιμοποιησει για να υφαρπαξει την ψηφο των αμφιταλαντεομενων και να συνεχισει ν υπαρχει!
Στις τελευταιες εκλογες ηταν 1. Η παραμονη στο ευρω για τους αμφιταλαντευομενους κα των 2 καθεστωτικων κομματων (αφου πρωτα προπαγανδισαν την αξια αυτης της παραμονης, ασχετα αν κανεις δεν καταλαβε τι κερδισαμε τελικα) 2. Η αριστερη - αθεη απειλη (αυτο για τους "δεξιους" αμφιταλαντευομενους). Επισης και για το 2ο δεν εχω καταλαβει τελικα σε τι υπερτερει ενας μασσωνος πολιτικος απο εναν αθεο πολιτικο και που μας βοηθησε αυτος...να θυμισω οτι ενας "δεξιος-θρησκος" αρχηγος ηταν που βγηκε υποσχωμενος ψεμματα οτι θα επαναφερει το θρησκευμα στις ταυτοτητες και μετα εκανε πως δεν θυμοταν τι υπεγραφε!
Κοινως...το παγκοσιο συστημα τους ελεγχει ΟΛΟΥΣ, και οποιος ακομα περιμενει απο τους πολιτικους μας χαιρι...σωθηκε!
Κι εμας παλι μας κραταν διχασμενους, αρα και ελεγχομενους ("Κυριαρχια μεσω της διαιρεσης")
ΥΓ Ουτε σε Φραγκο-βασιλιαδες καταλοιπα της αμεσης υποδουλωσης μας στο παγκοσμιο συστημα αμεσως μετα την απελευθερωση μας απο τον Οθωμανικο ζυγο πιστευω! (δεν ειμαι αρνητικος απεναντι στη βασιλεια...στον Κωνσταντινο δεν πιστευω)
1HMSEP

Unread postby Εφραίμ » Mon Sep 24, 2012 6:46 pm

Από πληροφορία που έχω από πολύ αξιόπιστο άνθρωπο που ΓΝΩΡΙΖΕΙ (από την προσωπική του ζωντανή εμπειρία) την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, μου προκύπτει ότι ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι συνειδητά πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός.
Φαίνεται όμως ότι ο Ελληνικός λαός, την παρούσα χρονική περίοδο, ΔΕΝ αξίζει ένα συνειδητό πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό ηγέτη.
Οι μεγάλες και σκληρές θλίψεις, που θα ακολουθήσουν στο όχι μακρινό μέλλον, θα προετοιμάσουν κατάλληλα τον Ελληνικό λαό.
Last edited by Εφραίμ on Mon Sep 24, 2012 6:48 pm, edited 1 time in total.
Εφραίμ

Unread postby Εφραίμ » Mon Sep 24, 2012 6:51 pm

Nikolaos_Orth wrote:
Εφραίμ wrote:Από πληροφορία που έχω από πολύ αξιόπιστο άνθρωπο που ΓΝΩΡΙΖΕΙ (από την προσωπική του ζωντανή εμπειρία) την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, μου προκύπτει ότι ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι συνειδητά πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός.
Φαίνεται όμως ότι ο Ελληνικός λαός, την παρούσα χρονική περίοδο, ΔΕΝ αξίζει ένα συνειδητό Ορθόδοξο Χριστιανό ηγέτη.
Οι μεγάλες και σκληρές θλίψεις, που θα ακολουθήσουν στο όχι μακρινό μέλλον, θα προετοιμάσουν κατάλληλα τον Ελληνικό λαό.

Μόνο που εμείς λέγαμε για το κόμμα του Παύλου.
Ο Κωνσταντινος μασόνος ειναι;

Ο Κωνσταντίνος ΔΕΝ είναι μασόνος, είναι συνειδητά πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός.
Εφραίμ

Unread postby alexandergreek » Mon Sep 24, 2012 6:58 pm

O Kωνσταντινος δεν ειναι που επι Μητσοτακη, φορτωσε κατι φορτηγα με "βασιλικη περιουσια" (του λαου) απο το Τατόϊ,και εκαναν φτερα;

Πόσα λεφτά έβαλε στην άκρη απο το λαο "του", και ζει ολο του το σόί, και πόσο νόμιμα έγιναν όλα αυτα;
alexandergreek

Unread postby Michalis » Mon Sep 24, 2012 6:58 pm

mettoikos wrote:Να και ένα ωραίο εμβατήριο προς τιμην του Βασιλέως Κωνσταντίνου.
http://www.youtube.com/watch?v=rjJ4dC6dyJU
Εντάξει αν δεν θες να πουμε για τον Παλαιολόγο ας πούμε για τον Άγιο Ιωάννη τον Βατάτζη.Είχε κάποιο επάγγελμα πριν γίνει Βασιλιάς;Και αν δεν είχε αυτό μειώνει την αξία του;

Ας μην έχουμε εμπάθεια απέναντι στον θεσμό της Βασιλείας.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ....;;;;;;;
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby Michalis » Mon Sep 24, 2012 7:09 pm

ΣΚΟΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ