Nikolaos_Orth wrote:Μόνο που εγώ δεν κατηγόρησα ΠΟΤΕ κανέναν για το τί ψήφισαν όπως ΚΑΤΑ ΚΟΡΩΝ εχουν κανει μέλη κατά το παρελθόν εδώ μέσα.
Ο Καθένας ψηφίζει ότι του γουστάρει και λογαριασμό δεν δίνει.
Σε απολυταρχικό καθεστώς που κάποιοι οραματίζονται αν έχουν παράπονα με τις επιλογές μας θα μπορούσαν να μας δώσουν και να λογοδοτήσουμε εκεί

Χωρις καμια διαθεση να κρινω ποιον και γιατι ψηφισες..δεν με αφορα...αλλωστε εγω καταδικαζω το συνολο του πολιτικου κοσμου ...θεωρω οτι οποιος και να ειναι ιδια πολιτικη θα ασκουσε.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ζεις σε ενα απολυταρχικο καθεστως? η κατ΄επιφαση δημοκρατια που χρησιμοποιειται απο τους πολιτικους?
Απολυταρχικο καθεστως: καθεστώτα μοναρχικά ή δικτατορικά που χαρακτηρίζονται από την άσκηση της εξουσίας από ένα άτομο ή μια μικρή ομάδα ατόμων, τον έλεγχο ή/και συγκεντρωτισμό των εξουσιών ( δικαστικής , νομοθετικής , εκτελεστικής ) , την απουσία ελευθερίας γνώμης , την καταδίωξη και φυλάκιση ή εξόντωση των αντιφρονούντων και τον πλήρη έλεγχο όλων των εκφάνσεων του δημοσίου βίου ( τομέας ενημέρωσης – πληροφόρησης , εκπαίδευσης , δημοσίων μεταφορών , δημοσίας υγείας κ.ά. ) και ορισμένων εκφάνσεων του ιδιωτικού βίου ( εν γένει καταπάτηση θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων όπως το δικαίωμα στη ζωή , το δικαίωμα της προσωπικότητας , το δικαίωμα του συνέρχεσθαι , η ελευθερία της επικοινωνίας , η ελευθερία ασκήσεως επαγγέλματος ) .
Πες μου ποσα απο αυτα τα χαρακτηριστικα βλεπεις σημερα.