TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby AgwnistisTou21 » Mon Sep 24, 2012 5:32 pm

Nikolaos_Orth wrote:
mettoikos wrote:
Μαρία wrote::lol: :lol: :lol:

Ζυμωσεις στο Πορτοχελι για νεο κομμα με επικεφαλης τον πριγκιπα Παυλο http://www.paratiritis-news.com/?p=27095

Image

Δηλαδή θα ταίζουμε και την Μαριιιιιι;
:lol:

γιατι λολ πες μου να γελάσω και γω που δε πιάνω το αστειο.
α και δε χρειάζεται ναι ταίσεις κανέναν γιατί δεν είναι λιγούρηδες σα τα σαμαράκια και και τα πασοκάκια που κάνουν πλιατσικο στη χώρα
AgwnistisTou21

Unread postby AgwnistisTou21 » Mon Sep 24, 2012 5:50 pm

επειδή δε θυμάμαι ... για πες μου πόσες μέρες εργασίας μετράει ο αντωνάκης στον ιδιωτικό τομέα ;
άσε να μαντέψω .... μήπως ... καμία ;;!!!!

ξεφτύλα και πάλι ξεφτύλα. δε μπορώ να φαντάστώ δεξιό που αγαπάει την ελλάδα να υποστηρίζει αυτόν τον άνθρωπο.
πόσο μα πόσο πολύ έχει εκτελέσει τα σχέδια των σιωνιστών .
AgwnistisTou21

Unread postby AgwnistisTou21 » Mon Sep 24, 2012 5:53 pm

ρε ουστ από εδώ ....
κλωτσιά που χρειάζεται . και θέλει αυτός να με κυβερνήσει ;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

Στις 9 Ιουλίου του 1976 ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, απ' όπου και απολύθηκε στις 11 Οκτωβρίου του 1976, αφού είχε καταβάλει 21.000 δραχμές για να εξαγοράσει τους 21 μήνες που δεν υπηρέτησε. Επειδή όμως έκανε θητεία μόλις τριών μηνών, εκλήθη ξανά τον Απρίλιο του 1977 και υπηρέτησε για ένα εξάμηνο ακόμη προκειμένου να συμπληρώσει το υποχρεωτικό εννεάμηνο.
AgwnistisTou21

Unread postby student » Mon Sep 24, 2012 5:56 pm

AgwnistisTou21 wrote:

Λογικό μου ακούγεται αυτό που λες. Το πιθανότερο είναι να περιμένει το μακελειό και μετά να έρθει σα σωτήρας.

1 εκατομύριο φορές αυτός παρά το άθεο τσιπράκι

Θεωρητικά. Πόσες όμως φορές έχουμε δει θεωρητικά ένθεους, και δει από βασιλικές οικογένειες, να είναι τελικά μέλη εσώτερων κύκλων, ταγμάτων ιπποτών, σκοτεινών αδελφοτήτων, και τελικά ευθείας σατανολατρίας πίσω από σφραγισμένες πόρτες, σκοτεινά δωμάτια και μάτια ερμητικά κλειστά?

Δεν ξέρω πόσο αυτά ισχύουν για τον δικό μας τέως και τον οίκο του. Αλλά defacto ισχύουν απόλυτα για την πλειοψηφία των νυν και τέως γαλαζοαίματων της Ευρώπης, στην πυραμίδα της αδελφότητας των οποίων ο δικός μας δεν έχει και αμελητέα θέση. Βάσει αίματος, γενεολογικού δέντρου και άρα τίτλων.

Θα ήμουν επιφυλακτικός λοιπόν πριν προτιμήσω αυτόν ή όποιον άλλον Ευρωπαίο γαλαζοαίματο, από οποιονδήποτε άθεο, γνήσιο τσιπράκι ή καλλυμένο πρακτοράκι για να με κυβερνήσει. Πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι ένας εωσφορικός μύστης της ελίτ είναι πολύ πιο επικίνδυνος από έναν "απλό" άθεο (πολιτικό ή και βαλτό πρακτορίσκο). Ασχέτως αν τελικά και οι δύο τον ίδιο αφέντη δουλεύουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως το "μή χείρον βέλτιστο" (σε όποια πλευρά και αν 'ποντάρει' κανείς) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σκεπτικό. Το "φύγετε μακρυά" και μη συγκοινωνείτε με κανέναν απ τους δύο, δείχνει η μόνη συνετή επιλογή.

ΥΓ. Ας μη διαλέγουμε τόσο εύκολα πλευρές σε τίποτα πια. Ειδικά από αυτά που θα επηρρεάσουν τη μοίρα μας. Τα περισσότερα είναι δίπολα από τα οποία μόνο να χάσουμε έχουμε. ΣΥΡΙΖΑ - βασιλιάς, Πασοκ - ΝΔ, Καμένος - ΧΑ, Αμερική-Ρωσία, Ιράν - Ισραήλ, Κίνα - Ιαπωνία, Ινδία - Πακιστάν, Τουρκοι - Κούρδοι. ΚΑΝΕΝΑΝ δεν διαλέγω. Πρέπει να ματώσει κάποιος για να μου αποδείξει ότι αξίζει της επιλογής μου. Δεν πιστεύω κανέναν και τίποτα, και είμαι επιφυλακτικός με τους πάντες σε βαθμό καχυποψίας.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby mettoikos » Mon Sep 24, 2012 6:04 pm

Nikolaos_Orth wrote:
AgwnistisTou21 wrote:επειδή δε θυμάμαι ... για πες μου πόσες μέρες εργασίας μετράει ο αντωνάκης στον ιδιωτικό τομέα ;
άσε να μαντέψω .... μήπως ... καμία ;;!!!!

ξεφτύλα και πάλι ξεφτύλα. δε μπορώ να φαντάστώ δεξιό που αγαπάει την ελλάδα να υποστηρίζει αυτόν τον άνθρωπο.
πόσο μα πόσο πολύ έχει εκτελέσει τα σχέδια των σιωνιστών .

Κατ αρχάς καλό είναι όταν γίνεται μια συζήτηση, όταν δεν παίζει επιχείρημα να μην το γυρνάμε στο καλαματιανό (βλέπε Σαμαράς).
Από κει και πέρα ο Σαμαράς ήταν γιος διακεκριμένου καρδιοχειρούργου οπότε ας πούμε του ρθαν βολικά αλλά σύμφωνα με τον ίδιο μέχρι τα 27 του που γινε βουλευτής έστω για μερικούς μήνες δούλεψε σε μια εταιρεία του Μάνου. Ο γιός Παύλος (γιατί γι αυτόν μιλάμε) πόσο δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα; Και από που δικαιολογείται ότι ζει πλουσιοπάροχα; Ο πατέρας του τί πρόσφερε; ήταν γιατρός; ήταν δάσκαλος; ήταν κάποιος λόγιος; δούλεψε στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό; Από κει και πέρα αν μου εξηγήσεις πως εννοείς τον δεξιό η κουβέντα μπορεί και να συνεχιστεί.

Και δεν μου λες φιλε Νικο,ο Κωνσταντινος Παλαιολόγος πριν γίνει Βασιλιάς που δουλεψε;

Ή ο πατέρας του ήταν δάσκαλος;
mettoikos

Unread postby AgwnistisTou21 » Mon Sep 24, 2012 6:14 pm

να τον χαίρεσαι .

Image
AgwnistisTou21

Unread postby mettoikos » Mon Sep 24, 2012 6:19 pm

Να και ένα ωραίο εμβατήριο προς τιμην του Βασιλέως Κωνσταντίνου.
http://www.youtube.com/watch?v=rjJ4dC6dyJU
Εντάξει αν δεν θες να πουμε για τον Παλαιολόγο ας πούμε για τον Άγιο Ιωάννη τον Βατάτζη.Είχε κάποιο επάγγελμα πριν γίνει Βασιλιάς;Και αν δεν είχε αυτό μειώνει την αξία του;

Ας μην έχουμε εμπάθεια απέναντι στον θεσμό της Βασιλείας.
Last edited by mettoikos on Mon Sep 24, 2012 6:22 pm, edited 1 time in total.
mettoikos

Unread postby AgwnistisTou21 » Mon Sep 24, 2012 6:24 pm

Με πια λογική επιτέλους κάποιος μπορεί να υποστηρίζει τον αρχηγό μιας κατοχικής κυβέρνησης , όπου οι πολίτες αυτοκτονούν από ανέχεια , υπογράφονται δουλο-αποκιοκρατικές συμφωνίες, στέλνουν στα παλιοσίδερα τα Α7 , και χαρίζουν τη θράκη στους τούρκους.
AgwnistisTou21

Unread postby marjory » Mon Sep 24, 2012 6:25 pm

Άντε πάααααλιιιιιιι.... και θέλετε με αυτό τον τρόπο να φτάσετε τις 1000 σελίδες;;; Όχι πείτε μου...

Akeeeeerm σκούπα και φαράσι γρήγορα... :lol: :lol: :lol: :lol:

Και επειδή η προσωπολατρεία ξαναρχίζει, θα σας πω την γνώμη μου [κι ας την σκουπίσει ο akerm].

Οι σημερινοί πολιτικοί, ΟΛΟΙ μηδενός εξαιρουμένου, είναι δέσμιοι εξωγενών παραγόντων που είτε έχουν ασπαστεί, είτε από τον φόβο [ή και τις απειλές που ενδεχομένως δέχονται] και όσο κι αν πραγματικά θέλουν να αλλάξουν τον τόπο προς το καλύτερο [άν και όσοι θέλουν], αυτό αποβαίνει αντικειμενικά ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Ως εκ τούτου, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ. Κάποιοι στο παρελθόν έδωσαν τα κλειδιά του κράτους. Και πλέον άλλοι χειρίζονται την πόρτα εισόδου.

Προσωπικά, περιμένω να γίνει η ΟΛΙΚΗ ανατροπή. Σε κάθε επίπεδο. Αυτό που συνηθίζουμε να λέμε "γεγονότα". Από τότε και μετά, θα μπορώ να πιστέψω ότι θα υπάρξει πολιτικός που θα επιδιώκει και θα πράττει για το καλό του τόπου. Μέχρι τότε.....
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Mon Sep 24, 2012 6:28 pm

marjory wrote:Άντε πάααααλιιιιιιι.... και θέλετε με αυτό τον τρόπο να φτάσετε τις 1000 σελίδες;;; Όχι πείτε μου...

Akeeeeerm σκούπα και φαράσι γρήγορα... :lol: :lol: :lol: :lol:

Και επειδή η προσωπολατρεία ξαναρχίζει, θα σας πω την γνώμη μου [κι ας την σκουπίσει ο akerm].

Οι σημερινοί πολιτικοί, ΟΛΟΙ μηδενός εξαιρουμένου, είναι δέσμιοι εξωγενών παραγόντων που είτε έχουν ασπαστεί, είτε από τον φόβο [ή και τις απειλές που ενδεχομένως δέχονται] και όσο κι αν πραγματικά θέλουν να αλλάξουν τον τόπο προς το καλύτερο [άν και όσοι θέλουν], αυτό αποβαίνει αντικειμενικά ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Ως εκ τούτου, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ. Κάποιοι στο παρελθόν έδωσαν τα κλειδιά του κράτους. Και πλέον άλλοι χειρίζονται την πόρτα εισόδου.

Προσωπικά, περιμένω να γίνει η ΟΛΙΚΗ ανατροπή. Σε κάθε επίπεδο. Αυτό που συνηθίζουμε να λέμε "γεγονότα". Από τότε και μετά, θα μπορώ να πιστέψω ότι θα υπάρξει πολιτικός που θα επιδιώκει και θα πράττει για το καλό του τόπου. Μέχρι τότε.....

+10000000000000000000000000000

( και η συνεισφορά μου με αυτη τη δημοσιευση να φτασουμε πιο γρηγορα στο Νο 1000)
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ