AgwnistisTou21 wrote:
Λογικό μου ακούγεται αυτό που λες. Το πιθανότερο είναι να περιμένει το μακελειό και μετά να έρθει σα σωτήρας.
1 εκατομύριο φορές αυτός παρά το άθεο τσιπράκι
Θεωρητικά. Πόσες όμως φορές έχουμε δει θεωρητικά ένθεους, και δει από βασιλικές οικογένειες, να είναι τελικά μέλη εσώτερων κύκλων, ταγμάτων ιπποτών, σκοτεινών αδελφοτήτων, και τελικά ευθείας σατανολατρίας πίσω από σφραγισμένες πόρτες, σκοτεινά δωμάτια και μάτια ερμητικά κλειστά?
Δεν ξέρω πόσο αυτά ισχύουν για τον δικό μας τέως και τον οίκο του. Αλλά defacto ισχύουν απόλυτα για την πλειοψηφία των νυν και τέως γαλαζοαίματων της Ευρώπης, στην πυραμίδα της αδελφότητας των οποίων ο δικός μας δεν έχει και αμελητέα θέση. Βάσει αίματος, γενεολογικού δέντρου και άρα τίτλων.
Θα ήμουν επιφυλακτικός λοιπόν πριν προτιμήσω αυτόν ή όποιον άλλον Ευρωπαίο γαλαζοαίματο, από οποιονδήποτε άθεο, γνήσιο τσιπράκι ή καλλυμένο πρακτοράκι για να με κυβερνήσει. Πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι ένας εωσφορικός μύστης της ελίτ είναι πολύ πιο επικίνδυνος από έναν "απλό" άθεο (πολιτικό ή και βαλτό πρακτορίσκο). Ασχέτως αν τελικά και οι δύο τον ίδιο αφέντη δουλεύουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως το "μή χείρον βέλτιστο" (σε όποια πλευρά και αν 'ποντάρει' κανείς) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σκεπτικό. Το "φύγετε μακρυά" και μη συγκοινωνείτε με κανέναν απ τους δύο, δείχνει η μόνη συνετή επιλογή.
ΥΓ. Ας μη διαλέγουμε τόσο εύκολα πλευρές σε τίποτα πια. Ειδικά από αυτά που θα επηρρεάσουν τη μοίρα μας. Τα περισσότερα είναι δίπολα από τα οποία μόνο να χάσουμε έχουμε. ΣΥΡΙΖΑ - βασιλιάς, Πασοκ - ΝΔ, Καμένος - ΧΑ, Αμερική-Ρωσία, Ιράν - Ισραήλ, Κίνα - Ιαπωνία, Ινδία - Πακιστάν, Τουρκοι - Κούρδοι. ΚΑΝΕΝΑΝ δεν διαλέγω. Πρέπει να ματώσει κάποιος για να μου αποδείξει ότι αξίζει της επιλογής μου. Δεν πιστεύω κανέναν και τίποτα, και είμαι επιφυλακτικός με τους πάντες σε βαθμό καχυποψίας.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...