TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby filos » Mon Sep 03, 2012 4:14 pm

akerm wrote:
eternity wrote:
marjory wrote:
[άσχετα αν έχει δημιουργήσει πυρηνικό καταφύγιο με προμήθειες για μια πενταετία] ;) ;) ;) :lol: 8-) 8-)

ετσι ομως θα φανε ψωμι αρκετοι που δεν ειναι απατριδες αλλα παρέμειναν εδω..
Ραντεβου στο σπιτι του akerm ολο το φορουμ με την εναρξη των γεγονοτων...... :lol: :lol: τουλαχιστον οσι δεν εχουν προμηθειες.

χαρτης θα διατεθει δωρεαν μονο με π.μ. ευγενικη χορηγια των διαχειριστων στα μελη του :lol: :lol: !

:lol: :lol: :lol: :lol: ...μας χωράει όλους...να έρθετε όλοι....και όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ.... :lol: :lol: :lol: :lol:....

Image????????????????????????????

απο akerm: :P :P :P όχι φίλος....κτήμα είναι...χωράφι...
filos

Unread postby grypas » Mon Sep 03, 2012 5:53 pm

regina wrote:
grypas wrote:

Κι εμεις εχουμε 3 σπιτια που εχουμε κληρονομησει απο τους παππουδες μας. Και μαθαμε να δουλευουμε μεσα σε 3 οικογενειες, απο συνολικα 8 ατομα, οι 6! Και τωρα δουλευουν οι 2!!!!
Και ναι, δινω 21 ευρω το μηνα για να εχω σταθερο τηλεφωνο και ιντερνετ πακετο! Ειναι αυτο σημαδι ευμαρειας και πλουτου????

Μη βαράς!Καλά εσένα δεν θα σου μάθω να σπας κλειδωμένα δικτύα! :mrgreen:

ορμωμενος απο το μηνυμα σου το εγραψα, δεν το απευθυνω αποκλειστικα σε σενα...
grypas

Unread postby regina » Mon Sep 03, 2012 6:02 pm

grypas wrote:
regina wrote:
grypas wrote:

Κι εμεις εχουμε 3 σπιτια που εχουμε κληρονομησει απο τους παππουδες μας. Και μαθαμε να δουλευουμε μεσα σε 3 οικογενειες, απο συνολικα 8 ατομα, οι 6! Και τωρα δουλευουν οι 2!!!!
Και ναι, δινω 21 ευρω το μηνα για να εχω σταθερο τηλεφωνο και ιντερνετ πακετο! Ειναι αυτο σημαδι ευμαρειας και πλουτου????

Μη βαράς!Καλά εσένα δεν θα σου μάθω να σπας κλειδωμένα δικτύα! :mrgreen:

ορμωμενος απο το μηνυμα σου το εγραψα, δεν το απευθυνω αποκλειστικα σε σενα...

Πλάκα σου κάνω γρυπα με τα τρία σπίτια εγώ έχω μόνο 2. :(
regina

Unread postby billsin » Mon Sep 03, 2012 7:35 pm

ο ένας 3 σπίτια ο άλλος 2 σπίτια άλλος δεν ξέρω πόσα. πουλάκια μου εγώ δεν έχω κανένα. άρα μόνο εγώ και οι όμοιοι μου θα μιλάμε. Η πλουτοκρατία θα πρέπει να σιωπά. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
billsin

Unread postby aetherovamon » Mon Sep 03, 2012 7:41 pm

Μόνο τρία ή δύο;
Σας τρώω άνετα. Έχω πλην της κυρίας κατοικίας άλλα τρία. Δύο κοτοσπιτα κι ένα κουνελοσπιτο. Φτιάχνω και τέταρτο, στα σχέδια είμαι. :-D
aetherovamon

Unread postby thanos69b » Mon Sep 03, 2012 7:50 pm

aetherovamon wrote:Μόνο τρία ή δύο;
Σας τρώω άνετα. Έχω πλην της κυρίας κατοικίας άλλα τρία. Δύο κοτοσπιτα κι ένα κουνελοσπιτο. Φτιάχνω και τέταρτο, στα σχέδια είμαι. :-D

Παράνομε φοροφυγά σίγουρα δεν μας δήλωσες το σκυλόσπιτο και ποιός ξέρει αν έχεις και κανένα κασόνι για τις γάτες :shock: :shock: :shock: :shock:
Καπιτάλαααααααα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
thanos69b

Unread postby billsin » Mon Sep 03, 2012 7:50 pm

πουλάκι μου εισαι και βιομήχανος ορνίθων και κουνελιών κατι δηλ. μεταξύ πίνδος αε και μιμίκος. Απροκάλυπτα δε μας λες ότι ετομάζεσαι για επενδύσεις. :o :o :o :o κατά λοιπά σε ενοχλεί το μνημόνιο. Έρε jumbo που σας χρειάζεται
billsin

Unread postby filos » Mon Sep 03, 2012 7:52 pm

Εσύ με τόσα πουλερικά και κούνελους να ετοιμάζεις το χαράτσι που θα μπει στις κότες και τα κατοικήδια. :lol: :lol: :lol:
filos

Unread postby billsin » Mon Sep 03, 2012 8:04 pm

Καταρχήν να ζητ'ησω από τη διαχείριση να μην τα στείλει στα σκουπίδια γιατί όταν ακούω τον κεδίκογλου να λέει ότι ακόμη ψάχνουν το καλύτερο μείγμα και κοιτάνε να απαλύνουν τα χαμηλά εισοδήματα μου τη δίνει γιατί συνεχίζουν απροκάλυπτα το δούλεμα. Όμως ήδη οι κοινωνικές ομάδες αγριέύουν σιγά σιγά. Και κα΄ποιος μου είπε ότι ο αλέξης σύντομα θα θέσει θεμα εκλογών.

Για τον βιομήχανο των ορνίθων να πω σε βλέπω να κλείνουν οιι εγκαταστάσεις του ενός κτιρίου λόγω μετρων και φόρων. Ξανασκέψου την επένδυση γιατί η τρόικα άμα φορολογήση πράγματι της κότες μαύρη κότα που σε έφαγε :lol: :lol: :lol: :lol:
billsin

Unread postby regina » Mon Sep 03, 2012 8:19 pm

Μεγάλε μετά την πτώχευση θα είσαι κράτος εν κράτει! :lol:keep walking!
regina

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ