TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby GENEA-OMEGA » Sat Sep 01, 2012 7:08 pm

regina wrote:
foteini wrote:Eternity, μη στενοχωριέσαι.
Δυστυχώς πολλοί Έλληνες ακόμα δεν κατάλαβαν τι παίζεται στην Ελλάδα.
Ακόμα δεν κατάλαβαν ότι το ελληνικό κράτος έχει αλωθεί από τους ξένους μέσω των ¨δικών¨ μας, με σκοπό την υποδούλωσή μας, την υποταγή μας στα σχέδιά τους, ακόμα και την εξόντωσή μας ηθικά, πνευματικά, εθνικά και -γιατί όχι- και σωματικά!
Όσο λιγότεροι Έλληνες, τόσο το καλύτερο γι΄αυτούς!
Ο κόσμος δεν ξυπνάει με τίποτα! Νομίζει ότι υπακούοντας στο αλωμένο κράτος, προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην πατρίδα, την ώρα που, υπακούοντας στο εχθρικό πλέον κράτος, κάνει ακριβώς το αντίθετο!
Άσε λοιπόν τον κόσμο να κοιμάται και να ονειρεύεται ότι κάνει το πατριωτικό του καθήκον.....
Έσεται ήμαρ........
Φοροφυγας ίσον πατριώτης; Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες αγαπητή Φωτεινή εάν αύριο μας χαρίσουν το χρέος η χώρα μας πάλι δεν έχει κεφάλαιο να καλύψει τα έξοδα θα λείπουν 10 δις ετησίως.Αυτό εννοώ όταν λέω να έχουμε πρωτογενες πλεόνασμα, να ισοφάρισουμε και μετά εκ τού ασφαλούς να σταματήσουμε να πληρώνουμε τόκους δάνεια κτλ.Σήμερα όποιος πολίτης έχει οφείλει να πληρώνει και να βοηθά τους άλλους.Τα λεφτά μας πάνε στο κράτος και μάλιστα δεν φτάνουν, τα παλαιά δάνεια εξοφλουνται με νέα από το ΝΔΤ και την ΕΕ ακόμη δεν φτάσαμε στο σημείο να πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ εδώ πιστεύω κολλάει το θα σας ρίξουν παρά πολύ αλλά δεν θα προλάβουν να τον πάρουνε πίσω.

regina η πολιτική Διοίκηση έχει απωλέσει το δικαίωμα να επιβάλλει μέτρα !

Από τη στιγμή που από τους κόλπους των 2 γνωστών κομμάτων αλλα και στην περιφέρεια της εξουσίας υπάρχουν άνθρωποι που πλούτισαν εις βάρος του Ελληνικου Δημοσίου , το δικαίωμα επιβολής μέτρων έχει απωλεστει. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΙΣΜΑ από τη στιγμή που δεν δίκασε και δεν ανέκτησε τα κλεμμένα !!

Γνωρίζεις πως γύρω σου υπάρχουν πάνω από 50,000 άνθρωποι οι οποίοι έχουν καταφάει το Δημόσιο χρήμα και πιθανότατα ο καθένας με την οικογένεια του έχουν διασπαθίσει η καταχραστεί δημόσια έσοδα ? υπάρχουν υπολογισμοί που μιλάνε για πάνω από 150-200 δις κλεμμένα !!!

ποια νομιμότητα ? ποια δικαιοσύνη ? ποιο ηθικο πα΄ραδειγμα ? ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ μπορέι κάποιος να αναγνωρίσει στο στενό κύκλο της πολιτικής εξουσίας όταν θα έπρεπε πρώτα να έχει ξεκινήσει απο εκει και να έχει παραδειγματικα επιβάλλει ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΈΝΩΝ!! ????
GENEA-OMEGA

Unread postby nick_the_greek » Sat Sep 01, 2012 7:19 pm

thanos69b wrote:Ο Αμερικανικός στρατός ανεβάζει την μαχητικότητα του με.....
Ο πρώτος gay γάμος στον Αμερικάνικο στρατό [φωτο]

http://www.fimes.gr/2012/07/gay-gamos-a ... s-stratos/

Άντε τι να ευχηθούμε στα παιδιά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλούς απογόνους;
nick_the_greek

Unread postby koufolalos » Sat Sep 01, 2012 7:22 pm

nick_the_greek wrote:
thanos69b wrote:Ο Αμερικανικός στρατός ανεβάζει την μαχητικότητα του με.....
Ο πρώτος gay γάμος στον Αμερικάνικο στρατό [φωτο]

http://www.fimes.gr/2012/07/gay-gamos-a ... s-stratos/

Άντε τι να ευχηθούμε στα παιδιά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλούς απογόνους;

Είναι μια αιτία της καταστροφής ενός Εθνος? :roll:
koufolalos

Unread postby regina » Sat Sep 01, 2012 7:28 pm

Αρχιτέκτων wrote:
regina wrote:Η μητέρα μου με ρώτησε να τα πληρώσω όλα ή με δόσεις την εφορία ;της λέω εφόσον έχεις το ποσό,να τα δώσεις όλα μαζί για να βοηθήσεις το κράτος .Το να πληρώνουμε τους φόρους είναι φιλοπατρεια όπως ακριβώς είναι το να χύνουμε το αίμα μας για την πατρίδα ,όχι όπως αυτούς που επαναστατουν για να συνεχίζουν να μην κόβουν αποδείξεις στα νησιά ή που παίρνουν μαιμού συντάξεις.Πώς θα έχουμε υγιεια εκπαίδευση άμυνα;ΑΟΖ χωρίς άμυνα δεν γίνεται.Μην συμβουλευετε τον κόσμο να μην πληρώνει .Όταν θα ρθουν τα γεγονότα σεισμός ή ότι άλλο τα νοσοκομεία μπορεί να μην έχουν ούτε γαζες για σας η τα παιδιά σας.

Πραγματικά αν ήξερα ότι τα λεφτά του λαού πηγαίναν για καλό σκοπό κι αν έβλεπα έστω κι ένα σημάδι ανάκαμψης της οικονομίας, δε θα με προιδέαζαν αρνητικά τα όποια μέτρα εξαγγέλονται. Αλλά συγνώμη όταν ξέρεις ότι τα λεφτά που δίνεις πάνε για την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και στήριξη των τραπεζιτών, πώς είναι δυνατόν να παρομοιάζεις την καταβολή των φόρων με το αίμα που δίνει κάποιος για την κυριαρχία της πατρίδας του? Δηλαδή το θεωρείς "αναγκαίο άδικο", όταν βλέπεις κάποιον να πληρώνει τις εισφορές του για δεκαετίες, να είναι συνεπής στη φορολογική του δήλωση και στο τέλος να παίρνει κουτσουρεμένη σύνταξη και εφάπαξ, που είναι δικά του λεφτά-δεδουλευμένα και πληρωμένα- και να μην διαμαρτύρεται? Κι αν είσαι τόσο νομοταγής πολίτης, αν σου πει το κράτος στο τέλος να τσιπαριστεις για τον περιορισμο της γραφειοκρατίας θα το κάνεις? Τόσες ελπίδες πια τρέφεις ότι οι συγκυβερνώντες δρουν με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας? Δεν είναι δυνατόν να τσουβαλιάζονται όλοι οι Έλληνες, γιατί μία μερίδα φοροδιαφεύγει. Κι αν υπήρχαν σωστοί ελεγκτικοί μηχανισμοί, οι φοροδιαφεύγοντες θα συλλαμβάνονταν και θα δημευόταν η μαύρη περιουσία τους. Τα πράγματα είναι απλά, νόμοι υπάρχουν αλλά υπάρχει έλλειψη πολιτικής. Κι όταν έρθει η ώρα των γεγονότων πίστεψέ με θα ξεριζωθεί η σάπια εξουσία, κι όταν αναλάβουν ικανοί ηγέτες όλοι θα συμβάλλουν από φιλότιμο για την υγεία των συμπολιτών.

Αρχιτέκτων wrote:
regina wrote:Η μητέρα μου με ρώτησε να τα πληρώσω όλα ή με δόσεις την εφορία ;της λέω εφόσον έχεις το ποσό,να τα δώσεις όλα μαζί για να βοηθήσεις το κράτος .Το να πληρώνουμε τους φόρους είναι φιλοπατρεια όπως ακριβώς είναι το να χύνουμε το αίμα μας για την πατρίδα ,όχι όπως αυτούς που επαναστατουν για να συνεχίζουν να μην κόβουν αποδείξεις στα νησιά ή που παίρνουν μαιμού συντάξεις.Πώς θα έχουμε υγιεια εκπαίδευση άμυνα;ΑΟΖ χωρίς άμυνα δεν γίνεται.Μην συμβουλευετε τον κόσμο να μην πληρώνει .Όταν θα ρθουν τα γεγονότα σεισμός ή ότι άλλο τα νοσοκομεία μπορεί να μην έχουν ούτε γαζες για σας η τα παιδιά σας.

Πραγματικά αν ήξερα ότι τα λεφτά του λαού πηγαίναν για καλό σκοπό κι αν έβλεπα έστω κι ένα σημάδι ανάκαμψης της οικονομίας, δε θα με προιδέαζαν αρνητικά τα όποια μέτρα εξαγγέλονται. Αλλά συγνώμη όταν ξέρεις ότι τα λεφτά που δίνεις πάνε για την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και στήριξη των τραπεζιτών, πώς είναι δυνατόν να παρομοιάζεις την καταβολή των φόρων με το αίμα που δίνει κάποιος για την κυριαρχία της πατρίδας του? Δηλαδή το θεωρείς "αναγκαίο άδικο", όταν βλέπεις κάποιον να πληρώνει τις εισφορές του για δεκαετίες, να είναι συνεπής στη φορολογική του δήλωση και στο τέλος να παίρνει κουτσουρεμένη σύνταξη και εφάπαξ, που είναι δικά του λεφτά-δεδουλευμένα και πληρωμένα- και να ομην διαμαρτύρεται? Κι αν είσαι τόσο νομοταγής πολίτης, αν σου πει το κράτος στο τέλος να τσιπαριστεις για τον περιορισμο της γραφειοκρατίας θα το κάνεις? Τόσες ελπίδες πια τρέφεις ότι οι συγκυβερνώντες δρουν με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας? Δεν είναι δυνατόν να τσουβαλιάζονται όλοι οι Έλληνες, γιατί μία μερίδα φοροδιαφεύγει. Κι αν υπήρχαν σωστοί ελεγκτικοί μηχανισμοί, οι φοροδιαφεύγοντες θα συλλαμβάνονταν και θα δημευόταν η μαύρη περιουσία τους. Τα πράγματα είναι απλά, νόμοι υπάρχουν αλλά υπάρχει έλλειψη πολιτικής. Κι όταν έρθει η ώρα των γεγονότων πίστεψέ με θα ξεριζωθεί η σάπια εξουσία, κι όταν αναλάβουν ικανοί ηγέτες όλοι θα συμβάλλουν από φιλότιμο για την υγεία των συμπολιτών.

Αγαπητέ αρχιτεκτων δεν στηρίζω την κυβέρνηση δεν τους ψηφίζω τα μέτρα είναι σκληρά και αβάσταχτα έχουν κόψει από όλους τους δικούς μου είμαστε στο τέλος του ψευτορωμαίικου. Απλά κάνω κάποιες σκέψεις και τις μοιράζομε μαζί σας.Για το που πάνε τα λεφτά σε παραπέμπω στην απάντηση που μόλις έδωσα στην φωτεινή εμείς ακόμη δεν δώσαμε από την τσέπη μας δραχμή στην ανάκεφάλαιοποίηση και πιστεύω δεν θα προλάβουμε να τα επιστρέψουμε .Είμαι εναντίον της κάρτας και για την μερίδα των ελλήνων που φοροδιαφεύγουν ενώ μπορούν να πληρώσουν πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν πνευματικοί νόμοι ότι έδωσαν θα πάρουν.
regina

Unread postby koufolalos » Sat Sep 01, 2012 7:29 pm

bloomyria wrote:Ρε παιδιά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό είπε ο crusader1453. Αυτά που λέει για τους ανθρώπους που πήραν δάνεια αβέρτα και τώρα κλαίγονται, ισχύουν. Φυσικά και έστησαν οι τράπεζες παγίδα, αλλά και οι παραλήπτες των δανείων έχουν ευθύνη!! Είπαμε, δε μιλάμε για ανθρώπους που έκαναν ένα δάνειο όχι καταναλωτικό για γάμους και διακοπές, αλλά για να πάρουν ένα σπιτάκι να μένουν με τα παιδιά τους και τώρα είναι απελπισμένοι γιατί δεν βγαίνει η δόση.
Όσο για την τεχνολογία, ναι, μας παρακολουθούν και ξέρουν κάθε βήμα μας. Σχεδόν όλοι έχουν δώσει τα δεδομένα τους οικειοθελώς. Έχω εξάρτηση από το κινητό μου και το ομολογώ. ΟΚ πρέπει και λόγω εργασίας να μπορούν να με βρουν ανά πάσα στιγμή, αλλά παλιότερα πώς γινόταν χωρίς κινητά; Ας τα πετάξουμε, ας βγούμε από το internet, γίνεται; Ποιός το κάνει;
Δεν μου αρέσει να με φακελώνουν, δε θέλω την κάρτα του Πολίτη και καμία κάρτα που συγκεντρώνει πληροφορίες. Αλλά από μόνη μου δε φροντίζω να μη κυκλοφορούν τα δεδομένα μου. Όποιος ξέρει το όνομά μου βρίσκει που μένω, που δουλεύω, που πάω διακοπές, τα χόμπι μου, τις φωτογραφίες των παιδιών μου. Και δεν είμαι και καμιά φανατική του Facebook. Ελάχιστα πράγματα έχω ανεβάσει, αλλά αρκούν. Είμαι αλήθεια η μόνη εδώ μέσα; Ποιός μας φταίει;

πολύ καλά λες! ούτε φανατικός του facebook ειμι... απλά ανησυχώ μήπως θα θεωρήσω το θαύμα που με γνωρίζει ο Αντίχριστος(μετά από χρονιά) στο δρόμο θα πλανηθώ δεν είναι φοβερό? μήπως υπερβάλλω? :o
koufolalos

Unread postby foteini » Sat Sep 01, 2012 7:37 pm

Αρχιτέκτων wrote:

Πραγματικά αν ήξερα ότι τα λεφτά του λαού πηγαίναν για καλό σκοπό κι αν έβλεπα έστω κι ένα σημάδι ανάκαμψης της οικονομίας, δε θα με προιδέαζαν αρνητικά τα όποια μέτρα εξαγγέλονται. Αλλά συγνώμη όταν ξέρεις ότι τα λεφτά που δίνεις πάνε για την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και στήριξη των τραπεζιτών, πώς είναι δυνατόν να παρομοιάζεις την καταβολή των φόρων με το αίμα που δίνει κάποιος για την κυριαρχία της πατρίδας του? Δηλαδή το θεωρείς "αναγκαίο άδικο", όταν βλέπεις κάποιον να πληρώνει τις εισφορές του για δεκαετίες, να είναι συνεπής στη φορολογική του δήλωση και στο τέλος να παίρνει κουτσουρεμένη σύνταξη και εφάπαξ, που είναι δικά του λεφτά-δεδουλευμένα και πληρωμένα- και να μην διαμαρτύρεται? Κι αν είσαι τόσο νομοταγής πολίτης, αν σου πει το κράτος στο τέλος να τσιπαριστεις για τον περιορισμο της γραφειοκρατίας θα το κάνεις? Τόσες ελπίδες πια τρέφεις ότι οι συγκυβερνώντες δρουν με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας? Δεν είναι δυνατόν να τσουβαλιάζονται όλοι οι Έλληνες, γιατί μία μερίδα φοροδιαφεύγει. Κι αν υπήρχαν σωστοί ελεγκτικοί μηχανισμοί, οι φοροδιαφεύγοντες θα συλλαμβάνονταν και θα δημευόταν η μαύρη περιουσία τους. Τα πράγματα είναι απλά, νόμοι υπάρχουν αλλά υπάρχει έλλειψη πολιτικής. Κι όταν έρθει η ώρα των γεγονότων πίστεψέ με θα ξεριζωθεί η σάπια εξουσία, κι όταν αναλάβουν ικανοί ηγέτες όλοι θα συμβάλλουν από φιλότιμο για την υγεία των συμπολιτών.

Αντί άλλης απάντησης εκ μέρους μου, αγαπητή Ρεγγίνα, σου παραθέτω το ποστ του Αρχιτέκτονα, με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.
Αν το διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι περικλείει μεγάλες αλήθειες.
Όπως για παράδειγμα, ότι τη φοροδιαφυγή την εξέθρεψε το ίδιο το αλωμένο κράτος μας, ακριβώς για να έρθουμε εδώ που είμαστε σήμερα ώστε οι καλοί μας ¨φίλοι¨ (όπως η Μέρκελ ας πούμε, που ματώνει η καρδιά της να βλέπει να μας κόβουν τις συντάξεις), να μπορούν να μας προσφέρουν και την κατάλληλη λύση. Βλέπε ηλεκτρονική διακυβέρνηση και άλλα τέτοια ψηφιακά. Για το καλό μας!
Επίσης, το κράτος μας εξέθρεψε και τη διαφθορά και την αναξιοκρατία και την ηθική εξαχρείωση και την αθεϊα και υλισμό στα σχολεία και κάθετί κακό.
Με πρώτους διδάξαντες σε όλα αυτά τους κρατούντες, τους πολιτικούς και τους παραπολιτικούς.
Κι έρχεται τώρα αυτό ακριβώς το κράτος, το ίδιο, με τους ίδιους αυτούς πολιτικούς και παραπολιτικούς να κατηγορήσει τους Έλληνες για όλα τα κακά στα οποία αυτό το ίδιο τους έριξε. Ο νταβαντζής κατηγορεί το θύμα για εκπόρνευση!
Και ταυτόχρονα απαιτεί εκβιαστικά το αίμα του απλού Έλληνα για την κάθαρση, την ίδια ώρα που οι πρώτοι διδάξαντες τρώνε και πίνουν σαμπάνιες στην υγειά των κορόιδων εν μέσω του βόθρου της διαπλοκής , που καλά κρατεί.........
Ε, όχι Ρεγγίνα μου, αυτό το κράτος ας πάει από κει που ήρθε!
foteini

Unread postby eternity » Sat Sep 01, 2012 7:49 pm

Παράλληλα, καθίσταται σαφές πως στον ειδικό λογαριασμό που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδας για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους, θα εισρέουν όλα τα δάνεια από τον EFSF καθώς και άλλα έσοδα του Δημοσίου που προορίζονται για την αποπληρωμή χρέους. Σημειώνεται πως σε αυτήν την κατηγορία συγκαταλέγονται τα έσοδα των αποκρατικοποιήσεων αλλά και μέρος των φορολογικών εσόδων, από τη στιγμή που η χώρα θα ξεκινήσει την παραγωγή πρωτογενών πλεονασμάτων.
Εσοδα του λογαριασμού αυτού αποτελούν οι εισροές από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας καθώς και τα χρηματικά ποσά από τη συμμετοχή του Δημοσίου στην εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους.]
Πρώτα θα πληρώνεται το χρέος και μετά μισθοί και συντάξεις
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112842105

Όπως σημειώνεται, από το λογαριασμό αυτό πληρώνονται οι δαπάνες χρεολυσίων και τόκων όλων των δανείων των πράξεων διαχείρισης των παραγώγων και οι λοιπές παράλληλες δαπάνες για την εξυπηρέτηση και την εν γένει διαχείριση του δημόσιου χρέους. Έσοδα δε του λογαριασμού αυτού αποτελούν οι εισροές από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας καθώς και τα χρηματικά ποσά από την συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στην εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους.

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro ... n-daneion/

ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ!
http://www.iskra.gr/index.php?option=co ... Itemid=182

Για οσους ακομα πιστευουν οτι πληρωνοντας φορους πληρωνεις μονο μισθους και συνταξεις. Ταπεινα ζητω συγνωμη αν σας γκρεμισα το παραμυθι που εστησε πολυ ωραια η Τρεμη με τον Καψη και οι αλλες κιτρινοφυλλαδες εδω και τρια χρονια
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby regina » Sat Sep 01, 2012 7:52 pm

Σχετικά με το όραμα της ηλικιωμένης κυρίας στο σαιτ του κωτσαρικου και το ζήτημα του σεισμού 9.5 ρίχτερ,όπως σας έχω πει σε παλιότερο ποστ φέτος το φεβρουάριο του 2012 στη μόνη Φιλοθέης Αθήνα μετά τον εσπερινό ένας μοναχός είπε στο κόσμο ότι θα γίνει ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα και θα καταπόντιστεί η Σαντορίνη.Δεν είπε πότε.
regina

Unread postby crusader1453 » Sat Sep 01, 2012 7:55 pm

eternity wrote:
bloomyria wrote:Ρε παιδιά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό είπε ο crusader1453. Αυτά που λέει για τους ανθρώπους που πήραν δάνεια αβέρτα και τώρα κλαίγονται, ισχύουν. Φυσικά και έστησαν οι τράπεζες παγίδα, αλλά και οι παραλήπτες των δανείων έχουν ευθύνη!! Είπαμε, δε μιλάμε για ανθρώπους που έκαναν ένα δάνειο όχι καταναλωτικό για γάμους και διακοπές, αλλά για να πάρουν ένα σπιτάκι να μένουν με τα παιδιά τους και τώρα είναι απελπισμένοι γιατί δεν βγαίνει η δόση.
Όσο για την τεχνολογία, ναι, μας παρακολουθούν και ξέρουν κάθε βήμα μας. Σχεδόν όλοι έχουν δώσει τα δεδομένα τους οικειοθελώς. Έχω εξάρτηση από το κινητό μου και το ομολογώ. ΟΚ πρέπει και λόγω εργασίας να μπορούν να με βρουν ανά πάσα στιγμή, αλλά παλιότερα πώς γινόταν χωρίς κινητά; Ας τα πετάξουμε, ας βγούμε από το internet, γίνεται; Ποιός το κάνει;
Δεν μου αρέσει να με φακελώνουν, δε θέλω την κάρτα του Πολίτη και καμία κάρτα που συγκεντρώνει πληροφορίες. Αλλά από μόνη μου δε φροντίζω να μη κυκλοφορούν τα δεδομένα μου. Όποιος ξέρει το όνομά μου βρίσκει που μένω, που δουλεύω, που πάω διακοπές, τα χόμπι μου, τις φωτογραφίες των παιδιών μου. Και δεν είμαι και καμιά φανατική του Facebook. Ελάχιστα πράγματα έχω ανεβάσει, αλλά αρκούν. Είμαι αλήθεια η μόνη εδώ μέσα; Ποιός μας φταίει;

Ο crusader1453 καλη μου επιλεκτικα ξεχασε οσους πολτικους επι 38 χρονια μπηκαν στην πολιτικη ξεβρακωτοι και εφυγαν με περιουσιες. Επιλεκτικα ξεχασε τους δεκαδες συμπατριωτες μας που εβγαλαν εκατομμυρια € σε τραπεζες του εξωτερικου επιλεκτικα ξεχασε οτι ολα αυτα τα χρονια πληρωναμε διπλασια και τριπλασια κρατικα εργα υποδομης γιατι πως αλλιως θα αποπληρωνονταν οι μιζες των πολτικων μας.
φυσικα καποιοι θησαυρισαν στις πλατες των Ελληνων. Ειδαμε τα μικρα ψαρακια που επαιρναν δανειο για να φτιαξουν ενα σπιτι αλλα δεν βλεπαμε τους καρχαριες που εφτιαχναν κολοσσιαίες περιουσιες.Ουτε καν βλεπουμε οτι ακομα και τωρα που το μαχαιρι εχει μπει στο κοκκαλο τα προνομια τους οι μισθοι τους οι περιουσιες τους προστατευονται. Δεν προστατευουν ομως τα μικαρα ψαρακια.

Ξεχασε επισης να πει οτι οταν επαιρναν ενα δανειο για να φτιαξει το σπιτι του καποιος να στεγασει την οικογενεια του προφανως ο μισθος του επαρκουσε σημερα ομως δεν επαρκει. Και ενω εχουν κουρευτει τα ταμεια που επι χρονια πληρωναμε ανελειπως και τωρα ερχονται και κουρευουν συνταξεις κανενας δεν προτεινε να κουρεψουν και το δανειο των ανθρωπων αυτων που πηραν βασιζομενοι στο εισοδημα τους.

Εννοειται οτι παντα φταινε οι πολλοι ποτε οι λιγοι τα πολλα ψαρακια αλλα οχι οι καρχαριες.
Ο ραγιαδισμος δεν πεθανε ποτε.

edit: σουηδικο αρθρο αναφερει: σε ερευνα που εγινε μεταξυ των πολιτων της Ευρωπαϊκης ενωσης οι πιο χρεωμενοι αυτη την στιγμη σε τραπεζες ειναι οι Ολλανδοι κατα 95% ( δανεια για σπιτι,αυτοκινητα κλπ).Δεν ειδα ομως να καταρρεει το Ολλανδικο κρατος και να φτανει στην κατασταση που εφτασε το Ελληνικο. Βεβαια εκει προφανως δεν ειχαν τους καρχαριες που ολοι μας θρεψαμε συνειδητα ή οχι απο την μεταπολιτευση και μετα.

τι να πω.
καταρχας δεν εκανα τπτ επιλεκτικα.
προφανως οντως ζω σε αλλη χωρα με αλλη κοινωνια.
οντως εχεις δικιο παντως, οι καρχαριες αυτοι που εκλεβαν 38 χρονια βγαινανε μονοι τους. οι καημενοι οι ελληνες που τρεχανε με τα σημαιακια πισω τους ζητωντας μια θεσουλα στο δημοσιο επεσαν θυματα.
οντως φταινε οι τραπεζες ΜΟΝΟ , οι καημενοι καταναλωτες απλα μια bmw 40000 ευρω ηθελαν να παρουνε. α! και ενα σπιτακι 200000 ευρω μωρε. σιγα. αφου αν εισαι στο δημοσιο θα τα ξυνεις για κανα 3 ωρο και θα παιρνεις 2000. τι εγινε. αλλα και ιδωτης να εισαι με κανα μαγαζακι, λιγο δεν θα πληρωσεις την εφορια, λιγο το φπα θα το πληρωνεις οποτε θες νατη η δοση. σιγα.....

τα μπουζουκια 200 ευρω η φιαλη ητανε πολυ λιγα, αφου το δανειο που πηραμε για τις διακοπες περισσεψε. σιγα μωρε και τι εγινε, λεφτα υπαρχουν. και αν τελειωσουν τα atm να ειναι καλα. η καρτα μονο 14% επιτοκιο εχει.
και να μην ξεχασω,.....σιγα μην γινω εγω πωλητης για 700 ευρω. θα γλυψω κατουρημενες ποδιες για καμια θεσουλα. ασε μας τωρα, ακου εκει πωλητης.
αυτα και αλλα πολλα λοιπον προφανως γινανε σε αλλη χωρα. ζητω συγγνωμη που σας μπερδεψα. εγω εκανα λαθος.
οι ελληνες ποτε δεν εφταιξαν οιμιδιοι για τπτ. παντα οι αλλοι.
αλλα ακομα και λαθος να μην εκανα παλι δεν θα το δεχοτανε κανεις...οποτε τσαμπα συζητηση.
crusader1453

Unread postby crusader1453 » Sat Sep 01, 2012 8:09 pm

maria798081 wrote:εγω απορω....τα εχει πει ολα ο π.παισιος....για καρτες ...για χρησιμοποιηση της τεχνολογιας με σκοπο την υποδουλωση.....τι σκοπο εχουν οι πολιτικοι(αν ταφηνε ο θεος στους πολιτικους θαχε χαθει η ελλαδα).......και παρολα αυτα βλεπω μερικους εκφραζουν ακομα αποψεις που λυνονται με αναγνωση μερικων εκ των λεχθεντων και γραφεντων του γεροντα

οταν λοιπον σου λεει οι πολιτικοι αν τους αφηνε ο θεοσ θα μας ειχαβν εξαφανισει...οταν σου λεει θα σου υποσχονται οικονομικες ελαφρυνσεις αλλα αυτη η στιγμη δεν θαρχεται ποτε.........καποιοι περιμενουν πρωτογενες πλεονασμα

οταν σου λεει θα δωσουν τις καρτες για να σε υποδουλωσουν.....εσυ θες να αποφηγεις τις ουρες που οι ιδιοι δημιουργησαν για να οδηγησουν στις καρτες και τα χαραγματα........ε τι να πω ρε παιδια..........

οκ τοτε. εμπρος πισω που ελεγε καποιος σε μια σειρα.
το αστειο μαρια μου ειναι οτι ολοι μα ολοι χρησιμοποιουν κινητα τα οποια προσδιδουν την θεση σου ανα πασα στιγμη, αλλα στην ηλεκτρονικη καρτα ξεσηκωνονται ολοι. αν σου πω οτι το κινητο σου πανω στην πλακετα εχει χαραγμενο το 666 θα το πεταξεις?
οσο για τις ουρες που λες και τα συναφη, πολυ τραβηγμενη θεωρια συνομωσιΑς μονο και μονο για να μας περασουν το χαραγμα. οποτε αφου θελετε να μενει η γραφειοκρατια τοτε να μην ακουσω ξανα παραπονα για ουρες. εκει με το χαρτακι απο τις 5 το πρωι και στην ουρα σου με το χαρτομανι σου
crusader1453

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ