TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby eternity » Sat Sep 01, 2012 2:22 am

40palikj wrote:
truth wrote:Αυτό που βλέπω πάντως γενικά σε φόρουμ και σε συζυτήσεις είναι μια εύκολη ροπή προς το μάλωμα.
Τα νεύρα πολλών από μας είναι τεντωμένα. Σημεία των καιρών.

Ετέρνιτι η συμβουλή του πνευματικού σου είχε πνευματική ή κοσμική διάσταση ;

Πληρώνουν όσοι έχουν. Όσοι δεν έχουν λαμβάνουν ραβασάκια. 17 % τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και 50 δισ περίπου τα λεφτά που χάνουν οι τράπεζες.

Οι προφητείες που διάβασα μεταφέρουν το κλίμα που ήδη δημιουργείται και πραγματικά μόνο με την βοήθεια του Θεού, των Αγίων και των Αγγέλων θα τα καταφέρουμε. Σκεφτείται μόνο την Ελλάδα σε 5 χρόνια. Ρημαγμένη οικονομικά, στρατιωτικά αποδυναμωμένη, ψυχολογικά διαλυμένη, θεολογικά όμως συνειδητοποιημένη.
Έτσι θα δοξαστεί το ονομά Του. Εκεί που όλοι οι λογικοί θα έχουν απηυδήσει...

κατοικοι ελληνες 7 εκατομμυρια, ηλικιωμενοι 4 εκατομμυρια, 30-60 ετων 2.5 μυρρια(η πληοψηφια αυτων ζευγαρια ΔΥ), 0-18 ετων μισο μυρριο (τέκνα ΔΥ και παιδια που γεννηθκαν προ κρισης και δεν ενηληκιωθηκαν), γεννησεις ελληνοπαιδων οχι πανω απο 40.000 ανα ετος.
κατοικοι μη ελληνες 2 μυρρια τουρλου τουρχου αχταρμα πακι, ινδια και δε συμμαζευεται

να το παμε σε 15 χρονια;
κατοικοι 5 μυρρια. ηλικιωμενοι 4.5 μυρρια....game over hellas

Ας εκαναν ολοι τουλαχιστον απο 3 παιδια να ανανεωνόταν ο πληθυσμος αγαπητε φιλε. Αλλα ξερω μετα πολλοι πολυτεκνοι και τριτεκνοι πρεπει να κοπουν τα "προνομια" γιατι αυτο ακριβως γινεται τωρα χτυπανε με οτι τροπο βρουν την οικογενεια.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Sat Sep 01, 2012 11:08 am

grypas wrote:Κατι παιζει με επιδημια στην Αμερικη...

Θανατηφόρος ιός μαστίζει την Καλιφόρνια

Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby 40palikj » Sat Sep 01, 2012 11:13 am

δεν ξερω εσεις τη γνωμη εχετε, αλλα εγω πιστευω οτι αυτο που ζουμε σημερα ειναι το ψευτορωμεικο και μετα αυτο αυτο θα πεσει και θα καταρρευσει σαν τραπουλοχαρτο θα ερθει το αληθινο το χριστιανικο το ρωμεικο
Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Unread postby Μαρία » Sat Sep 01, 2012 11:21 am

40palikj wrote:δεν ξερω εσεις τη γνωμη εχετε, αλλα εγω πιστευω οτι αυτο που ζουμε σημερα ειναι το ψευτορωμεικο και μετα αυτο αυτο θα πεσει και θα καταρρευσει σαν τραπουλοχαρτο θα ερθει το αληθινο το χριστιανικο το ρωμεικο

κ εγω αυτο πιστευω...ειμαστε στη φαση των γεγονοτων που θα γινουν για να αναδειχτει η Ορθοδοξια μας!
Μαρία

Unread postby nick_the_greek » Sat Sep 01, 2012 11:41 am

:!: :!: :!:

Θα αλλάξουν όλα. Θα αλλάξουμε και εμείς. Ο ΓΠΠ θα είναι καθαρτήριο πυρ για πολλούς. Έχουμε ακόμα δρόμο.
nick_the_greek

Unread postby 40palikj » Sat Sep 01, 2012 12:22 pm

Μαρία wrote:
40palikj wrote:δεν ξερω εσεις τη γνωμη εχετε, αλλα εγω πιστευω οτι αυτο που ζουμε σημερα ειναι το ψευτορωμεικο και μετα αυτο αυτο θα πεσει και θα καταρρευσει σαν τραπουλοχαρτο θα ερθει το αληθινο το χριστιανικο το ρωμεικο

κ εγω αυτο πιστευω...ειμαστε στη φαση των γεγονοτων που θα γινουν για να αναδειχτει η Ορθοδοξια μας!

δεν αναφερομαι απλα στα γεγονοτα, λεω οτι αυτο το κρατος, αυτος ο κρατικος μηχανισμος(διοικουντες και οχι οι ΔΥ) ειναι μη ελληνικος, δεν ενεργει προς οφελεια του ελληνικου λαου, ειναι εχθρος του ελληνικου λαου, παρουσιαζεται σαν προστατης, ασαν λυκος με προβια προβατου...
προσοχη δε μιλαω για την εννοια κρατος, αλλα για την παρουσα κατασταση, οι κυβερνοντες και οι προηγουμενοι φυσικα, δεν ενεργουν επ ωφελεια του ελληνικυο λαου, για αυτο μιλαω
Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Unread postby crusader1453 » Sat Sep 01, 2012 1:24 pm

Μαρία wrote:επιπλεον δε μπορω να καταλαβω την εκρηξη σου οταν οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ανηκουμε στην ελιτ την οποια περιγραφεις...να πω οτι απευθυνεσαι στην ελιτ αυτη να το δικαιολογησω...

Ενταξει αν δεν καταλαβες ολα αυτα που εγραψα και χαλασα 3 σελιδες του φορουμ για να τα αναλυσω δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Κανε οτι καταλαβαινεις.
Προφανως εγω σε αλλη χωρα μεγαλωσα.
crusader1453

Unread postby eternity » Sat Sep 01, 2012 1:27 pm

crusader1453 wrote:
Στους φορους δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο διοτι το μονο που καταφερνεις ειναι να δογκωνεται μηνιαιως με 1% το χρεος σου. Δεν το θεωρεις φυσιολογικο και σωστα κανεις.Ειναι μια αηδια και μιση.
Εγω δεν θελω να αποδωσω ΦΠΑ, ουτε εφορια. Αλλα αν δεν το κανω δε μποω να θεωρησω τιμολογια. Οποτε θα κλεισω, και θα πεινασω και θα τα κανω χειροτερα. Ποιες οι επιλογες λοιπον?

δυσυτχως φιλε μου ουτε Εφορας ειμαι ουτε πολιτικος για να δωσω λυσεις αν ημουν θα ειχα κατεβει στην πολιτικη και θα ειχα διεκδικησει την ψηφο σας.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby grypas » Sat Sep 01, 2012 1:28 pm

thanos69b wrote:Στα σκαριά φορολόγηση των πτυχίων ως τεκμήρια εισοδήματος!

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=131

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Το επόμενο που μελετούν στο υπουργείο οικονομίας ειναι:
Φορολόγηση στους άνδρες που έχουν τσουτσούνι.....
και στις γυναίκες που έχουν μαλλιά....
Ο νέος φόρος θα πηγαίνει με τον πόντο.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εχει μπει και φορος παντελονιου στις γυναικες που παει με τον ποντο....για αυτο κυκλοφορουν ολες φετος με σορτσακια.... :lol: :lol: :lol:

Παντως ελεος με τα πτυχια...εχω 3 πτυχια...θα πληρωνω τεκμηριο αν και ανεργος? Σε λιγο θα βαλουν και αναδρομικο φορο για τα φοιτητικα χρονια!
Για αυτο ελεγε ο γεροντας "οτι και να βλεπετε και ακουτε μην απελπιζεστε".

Υ.Γ. Μαρια για πρωθυπουργος!!!! :!: :!: :!:
grypas

Unread postby Μαρία » Sat Sep 01, 2012 1:37 pm

grypas wrote:
thanos69b wrote:Στα σκαριά φορολόγηση των πτυχίων ως τεκμήρια εισοδήματος!

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=131

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Το επόμενο που μελετούν στο υπουργείο οικονομίας ειναι:
Φορολόγηση στους άνδρες που έχουν τσουτσούνι.....
και στις γυναίκες που έχουν μαλλιά....
Ο νέος φόρος θα πηγαίνει με τον πόντο.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εχει μπει και φορος παντελονιου στις γυναικες που παει με τον ποντο....για αυτο κυκλοφορουν ολες φετος με σορτσακια.... :lol: :lol: :lol:

Παντως ελεος με τα πτυχια...εχω 3 πτυχια...θα πληρωνω τεκμηριο αν και ανεργος? Σε λιγο θα βαλουν και αναδρομικο φορο για τα φοιτητικα χρονια!
Για αυτο ελεγε ο γεροντας "οτι και να βλεπετε και ακουτε μην απελπιζεστε".

Υ.Γ. Μαρια για πρωθυπουργος!!!! :!: :!: :!:

δεν ξερω αν εννοεις εμενα :D ο Γ. Παισιος ειχε πει οτι θα βαλουνε φορο στις κοτες κ στα παραθυρα...εγω απο τοτε που εχασα τη δουλεια μου κ πλεον δε μπορω να βρω ουτε δειγμα δουλειας, επαψα να ασχολουμε με τους φορους...εφαρμοζω το δικο μου φορολογικο συστημα: ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! και ας παω κ στη ψειρου, εκει εχει κ πισινα να κανω κ βουτιτσες
Μαρία

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ