TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby ellhn90 » Fri Aug 24, 2012 12:58 pm

Οδυσσέας wrote:
thanos wrote:Είναι φιλοι μου δουλοπρεπείς ανωτεροι αξκοι αλλά επιχειρησιακά τα γαλονια τους αποκτήθηκσαν και αποκτούνται απο χερια και ποδια των απλών και χαμηλοβαθμων.Αυτοί θα υπερασπιστούν και θα προασπισουν τα συμφέροντα της πατρίδος μας όπως τόσα χρόνια έτσι και τώρα ΓΙΝΕΤΑΙ αυτό.Μην ριχνουμε στον καιάδα για τους λίγους ανωτερους όλο το προσωπικό ενόπλων και σωμάτων ασφαλείας.Κρίμα είναι γιατί σε όλους τους πολέμους αναφέρονται οι αξ-κοι αλλά τη δουλειά την εκαναν οι απλοί.Η ηγεσία ναί το σύνολο όχι.Είναι ντροπή να ισοπεδώνουμε τα πάντα .Υπάρχουν ακόμα ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ μάχιμοι οι οποίοι θα χύσουν το αίμα τους.

Η ηγεσία Θάνο εκτός από τεμπέληδες, είναι και μασόνοι.

Οὗτοι ἐν ἅρμασι καὶ οὗτοι ἐν ἵπποις, ἡμεῖς δὲ ἐν ὀνόματι Κυρίου Θεοῦ ἡμῶν μεγαλυνθησόμεθα.
ellhn90

Unread postby Οδυσσέας » Fri Aug 24, 2012 1:16 pm

Τι δεν κατάλαβες ρε Ελλην90 και το έβαλες αυτό το ρητό; Μασόνοι θα πει ορκισμένοι σε σατανιστική σέκτα και απειλούμενοι με αργό βασανιστικό θάνατο σε περίπτωση καταπάτησης του όρκου τους, αφού πρώτα εξοντωθούν κοινωνικά και ηθικά. Αυτοί "μεγαλυνθήσονται" από την παγκόσμια σέκτα σατανιστών που έχουν από πίσω, και όχι με τα όπλα.
Οδυσσέας

Unread postby Οδυσσέας » Fri Aug 24, 2012 1:29 pm

Από το παραπάνω λινκ του Σπ. Χατζάρα:

"ο πρακτοράκος Ιωαννίδης, εάν δεν ήταν ένα δειλό υπαλληλάκι, θα έπρεπε να καταλάβει στις 20 Ιουλίου το Πεντάγωνο με την ΕΣΑ και τη σχολή Ευελπίδων που έλεγχε, να συλλάβει τους πράκτορες Μπονάνο, Αραπάκη, Παπανικολάου, να τους περάσει στρατοδικείο, και να διατάξει τα υποβρύχια να σπεύσουν στην Κυρήνεια. Η προδοσία, όλων των τότε ανώτατων αξιωματικών, και του Ιωαννίδη, αλλά και του «εθνάρχη Καραμανλή», του Αβέρωφ κλπ, αποκαλύπτεται από τα υποβρύχια και μόνον."

Orion πες να σβήσουν κι αυτό το "ανυπόστατο" για τους τιμημένους ανώτερους αξιωματικούς μας, που σε καμία περίπτωση δεν θα έδιναν όρκους στη μασονία.
Last edited by Οδυσσέας on Fri Aug 24, 2012 1:49 pm, edited 1 time in total.
Οδυσσέας

Unread postby billsin » Fri Aug 24, 2012 1:32 pm

τι σχέση έχουν όλα αυτά με το επερχόμενα και προφητείες.

ΥΓ Οδυσσέα οι εποχές που σκοτώναν με αργό και βασανιστικό τρόπο τους πρώην μασώνους έχει παρέλθει εδώ και δεκαετίες.
billsin

Unread postby Οδυσσέας » Fri Aug 24, 2012 1:48 pm

billsin wrote:τι σχέση έχουν όλα αυτά με το επερχόμενα και προφητείες.

Ότι κυβερνούμαστε από μασόνους καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τα επερχόμενα, μας δείχνει τι αντιδράσεις να περιμένουμε από αυτούς.

ΥΓ Οδυσσέα οι εποχές που σκοτώναν με αργό και βασανιστικό τρόπο τους πρώην μασώνους έχει παρέλθει εδώ και δεκαετίες.

Ίσως στα κατώτερα στρώματα. Αυτοί που κάνουν κουμάντο στο στρατό δεν είναι αρχάριοι στη μασονία, πάει οικογενειακά.
Οδυσσέας

Unread postby SUKHOI » Fri Aug 24, 2012 2:17 pm

.............................
Last edited by SUKHOI on Wed Sep 12, 2012 4:43 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby Οδυσσέας » Fri Aug 24, 2012 2:40 pm

Πάρε εσύ ένα όπλο και καθάρισε κάποιο πολιτικό τομάρι και μετά κατηγόρησε αυτούς ότι δεν κάνουν τίποτα μην ξεχνάς ότι και εσύ τον ίδιο όρκο έδωσες (ελπίζω δηλαδή) μέχρι τότε λυπάμαι αλλά μου θυμίζεις τα ανθρωπάκια που ζουν με έναν και μόνο κανόνα “ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ@Λ@ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΠΕΙ”.

Ίδιο πράγμα είμαστε εμείς με τα μαχαιροπήρουνα, ίδιο πράγμα αυτοί με τα τεθωρακισμένα και τα αεροσκάφη και όλη την υποδομή για πραξικόπημα;

KANENAS wrote:Δεν είναι όλα τα στελέχη μασόνοι ή κομματόσκυλα.

Πουθενά δεν γράφτηκε κάτι τέτοιο, σε παρακαλώ μην αλλάζεις τα λόγια μας.

Να σου θυμίσω ότι και στα Ίμια αλλά και στην Κύπρο έπεσαν υπέρ καθήκοντος στελέχη από αυτά που εύκολα κατηγορείτε ορισμένοι ως τεμπέληδες (μήπως το όνομα σου είναι πάγκαλος;).

Αυτοί που πήγαν στα Ίμια με το ελικόπτερο ήταν τα φτωχαδάκια από την Πετρούπολη κλπ, που πίστεψαν σε μία ιδέα, είπαν "τα πράγματά μου στη μάνα μου" και αναχώρησαν.

Ενώ κάποιοι άλλοι είχαν υπηρεσία εκείνη τη βραδυά και ήταν να πάνε με το ελικόπτερο. Αλλά πήραν τηλέφωνο το βύσμα και ως δια μαγείας στάλθηκαν τα φτωχαδάκια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τριανταφυλλόπουλου.

Από τέτοιο στρατό που παίρνει τηλέφωνο το βύσμα και αλλάζει τις υπηρεσίες για να σώσει τα τομάρια κάποιων τεμπέληδων, τι να περιμένουμε στα επερχόμενα; Μόνο ρώσικη επέμβαση μας σώζει.
Οδυσσέας

Unread postby Οδυσσέας » Fri Aug 24, 2012 4:18 pm

Προτείνω να ανοίξει κάποιος ένα blog και να δικαστούν εκεί από "λαϊκό δικαστήριο" οι ένοχοι της Κύπρου και των Ιμίων, που μερικοί συνεχίζουν να ζουν ανάμεσά μας, για ακόμα περισσότερες προδοσίες στα γεγονότα που έρχονται.

Ξυπνάτε επιτέλους, δεν είναι Έλληνες αυτοί που κάνουν κουμάντο σε αυτό το κράτος, δεν είναι καθήκον η υπακοή σε αυτούς.
Οδυσσέας

Unread postby billsin » Sat Aug 25, 2012 1:34 pm

είπαμε έχω δουλειές πρέπει να βοηθήσω τα γυναικόπαιδα. Ξέρεις τι κουραστική δουλειά είναι :lol: :lol: :lol: :lol:

Αμα θες σε παίρνω βοηθό μου.
billsin

Unread postby ellhn90 » Sat Aug 25, 2012 1:38 pm

billsin wrote:είπαμε έχω δουλειές πρέπει να βοηθήσω τα γυναικόπαιδα. Ξέρεις τι κουραστική δουλειά είναι :lol: :lol: :lol: :lol:

Αμα θες σε παίρνω βοηθό μου.

Χμ....Θελω ενσημα, αδειες, 3πλασιο του Βασικου και 1 ωρα το μεσημερι για υπνο
και δεχομαι
ellhn90

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ