Stam wrote:http://oi-asimvivastoi.blogspot.com/2012/09/blog-post_4385.html
Να και μια πιο επίσημη άποψη στον παραπάνω σύνδεσμο.
Αρκεί για μένα και οι Έλληνες μικροπωλητές να είναι το ίδιο νόμιμοι και όχι επειδή είναι Έλληνες να τη βγάζουν καθαρή από τη ΧΑ.
Απ' την άλλη δε φταίει ο άτυχος μετανάστης που ξεσπούν το μένος τους αλλά δεν μπορεί προφανώς να χτυπηθεί αλλίως η κατάσταση.
Όμως φοβάμαι ενέργειες και από την άλλη μεριά, καθώς τέτοιες κινήσεις εξάπτουν τα μισή και τα πάθη γενικότερα.
Α, και δε μου αρέσει καθόλου η χρηση της σημαίας μας, ως ρόπαλο.
Mannlicher-Schönauer wrote:Με λύπη διαπιστώνω πως η ορθόδοξη παρέα μας επικροτεί κατά πλειοψηφία ναζιστικές πρακτικές που στρέφουν το μένος τους κατά κανόνα σε αυτούς που δεν φταίνε.
Είναι το τελευταίο μέρος που θα περίμενα να βρω υποστηρικτές της βρώμικης και προβοκατόρικης ναζιστικής βίας!
Αρχίζω να αισθάνομαι ξένο σώμα εδώ μέσα σιγά σιγά...
marjory wrote:Δυστυχώς καλέ μου φίλε ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο κατηγορίες: στους "λαθρομεταναστολάγνους" και στους "λαθρομεταναστοφοβικούς".
Δεν έχει να κάνει με ναζιστικές πρακτικές. .. είναι μια άμυνα που τεχνηέντως διαμορφώνεται, ένεκα της ανυπαρξίας κρατικών μηχανισμών που θα αποθαρρύνουν την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών.
supergeorge wrote:Stam wrote:http://oi-asimvivastoi.blogspot.com/2012/09/blog-post_4385.html
Να και μια πιο επίσημη άποψη στον παραπάνω σύνδεσμο.
Αρκεί για μένα και οι Έλληνες μικροπωλητές να είναι το ίδιο νόμιμοι και όχι επειδή είναι Έλληνες να τη βγάζουν καθαρή από τη ΧΑ.
Απ' την άλλη δε φταίει ο άτυχος μετανάστης που ξεσπούν το μένος τους αλλά δεν μπορεί προφανώς να χτυπηθεί αλλίως η κατάσταση.
Όμως φοβάμαι ενέργειες και από την άλλη μεριά, καθώς τέτοιες κινήσεις εξάπτουν τα μισή και τα πάθη γενικότερα.
Α, και δε μου αρέσει καθόλου η χρηση της σημαίας μας, ως ρόπαλο.
ΑΤΥΧΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ε;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΣ.
Nikolaos_Orth wrote:Δυσάρεστο συναίσθημα να βλέπω την Ορθόδοξη παρέα να επικροτεί ενέργειες σαν αυτή καθώς και τη χρήση της ελληνικής σημαίας ως ροπάλου για να ανοίγει κεφάλια...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest