Υπέρμαχος της ομοφυλοφιλίας η βλάσφημη ψευτο-"Μαντόνα"

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Moderator: inanm7

Υπέρμαχος της ομοφυλοφιλίας η βλάσφημη ψευτο-"Μαντόνα"

Unread postby Εφραίμ » Sat Apr 07, 2012 1:05 pm

Όταν η αφύσικη διαστροφή, παρουσιάζεται (από ψυχικά και πνευματικά βαριά διαταραγμένα πρόσωπα) σαν δήθεν «φυσιολογική».

Υπέρμαχος της ομοφυλοφιλίας η εκκεντρική και βλάσφημη ψευτο-"Μαντόνα".

Πηγή:
http://rbth.gr/articles/2012/04/04/yper ... 15013.html

Το καλοκαίρι η Μαντόνα θα βρεθεί στην Αγία Πετρούπολη για μια συναυλία, στη διάρκεια της οποίας, όπως ανέφερε, θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των σεξουαλικών μειονοτήτων. Το μέλος της Νομοθετικής Συνέλευσης της Αγίας Πετρούπολης, Βιτάλι Μιλόνοφ, μίλησε γι'αυτό το θέμα στην Άννα Καζακόβα.

-Κρίνοντας από τις δηλώσεις της Μαντόνα, πιστεύετε ότι θα κριθεί αναγκαίο να της επιβληθεί πρόστιμο;

-Θα της επιβληθεί πρόστιμο μόνο σε περίπτωση που αυτή προτρέψει τα παιδιά να ακολουθήσουν την μη παραδοσιακή σεξουαλική συμπεριφορά, και να διαφημίσει αυτό τον τρόπο ως προτιμότερο από τις κανονικές σχέσεις.

Ποια μορφή θα έχει αυτό που αναφέρετε; Δηλαδή, θα κατηγορήσετε μια αμερικανίδα υπήκοο για κάποια παράβαση;

-Όπως αντιλαμβάνεστε, εάν μια αμερικανίδα πολίτης οδηγώντας παραβιάζει τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, τότε θα της επιβληθεί πρόστιμο. Το ίδιο ισχύει κι εδώ. Μάλλον όμως θα ενημερώσουμε εκ των προτέρων τους οργανωτές της συναυλίας για τη νομοθεσία που υπάρχει εδώ και ότι πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια να τηρηθεί. Στη Μαντόνα πάντως, είναι απίθανο να επιβληθεί πρόστιμο εφόσον είναι μια εκπρόσωπος της τέχνης.

-Γιατί;

-Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολο η καλλιτεχνική της έκφραση να ταυτιστεί ως δημόσια συμπεριφορά. Αλλωστε, ουδείς το εκλαμβάνει σοβαρά ως προπαγάνδα των ομοφυλοφιλικών σχέσεων, όταν μάλιστα και η ίδια έχει αλλάξει πολλούς συντρόφους, μεταξύ των οποίων πιθανόν και κάποιο αριθμό από γυναίκες. Οσον αφορά τον αγώνα που λέει ότι κάνει για την ελευθερία, απλά πρόκειται για μια ακόμη κίνηση εντυπωσιασμού και εκκεντρικότητας. Για ποια ελευθερία μπορεί να γίνει λόγος, τη στιγμή που όταν ήταν νεότερη τρυπούσε το κορμί της με ένα γυάλινο σταυρό-καθρέφτη;

-Δηλαδή, εάν κάποιος άνθρωπος παραβιάζει το νόμο που ισχύει στην Αγία Πετρούπολη, αλλά αυτός ανήκει στο χώρο της τέχνης, κάνετε γι’ αυτόν μια εξαίρεση επειδή είναι εκκεντρικός;

-Δεν υπάρχει καμία εξαίρεση. Απλώς πρέπει να γίνεται κατανοητό το γράμμα του νόμου. Είναι σαφές ότι κάποια Μάσα Γκέσεν, την οποία προσωπικά δεν γνωρίζω, φέρνει την καταστροφή, επειδή ίσως αντιπαθεί την Αγία Πετρούπολη και θα ήθελε να αμαυρώσει τη φήμη της. Φυσικά, τέτοιες ενέργειες δεν χαιρετίζονται. Ωστόσο, δεν πρόκειται για δημόσιες πράξεις. Εν πάση περιπτώσει, η όλη υπόθεση είναι παρατραβηγμένη.

Είμαστε αντίθετοι, βέβαια, εάν η Μαντόνα πάει σε ένα παιδικό σταθμό ή σχολείο και αρχίσει να λέει εκεί «αγόρια, κάντε αυτό με τα άλλα αγόρια». Τότε βέβαια, θα της επιβάλουμε πρόστιμο. Και δεν θα είμαι εγώ που θα το επιβάλω, αλλά το δικαστήριο. Εξάλλου, δεν θα είμαι εγώ εκείνος που θα πάρει την απόφαση, εφόσον δεν έχω καν την αρμοδιότητα να το κάνω.

-Οι εκπρόσωποι των σεξουαλικών μειονοτήτων αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν παρέλαση την ημέρα της συναυλίας της Μαντόνα στην Αγία Πετρούπολη. Τι θα κάνετε με αυτούς;

-Τίποτα δεν πρόκειται να κάνω. Πρέπει μόνο να ειδοποιήσουν την αστυνομία ώστε αυτή να τους περιφρουρήσει με ιδιαίτερη προσοχή, διότι αν την πραγματοποιήσουν κατά τον ίδιο τρόπο με τις παρελάσεις που γίνονται για παράδειγμα στο Βερολίνο, με την επίδειξη παντός είδους αντικειμένων από καταστήματα για διεστραμμένους, από sex shops, τότε σίγουρα οι απλοί πολίτες θα επαναστατήσουν και μπορεί να εμποδίσουν τη διεξαγωγή μιας τέτοιας πορείας με σοδομικό περιεχόμενο. Και υπενθυμίζω ότι οι πορείες σεξουαλικού περιεχομένου εμπίπτουν και αυτές στο νόμο που αφορά όλες τις άλλες πορείες και συγκεντρώσεις οποιουδήποτε τύπου.

-Τι πιθανότητες υπάρχουν να επιτρέψουν οι αρχές την πραγματοποίηση της παρέλασης την ημέρα της συναυλίας της Μαντόνα;

-Πιστεύω ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν την παρέλαση. Μόνο που θα πρέπει να την πραγματοποιήσουν εκεί, όπου με τα συνθήματά τους δεν να προσβάλουν τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων, τη θρησκευτική ελευθερία, το δικαίωμα των παιδιών για ένα ηθικά υγιές κλίμα στη χώρα. Καλό θα ήταν, να πάνε να την κάνουν σε κάποιο απόκεντρο σημείο, σε κάποιο δάσος.
Εφραίμ

Re: Υπέρμαχος της ομοφυλοφιλίας η βλάσφημη ψευτο-"Μαντόνα"

Unread postby Matina » Sat Apr 07, 2012 7:32 pm

Αυτές τις θέσεις που ενστερνίζεται τις πρεσβεύει η καμπάλα στην οποία έχει μυηθεί...ε,τι ζητάτε λοιπόν,από μια σατανιστική σέκτα;;;
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ