Περιμένουμε την Αναλαμπή ή τον αντίχριστο;

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Moderator: inanm7

Re: Περιμένουμε την Αναλαμπή ή τον αντίχριστο;

Unread postby zenjt » Tue Mar 03, 2020 12:55 am

student wrote:
zenjt wrote:Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να πάμε σε εμφάνιση αντιχρίστου και Δευτέρα Παρουσία,αφού η νίκη του Σατανά θα είναι καταλυτική..

Συγνώμη αλλά αυτό το επιχείρημα δεν το καταλαβαίνω.

Όταν έρθει δηλαδή ο αντίχριστος, αργότερα όπως λέτε, δεν θα πετύχει καταλυτική νίκη? Και αυτός και ο σατανάς? Δεν θα τον προσκυνήσουν οι πάντες σύμφωνα με την Αποκάλυψη?

και προσεκύνησαν τον δράκοντα, όστις έδωκεν εξουσίαν εις το θηρίον, και προσεκύνησαν το θηρίον,

Και θέλουσι προσκυνήσει αυτό πάντες οι κατοικούντες επί της γης, των οποίων τα ονόματα δεν εγράφησαν εν τω βιβλίω της ζωής του Αρνίου του εσφαγμένου από καταβολής κόσμου

Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών

Αυτά δεν είναι καταλυτική νίκη ενώ αν ερχόταν τώρα θα πετύχαινε καταλυτική νίκη? Τί παραπάνω δηλαδή θα πετυχαινε τώρα που δεν θα πετύχει τελικά τότε?

Σήμερα η Χριστιανοσύνη είναι διασπασμένη σε ένα κάρο αιρέσεις και αν δεν υπάρξει ένωση για να γίνει ένα-Χριστιανοί-αναφέρει η Αποκάλυψη και όχι σε Ορθόδοξους-Καθολικούς-Ευαγγελιστές κλπ.
δεν μπορεί να υπάρξει εμφάνιση Αντιχρίστου Και Δευτέρα Παρουσία.Τι θα μπορούσε να προσφέρει σήμερα η εμφανισή του αντιχρίστου,αφού υπάρχουν όλα τα αγαθά,τεχνολογίες κλπ;
Πρέπει οι Νεοταξικοί πρώτα να επιβάλουν τον φόβο,την στέρηση,την πείνα,τις θανατηφόρες επιδημίες, ώστε να αποδεκτούμε νέες ταυτότητες,χαράγματα ,τσιπάκια.
Πείραμα σε αργούς ρυθμούς για να επιβληθούν όλα αυτά γίνεται.
Η Ελλάδα δεν θα υπάρχει όταν εμφανιστεί ο Αντίχριστος,ούτε το Τέμενος του Ομάρ.Ο Θόλος του βράχου θα έχει πέσει και στη θέση του θα βρίσκεται ο 3ος Ναός.
Σε αυτό το επίπεδο οι Εβραίοι έχουν προχωρήσει κατά πολύ τα σχεδιά τους,αλλά ακόμη έχουν δρόμο.
Καταλυτική δεν θα είναι η νίκη του,αφού ακόμη και αυτοί που θα χαρακτούν θα ξεσηκωθούν εναντίον του λόγω πείνας,εφόσον η γη δεν θα παράγει και θα υπάρχει έλλειψη τροφίμων.
Ακόμη και την ύστατη ώρα θα υπάρχει Μετάνοια,από αυτούς που θα υποκύψουν στο τότε Αντιχριστιανικό σύστημα.Αυτοί που είναι γραμμένοι στο βιβλίο της ζωής του Αρνίου-και δεν ξέρουμε πόσοι είναι-
θα αντιδράσουν εξ αρχής.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Tue Mar 03, 2020 12:57 am

student wrote:
Pamavol wrote:Εμένα αυτό που μ' ανησυχεί είναι ο Θεόσταλτος Βασιλιάς. Πολύ φοβάμαι μήπως μπορέσουν και μας κοτσάρουν κανέναν δικό τους. Άν δέ τον συνδυάσεις με όσα λές... φοβάμαι μήπως δέν έχουμε αρκετή διάκριση και δεχθούμε κανένα ψευδοπροφήτη.

Αλληλούια! Τό πιασες. Φρίκη!

ΥΓ. Πόνεσε η ψυχή σου για μια στιγμή! Δεν πόνεσε? Εκείνη τη στιγμή της συνειδητοποίησης...δεν τρόμαξες? Δεν το δες το έργο? Νομίζω το είδες.
Καλωσήλθες στην τρέλα. Ετοιμάσου ν αντέξεις!

https://www.facebook.com/igerokostopoulou/videos/2781793961903136/
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Pamavol » Tue Mar 03, 2020 3:26 am

Γιώργος wrote:
student wrote:
Pamavol wrote:Εμένα αυτό που μ' ανησυχεί είναι ο Θεόσταλτος Βασιλιάς. Πολύ φοβάμαι μήπως μπορέσουν και μας κοτσάρουν κανέναν δικό τους. Άν δέ τον συνδυάσεις με όσα λές... φοβάμαι μήπως δέν έχουμε αρκετή διάκριση και δεχθούμε κανένα ψευδοπροφήτη.

ΥΓ. Πόνεσε η ψυχή σου για μια στιγμή! Δεν πόνεσε? Εκείνη τη στιγμή της συνειδητοποίησης...δεν τρόμαξες? Δεν το δες το έργο? Νομίζω το είδες.

Ανεξαρτήτως από τον ερχομό ή όχι του βασιλιά που έχει χιλιοπροφητευτεί, έχω την αίσθηση οτι θα το δούμε το έργο όπως λέει ο Μηνάς. Θα έχουν φαντάζομαι κάτι σάν τις υπηρεσίες διαχείρισης κρίσεων (ευκαιρίας) με τα πλάνα έτοιμα εδώ και καιρό. Τί λές, δέν θα προσπαθήσουν?
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
Pamavol

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Tue Mar 03, 2020 5:42 am

Pamavol wrote:
][quote="student wrote:

Ανεξαρτήτως από τον ερχομό ή όχι του βασιλιά που έχει χιλιοπροφητευτεί, έχω την αίσθηση οτι θα το δούμε το έργο όπως λέει ο Μηνάς. Θα έχουν φαντάζομαι κάτι σάν τις υπηρεσίες διαχείρισης κρίσεων (ευκαιρίας) με τα πλάνα έτοιμα εδώ και καιρό. Τί λές, δέν θα προσπαθήσουν?[/quote]

Ο Θεός μου άπειρα πιο δυνατός ....ολη την ώρα προσπαθούν ...δεν έχουν ανάγκη ξεκούρασης οι σκοτεινές αυτές καταστάσεις ...εμεις όμως στραμμένοι προς το Φως και αντιλαμβανόμενοι την πνευματική αδυναμία μας αφημενοι στο έλεος Του ...ώστε Αυτός να ενεργεί για εμάς ....θα φωτίσουμε προς αποφυγή της κάθε πλάνης ...δε είναι τυχαία η πληθώρα Αγίων στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό ...το θηρίο αφορίζει μαινομενο ....αλλά η βοήθεια μεγάλη ....ας δώσουμε σαν αντάλλαγμα στο Κύριο μας ...την κατανόηση της αδυναμίας πνευματικής και σωματικής ...ωστε ταπεινωμενοι έτσι να μας πλημμυρίσει με την δύναμη Του ....
Ίσως από Αγάπη ξανά δώσει ο Θεός κάτι πολύ τρανταχτό ώστε όλοι να ξαναγυρίσουν στα Μυστήρια ώστε να σωθούν πολλοί...αλλά και όσοι αγνοήσουν τη μυστηριακη κατάσταση της Εκκλησίας ...να μην έχουν πια δικαιολογίες ....γιατί αλλά και ξεκάθαρα θα διαλέξουν το σκοτάδι και την αγάπη για τα υλικά πρόσκαιρα της κοσμικής ζωής του κόσμου της πτώσης ...
Ίσως το να γυρίσει κάποιος στη Μυστηριακή Εκκλησιαστική ζωή να είναι αρχη ομολογίας και απίστευτων δυσκολιών ...αλλά θα επιλεχθεί με χαρά γιατί Φωτισμένοι απο το Φως Του ...θα γνωρίζουμε ότι είναι ο δρόμος της Αλήθειας για την Ζωή την αιώνιον ...
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Tue Mar 03, 2020 5:49 am

Pamavol wrote:
][quote="student wrote:

Ανεξαρτήτως από τον ερχομό ή όχι του βασιλιά που έχει χιλιοπροφητευτεί, έχω την αίσθηση οτι θα το δούμε το έργο όπως λέει ο Μηνάς. Θα έχουν φαντάζομαι κάτι σάν τις υπηρεσίες διαχείρισης κρίσεων (ευκαιρίας) με τα πλάνα έτοιμα εδώ και καιρό. Τί λές, δέν θα προσπαθήσουν?

Γιώργος
Ο Θεός μου άπειρα πιο δυνατός ....ολη την ώρα προσπαθούν ...δεν έχουν ανάγκη ξεκούρασης οι σκοτεινές αυτές καταστάσεις ...εμεις όμως στραμμένοι προς το Φως και αντιλαμβανόμενοι την πνευματική αδυναμία μας αφημενοι στο έλεος Του ...ώστε Αυτός να ενεργεί για εμάς ....θα φωτίσουμε προς αποφυγή της κάθε πλάνης ...δε είναι τυχαία η πληθώρα Αγίων στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό ...το θηρίο αφορίζει μαινομενο ....αλλά η βοήθεια μεγάλη ....ας δώσουμε σαν αντάλλαγμα στο Κύριο μας ...την κατανόηση της αδυναμίας πνευματικής και σωματικής ...ωστε ταπεινωμενοι έτσι να μας πλημμυρίσει με την δύναμη Του ....
Ίσως από Αγάπη ξανά δώσει ο Θεός κάτι πολύ τρανταχτό ώστε όλοι να ξαναγυρίσουν στα Μυστήρια ώστε να σωθούν πολλοί...αλλά και όσοι αγνοήσουν τη μυστηριακη κατάσταση της Εκκλησίας ...να μην έχουν πια δικαιολογίες ....γιατί αλλά και ξεκάθαρα θα διαλέξουν το σκοτάδι και την αγάπη για τα υλικά πρόσκαιρα της κοσμικής ζωής του κόσμου της πτώσης ...
Ίσως το να γυρίσει κάποιος στη Μυστηριακή Εκκλησιαστική ζωή να είναι αρχη ομολογίας και απίστευτων δυσκολιών ...αλλά θα επιλεχθεί με χαρά γιατί Φωτισμένοι απο το Φως Του ...θα γνωρίζουμε ότι είναι ο δρόμος της Αλήθειας για την Ζωή την αιώνιον ...
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Tue Mar 03, 2020 5:58 am

[quote"]
Pamavol wrote:
][quote="student wrote:

Γιώργος
Ο Θεός μου άπειρα πιο δυνατός ....ολη την ώρα προσπαθούν ...δεν έχουν ανάγκη ξεκούρασης οι σκοτεινές αυτές καταστάσεις ...εμεις όμως στραμμένοι προς το Φως και αντιλαμβανόμενοι την πνευματική αδυναμία μας αφημενοι στο έλεος Του ...ώστε Αυτός να ενεργεί για εμάς ....θα φωτίσθουμε προς αποφυγή της κάθε πλάνης ...δε είναι τυχαία η πληθώρα Αγίων στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό ...το θηρίο αφρίζει μαινόμενο ....αλλά η βοήθεια μεγάλη ....ας δώσουμε σαν αντάλλαγμα στο Κύριο μας την κατανόηση της αδυναμίας μας πνευματικής και σωματικής ...ώστε ταπεινωμένοι έτσι να μας πλημμυρίσει με την δύναμη Του ....
Ίσως από Αγάπη ξανά δώσει ο Θεός κάτι πολύ τρανταχτό ώστε όλοι να ξαναγυρίσουν στα Μυστήρια ώστε να σωθούν πολλοί...αλλά και όσοι αγνοήσουν τη μυστηριακή κατάσταση της Εκκλησίας μας ...να μην έχουν πια δικαιολογίες ....γιατί απλά και ξεκάθαρα θα διαλέξουν το σκοτάδι και την αγάπη για τα υλικά πρόσκαιρα της κοσμικής ζωής του κόσμου της πτώσης ...
Ίσως το να γυρίσει κάποιος στη Μυστηριακή Εκκλησιαστική ζωή να είναι αρχή ομολογίας και απίστευτων δυσκολιών ...αλλά θα επιλεχθεί με χαρά γιατί Φωτισμένοι απο το Φως Του ...θα γνωρίζουμε ότι είναι ο δρόμος της Αλήθειας για την Ζωή την αιώνιον ...και με τη βοηθειά Του να αντέξουμε τα έσχατα πάνδημα ....
ΥΣ
συγνώμη που το αναπαρήγαγα τόσες φορές αλλά δεν μπορούσα να διορθώσω αλλιώς τα συντακτικά μου και ορθογραφικά μου λάθη ....τα μέσα που έχω για να επικοινωνήσω με δυσκολεύουν ...οι δυσκολίες που λέγαμε :D βοηθάει έτσι όμως ο Κύριος προς διόρθωσή μου ..ώστε έστω στο ίντερνετ να είμαι λακωνικός ....μιας και η φλυαρία είναι ένα απο τα ελαττώματα μου
[/quote]
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Tue Mar 03, 2020 6:07 am

αυτό ίσως είναι η πραγματική και καλά αναλαμπή ....

το να γυρίσει κάποιος στη Μυστηριακή Εκκλησιαστική ζωή ...μετά και μέσο κάποιας θαυμαστής και ξεκάθαρης επέμβασης Του Κυρίου μας να είναι αρχή απίστευτων δυσκολιών και τελικής ομολογίας ...αλλά θα επιλεχθεί με χαρά γιατί Φωτισμένοι απο το Φως Του ...θα γνωρίζουμε ότι είναι ο δρόμος της Αλήθειας για την Ζωή την αιώνιον ...και με τη βοηθειά Του να αντέξουμε τα έσχατα πάνδημα μέχρι ομολογίας ως προς Τον Κύριό μας ....
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Pamavol » Tue Mar 03, 2020 10:57 am

Γιώργος wrote:αυτό ίσως είναι η πραγματική και καλά αναλαμπή ....

το να γυρίσει κάποιος στη Μυστηριακή Εκκλησιαστική ζωή ...μετά και μέσο κάποιας θαυμαστής και ξεκάθαρης επέμβασης Του Κυρίου μας να είναι αρχή απίστευτων δυσκολιών και τελικής ομολογίας ...αλλά θα επιλεχθεί με χαρά γιατί Φωτισμένοι απο το Φως Του ...θα γνωρίζουμε ότι είναι ο δρόμος της Αλήθειας για την Ζωή την αιώνιον ...και με τη βοηθειά Του να αντέξουμε τα έσχατα πάνδημα μέχρι ομολογίας ως προς Τον Κύριό μας ....

Αμήν αδελφέ μου. Μακάρι.
Pamavol

Unread postby Pamavol » Sun Mar 08, 2020 8:01 pm

zenjt wrote:Ακόμη και την ύστατη ώρα θα υπάρχει Μετάνοια,από αυτούς που θα υποκύψουν στο τότε Αντιχριστιανικό σύστημα.Αυτοί που είναι γραμμένοι στο βιβλίο της ζωής του Αρνίου-και δεν ξέρουμε πόσοι είναι-θα αντιδράσουν εξ αρχής.

Από όσο ξέρω, όποιος πάρει το χάραγμα δέν έχει γυρισμό, δέν μπαίνει στην Βασιλεία του Θεού.
Οπότε λογισμός μου είναι πως αν εννοείς τους σφραγισμένους, δέν θα έχουν "Μετάνοια" με την Χριστιανική έννοια καθώς ο σφραγισμένος έχει χάσει την ψυχή του και η μετάνοια θα έχει δαιμονική μορφή. Όταν καταλάβουν πως τους ξεγέλασε ο αρχιψεύταρος, θα μετανιώσουν που δέν είχαν απολαύσει περισσότερα στην ζωή τους... κλέβοντας, σκοτώνοντας και κάθε τί δαιμονικό. Αν εννοείς όσους δέν θα σφραγιστούν την τελευταία στιγμή παρότι η κοινωνία θα έχει υποκείψει, συμπάθαμε παρεξήγησα.
Pamavol

Unread postby marjory » Sun Mar 08, 2020 10:15 pm

Μια σκεψη: Μας προετοιμαζουν ότι θα βγάλουν όσο πιο σύντομα γίνεται (που δεν θα είναι σύντομα για να φωλιασει στον κόσμο για τα καλά ο τρόμος από τις απώλειες) το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.
Κι αν το εμβόλιο περιέχει τσιπάκι;
Υπόψη ότι ο εμβολιασμος είναι υποχρεωτικός βάσει νόμου.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ