Ευφυής Αστειολογία

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Moderator: inanm7

Re: Ευφυής Αστειολογία

Unread postby marjory » Tue Jan 24, 2012 3:08 pm

Η γιαγιά ζει τις τελευταίες της στιγμές και με τρεμάμενη φωνή λέει στην αγαπημένη εγγονή της ...
- Παιδάκι μου σε σένα αφήνω όλη μου την περιουσία, την γη, τα σπίτια, τα ζώα, τα δέντρα και 57.000.000 μετρητά, μόνο υποσχέσου μου ότι θα τα φροντίζεις κάθε μέρα ....
- Βεβαίως γιαγιούλα μου, μα .... που είναι όλα αυτά ?
- Στο Farmville. Να και το password !
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Matina » Tue Jan 24, 2012 3:48 pm

marjory wrote:Η γιαγιά ζει τις τελευταίες της στιγμές και με τρεμάμενη φωνή λέει στην αγαπημένη εγγονή της ...
- Παιδάκι μου σε σένα αφήνω όλη μου την περιουσία, την γη, τα σπίτια, τα ζώα, τα δέντρα και 57.000.000 μετρητά, μόνο υποσχέσου μου ότι θα τα φροντίζεις κάθε μέρα ....
- Βεβαίως γιαγιούλα μου, μα .... που είναι όλα αυτά ?
- Στο Farmville. Να και το password !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μόνο που δεν έχεις εγγονή.... :mrgreen:
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby marjory » Fri Jan 27, 2012 5:55 pm

Οδηγίες - με χιούμορ - για την περίπτωση σεισμού

1. Μην αρχίσετε να τρέχετε πανικόβλητοι από το ένα γραφείο στο άλλο φωνάζοντας «Σεισμός !!». Όλοι το ξέρουμε ότι γίνεται σεισμός
2. Σταθείτε κάτω από τραπέζια ή γραφεία. Βάλτε μία σφυρίχτρα στο στόμα και αλειφτείτε με τζατζίκι έτσι ώστε να σας βρουν τα σκυλιά της ΕΜΑΚ.
3. Σε περίπτωση που σας έχει έρθει το Monitor καπέλο μείνετε εκεί που είστε διότι μπορεί να προκαλέσετε πανικό στους γύρω σας νομίζοντας ότι είστε εξωγήινος.
4. Αν σας έρθει η Κυρά Κατίνα από το πουθενά, μην πανικοβληθείτε!! Mάλλον συγύριζε στην ταράτσα !!!
5. Μην παίρνετε τηλέφωνο στο κινητό τσάμπα !!! Έτσι κι αλλιώς και το σταθερό, την ώρα του σεισμού είναι κινητό!!!
6. Προς Θεού, μην αρχίσετε να κλέβετε μνήμες, οθόνες, ποντίκια κ.τ.λ. εκμεταλλευόμενοι το γεγονός.
7. Μην πάτε να κατέβετε με το ασανσέρ, είναι άσκοπο. Θα κατέβετε μαζί με τον όροφο.
8. Μην τρέξετε στους πυροσβεστήρες χωρίς λόγο. Αυτοί είναι σχεδιασμένοι για άλλη θεομηνία. Μην αρχίσετε να ψεκάζετε CO2 παντού όπου βρίσκετε!!
9. Μην πλησιάζετε στις ακτές !! Μπορεί να βγει ο Γκοτζίλα !!!
10. Αν βρεθείτε έξω την ώρα του σεισμού μείνετε έξω ! Αν βρεθείτε μέσα μείνετε μέσα! Αν προβληματιζόσαστε για το αν ήσασταν μέσα ή έξω μάλλον έχει γίνει της π**τάνας !!!
11. Μην αρχίσετε τα τηλέφωνα στον Βαρώτσο. Δεν απαντάει ο π**στης!!
12. Μην τρέχετε όλοι στην έξοδο κινδύνου !! Δεν υπάρχει τέτοια έξοδος!!
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Fri Jan 27, 2012 7:38 pm

:lol: :lol: :lol: ... μακριά από εμάς...
Mannlicher-Schönauer

Unread postby Voreios » Fri Jan 27, 2012 9:29 pm

68 σεισμοί σε 34 ώρες στο τρίγωνο Σαντορίνη, Κρήτη, Ρόδος

Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μια έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή του Νοτιοανατολικού Αιγαίου και συγκεκριμένα ανάμεσα στην Σαντορίνη, Κρήτη και Ρόδο.
Μόλις τις τελευταίες 34 ώρες έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 68 καταγεγραμμένοι σεισμοί με αποκορύφωμα τους δύο σεισμούς των 5,3 ρίχτερ που σημειώθηκαν ο ένας στις 1.33′ σήμερα τα ξημερώματα σε βάθος 13 χιλιομέτρων και ο άλλος στις 4.24′ χθές τα ξημερώματα σε βάθος 14 χιλιομέτρων.
Συνολικά πάντως το ίδιο χρονικό διάστημα, όπως φαίνεται και από το σχετικό χάρτη (φωτογραφία) στον ελλαδικό χώρο έχουν σημειωθεί 42 σεισμοί από τα μεσάνυχτα σήμερα και 64 κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δονήσεις που καταγράφονται έχουν σχετικά μικρό εστιακό βάθος και σχετικά μικρή διασπορά.
tsantiri.gr
:( :shock:
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby marjory » Sat Jan 28, 2012 10:37 pm

THE MAN OF THE YEAR..... :shock: :shock: :shock: :shock:

Image
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Mon Jan 30, 2012 12:51 pm

Χωρίς λόγια...........

Image
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby rafale » Wed Feb 01, 2012 9:27 pm

Προς Κο Διευθυντή ΔΕΗ
Υποκατάστημα Αγρίων Αναργύρων

Κύριε Διευθυντά,
Ονομάζομαι Πέτρος Γονατιστός και σήμερα ενημερώθηκα για τις κατηγορίες οι.. οποίες μπορούν να εξαιρεθούν από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων το οποίο περικλείεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ

Κύριε Διευθυντά,

o Το Νοέμβριο του 2007 ήμουν ένας από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισε τον Γιώργο Παπανδρέου για πρόεδρο του.......
κινήματος.

o Τον Οκτώβριο του 2009 προσήλθα στις κάλπες και ψήφισα ΠΑΣΟΚ.
o Σήμερα έχω την εντύπωση ότι η κυβέρνηση που έχουμε είναι προϊόν δημοκρατικών διαδικασιών και ότι θα βγάλει τη χώρα από τη στενωπό. Όπως καταλαβαίνετε μπορώ να υπαχθώ στην κατηγορία των (διανοητικά) αναπήρων άνω του 80% και ως εκ τούτου ζητώ την εξαίρεσή μου από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων.

Άγριοι Ανάργυροι 22 Νοεμβρίου 2011

Πέτρος Γονατιστός

kafeneio-gr
rafale

Unread postby marjory » Thu Feb 02, 2012 4:24 pm

Ας γελάσουμε λιγάκι...
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby kyriakos » Sun Feb 05, 2012 1:24 am

Be Happy! It's an order!

kyriakos

PreviousNext

Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ