ΡΩΜΙΟΣ wrote:Για τον Χριστό πολεμώ αδελφέ......Για την Ελλάδα; χμ.....δεν νομίζω, ότι αξίζει να διακινδυνεύσω την ζωή μου, για μασώνους, για άθεους ή ια βλάσφημους....
Αν η Ελλάς, ήταν γνήσια απόγονος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, δηλαδή γνήσιο Χριστιανικό κράτος, ναι...κατά αλλοθρήσκων θα πολεμούσα....ΑΛΛΑ, ΚΑΤΑ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑ ΠΟΤΕ.
Και μιά και το έθεσες....για πές μου.....Στον Β Βαλκανικό, οι Ελληνες προσηύχοντο στην Παναγία να ευλογήσει τα όπλα τους...το ίδιο και οι Βούλγαροι.....ποιόν θα άκουγε η Παναγία, αφού και οι δύο είναι παιδιά της;
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣΦΑΓΗΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.....
ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΥΣΙΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ.
Και τέλος....
ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΙ.....
ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΩ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ.
Σε όλο αυτό το ιστορικό γεγονός, του Βαλκανικού πολέμου απαντάς με ένα "ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ" που κυριολεκτικά σημαίνει ότι αυτό εύχεσαι και ότι δεν έγινε ποτέ.
Επομένως ο ίδιος γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι Βούλγαροι μπήκαν έσφαξαν, έκλεψαν, λεηλάτησαν , βίασαν , σκότωσαν, ομόθρησκες Ελληνίδες και Έλληνες.
ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ.
Το βουλγάρικο ατσάλι μάλλον ήταν ευλογημένο όταν ξεκοίλιαζε.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.
ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Φτου φτου στον κόρφο μας.
Φίλε, έπρεπε να ζεις εκείνη την περίοδο στα βόρεια Ελληνικά σύνορα μας και είμαι σίγουρος ότι πολλές από τις σημερινές σου απόψεις θα τις είχες αναθεωρήσει.
Όταν θα έμπαινε ο ομόθρησκος βούλγαρος να σου πάρει γυναίκα, μάνα και παιδιά δεν νομίζω να τον αντιμετώπιζες με το τί θα έπρεπε ή όχι, αλλά θα τον περίμενες στη σκιά σαν φάντασμα, να του πάρεις το λαρύγγι.
Αυτό "ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ" να κάνεις γιατί το χρωστάς στην οικογένεια σου που σου την έδωσε ο Θεός και δεν μπορεί να σου την πάρει κανένας άνθρωπος ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΣ ή ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ.
Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε.
Πέρυσι έβγαλαν κάποιοι στα κανάλια τον Κολοκοτρώνη ότι ήταν γκέι.
Φέτος κάποιοι εδώ μέσα θα βγάλουν τον Παύλο Μελά χριστιανομάχο εχθρό της Ορθοδοξίας.