ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΕΛ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ-ΕΘΙΜΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

Re: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΕΛ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ-ΕΘΙΜΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣ

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Tue Oct 16, 2012 6:12 pm

αυτό το διάβασα ενό σερφαριζα ο χωρος που το διάβασα λέγετε υγρό πυρ και γράφει διάφορα και καλα σατυρικά ....αυτό το σχόλιο το γράφει κάποιος ανώνυμος σε ένα βιντεάκι και καλά κομικό που έχει τίτλο ότι η χρυση αυγή ετοιμαζετε για προξικόπημα
αντέγραψα το παρακάτω απόσπασμα γιατι πιστεύω ότι δίνει μια εικόνα για τον ισλαμισμό στην Χωρα μας που καλά θα ήτανε να την λάβουμε υπόψη μας

Ανώνυμος είπε...

.Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τίποτα πιο επικίνδυνο στην Ελλάδα απο την παρουσία των εκατονταδων χιλιάδων Μουσουλμάνων.Είναι κυριολεκτικά μια μπόμπα που έχει πέσει μέσα στο σπίτι μας δεν έχει σκάσει και γιαυτό χρειάζεται σωστή διαχείρηση.
Εργάστηκα για πολλά πολλά χρόνια στo Port Sudan Jeddah Dammam στο Bandar Abbas και Bandar Homeini οι δύο τελευταίες ειναι στο Ιραν απ΄'οπου και την κοπάνησα το καλοκαιρι του 1984 νύχτα με ένα κα'ι'κι πέρασα απεναντι στη Fujeira Dubai και την γλύτωσα.Οσο γνωρίζω εγώ πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν οι Muslim από τη μια στιγμή στην άλλη, παρα πολλοί λίγοι το γνωρίζουν, απλά εγώ είχα την ατυχία να τους ζήσω απο πολύ κοντά για πολλά χρόνια. Assassin είναι αραβική λέξη και δεν σημαίνει απλά δολοφόνος αλλά πληρωμένος η και βαλτός για θρησκευτικές επιταγές δολοφόνος ο οποίος επιθυμεί στην ουσία τον θάνατο του προκειμένου να πάει στον παράδεισο.Ποσοι λοιπόν Muslim υπάρχουν στην Ελλάδα?
Ακριβως τόσοι ειναι και οι Ασσασίνοι.Ας το λέμε και όμως δεν το έχουμε καταλάβει οτι MUSLIM δεν είναι απλά θρησκεία είναι κοσμοθεωρία όπως ο Καπιταλισμός ο Κομμουνισμός κλπ Επιβάλλει τρόπο ζωής επιβάλλει τρόπο σκέψης.Επιβάλλει στην κάθε οικογένεια το δεύτερο αρσενικό παιδί να γίνεται μουλάς επιβάλλει τον άκρατο Ασσασσίνικο φανατισμό.Εδώ δεν ήρθαν μόνοι τους,τους εφεραν οι τοκογλύφοι και οι δωσιλογικές κυβερνήσεις για να τους χρησιμοποιήσουν με τον ένα η άλλο τρόπο εναντίον της Ελλάδας εναντίον του λαού και θα πρέπει να ξεκουμπιστούν μέχρι ενός.Τι παει να πει έχει 20 χρόνια στην ελλάδα? 200 να έχει επειδή είναι μουσουλμάνος πρέπει να φύγει.
Ομως αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν απελευθερώσουμε την χώρα μας απο τους Γερμανούς την Βόρεια Συμμαχία τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους.Αφ ενός λοιπον τώρα χρειάζεται μια αλλη διαχείρηση με αυτή την μουσουλμανική βόμβα και να μη ξεχναμε τι έγινε στη Βοζνία ότι από δαύτους ξεκίνησε ο πόλεμος γιατί κάποιοι έξωθεν καλοθελητές τους όπλισαν το χέρι.Για φανταστείτε να παίξει ενα τέτοιο παιχνίδι η Τουρκία με μάς τι έχει να γίνει?Αφ ετέρου χρειαζόμαστε ομοψυχία μεταξύ μας για να γλυτώσουμε.Τα κόμματα μέσα στη βουλή λειτουργούν σαν αναχώματα στον αγώνα απελευθέρωσης της χώρας που έχει μείνει πολύ πίσω.Δεν υπάρχουν αριστεροί δεξιοί φίλε μου υπάρχουν Ελληνες και Ελλάδα που πρέπει να σωθούν απ τον αφανισμό.Ας απελευθερωθούμε και μετά με δημοκρατικές διαδικασίες αποφασίζουμε ποιός η ποιοί θέλουμε να μας κυβερνήσουν
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Tue Oct 16, 2012 6:19 pm

eternity wrote:
nick_the_greek wrote:
Yiorgos Aitolos wrote:ΦΕΚ Φύλλο 867/10-06-2006: Η Τουρκική Γλώσσα, είναι υποχρεωτική για τους Ελληνες!!!!
Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές, αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους.

Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.) Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006.
Το διάβασα πολύ προσεκτικά. Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό. Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από της δημοσιεύσεως στην Εφημερίδα. της Κυβερνήσεως!

μου το έστειλε ένας φίλος .....ξέρει κάποιος αν όντος ισχύει ;

Δεν έχω πλήρη γνώση του θέματος, αλλά θα σου πω ότι το παραπάνω ΦΕΚ ορίζει το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών της Τουρκικής γλώσσας. Αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών είναι βασικά η ύλη του μαθήματος που θα πρέπει να διδάξουν οι δάσκαλοι/καθηγητές. Έτσι αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών υπάρχει για όλα τα μαθήματα που διδάσκονται σε δημοτικά/γυμνάσια/λύκεια πχ μαθηματικά, φυσική, χημεία, νεοελληνική γλώσσα, γυμναστική, αγγλικά, γαλλικά κλπ. Οπότε το παραπάνω πρόγραμμα σπουδών απευθύνεται στους καθηγητές της Δημόσιας Ελληνικής Εκπαίδευσης που διδάσκουν την Τουρκική γλώσσα σε όσα σχολεία διδάσκεται η γλώσσα αυτή.

Σωστα Νick δεν υπαρχουν ουτε καθηγητες για Αγγλικα και Γαλλικα πλεον στα σχολεια.... οχι δασκαλοι Τουρκικης..
Σε κανενα σχολειο της περιοχης μου δεν υπαρχει εκμαθηση Τουρκικων.....

Νικ και Εντερνιτι ευχαριστω για την απάντηση ....αν και ξέρετε τι σκέφτηκα .....σκέψου λέει οι τούρκοι να μας δώσουν δωρεάν εκπαιδευτικούς για εκμάθηση τουρκικών 'οπως έγινε μετα σήριαλ .....ώχ μήπως πρέπει να το σβήσω γιατί αν το δει η Ρεπούση μπορεί να το πάει και στην βουλή
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby eternity » Tue Oct 16, 2012 6:28 pm

Yiorgos Aitolos wrote:αυτό το διάβασα ενό σερφαριζα ο χωρος που το διάβασα λέγετε υγρό πυρ και γράφει διάφορα και καλα σατυρικά ....αυτό το σχόλιο το γράφει κάποιος ανώνυμος σε ένα βιντεάκι και καλά κομικό που έχει τίτλο ότι η χρυση αυγή ετοιμαζετε για προξικόπημα
αντέγραψα το παρακάτω απόσπασμα γιατι πιστεύω ότι δίνει μια εικόνα για τον ισλαμισμό στην Χωρα μας που καλά θα ήτανε να την λάβουμε υπόψη μας

Ανώνυμος είπε...

.Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τίποτα πιο επικίνδυνο στην Ελλάδα απο την παρουσία των εκατονταδων χιλιάδων Μουσουλμάνων.Είναι κυριολεκτικά μια μπόμπα που έχει πέσει μέσα στο σπίτι μας δεν έχει σκάσει και γιαυτό χρειάζεται σωστή διαχείρηση.
Εργάστηκα για πολλά πολλά χρόνια στo Port Sudan Jeddah Dammam στο Bandar Abbas και Bandar Homeini οι δύο τελευταίες ειναι στο Ιραν απ΄'οπου και την κοπάνησα το καλοκαιρι του 1984 νύχτα με ένα κα'ι'κι πέρασα απεναντι στη Fujeira Dubai και την γλύτωσα.Οσο γνωρίζω εγώ πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν οι Muslim από τη μια στιγμή στην άλλη, παρα πολλοί λίγοι το γνωρίζουν, απλά εγώ είχα την ατυχία να τους ζήσω απο πολύ κοντά για πολλά χρόνια. Assassin είναι αραβική λέξη και δεν σημαίνει απλά δολοφόνος αλλά πληρωμένος η και βαλτός για θρησκευτικές επιταγές δολοφόνος ο οποίος επιθυμεί στην ουσία τον θάνατο του προκειμένου να πάει στον παράδεισο.Ποσοι λοιπόν Muslim υπάρχουν στην Ελλάδα?
Ακριβως τόσοι ειναι και οι Ασσασίνοι.Ας το λέμε και όμως δεν το έχουμε καταλάβει οτι MUSLIM δεν είναι απλά θρησκεία είναι κοσμοθεωρία όπως ο Καπιταλισμός ο Κομμουνισμός κλπ Επιβάλλει τρόπο ζωής επιβάλλει τρόπο σκέψης.Επιβάλλει στην κάθε οικογένεια το δεύτερο αρσενικό παιδί να γίνεται μουλάς επιβάλλει τον άκρατο Ασσασσίνικο φανατισμό.Εδώ δεν ήρθαν μόνοι τους,τους εφεραν οι τοκογλύφοι και οι δωσιλογικές κυβερνήσεις για να τους χρησιμοποιήσουν με τον ένα η άλλο τρόπο εναντίον της Ελλάδας εναντίον του λαού και θα πρέπει να ξεκουμπιστούν μέχρι ενός.Τι παει να πει έχει 20 χρόνια στην ελλάδα? 200 να έχει επειδή είναι μουσουλμάνος πρέπει να φύγει.
Ομως αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν απελευθερώσουμε την χώρα μας απο τους Γερμανούς την Βόρεια Συμμαχία τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους.Αφ ενός λοιπον τώρα χρειάζεται μια αλλη διαχείρηση με αυτή την μουσουλμανική βόμβα και να μη ξεχναμε τι έγινε στη Βοζνία ότι από δαύτους ξεκίνησε ο πόλεμος γιατί κάποιοι έξωθεν καλοθελητές τους όπλισαν το χέρι.Για φανταστείτε να παίξει ενα τέτοιο παιχνίδι η Τουρκία με μάς τι έχει να γίνει?Αφ ετέρου χρειαζόμαστε ομοψυχία μεταξύ μας για να γλυτώσουμε.Τα κόμματα μέσα στη βουλή λειτουργούν σαν αναχώματα στον αγώνα απελευθέρωσης της χώρας που έχει μείνει πολύ πίσω.Δεν υπάρχουν αριστεροί δεξιοί φίλε μου υπάρχουν Ελληνες και Ελλάδα που πρέπει να σωθούν απ τον αφανισμό.Ας απελευθερωθούμε και μετά με δημοκρατικές διαδικασίες αποφασίζουμε ποιός η ποιοί θέλουμε να μας κυβερνήσουν

να πω τη γνωμη μου Γιωργο ...και μετα βαρας αφοβα :)
αν γινει ατακτη χρεοκοπία αλλιως πτωχευση νομιζω οτι οι μουσουλμανοι λαθρομεταναστες θα ειναι οι πρωτοι που θα την κανουν απο το βυθιζομενο καραβι σαν τα ποντικια...δεν εχουν τιποτα να χασουν αφου ουτε περιουσια ουτε τιποτα αλλο εχουν εδω....
απο την αλλη ο γ.Ιωσηφ ή ο γ.Παϊσιος δεν αναφερθηκαν ποτε σε γενικη ανταρσια των μουσουλμανων ...
Δεν θελω να πω οτι με το πιο πανω οτι η παρουσια χιλιαδων λαθρομεταναστων δεν ειναι μια απειλη με την εννοια οτι θελουν να μας μεταφορτώσουν σε πολυπολιτισμικό εθνος σβηνοντας την ιστορια τις παραδοσεις το θρησκευτικο στοιχειο το οποιο ειναι εντονο στον Ελληνα.

Χιλιαδες απο αυτους βλεπουν την Ελλαδα ως πυλη εισοδου για την πλουσια Ευρωπη συγκεκριμενα ( για Β.Ευρωπη) αν εδω γινει μια ανωμαλια με αναταραχη και εξεγερση της ελληνικης κοινωνιας που ισως οδηγησει σε καταλυση των θεσμων αυτοι θα ειναι οι πρωτοι που θα την κανουν εστω και κολυμπώντας....
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby nick_the_greek » Tue Oct 16, 2012 7:19 pm

eternity wrote:
Yiorgos Aitolos wrote:αυτό το διάβασα ενό σερφαριζα ο χωρος που το διάβασα λέγετε υγρό πυρ και γράφει διάφορα και καλα σατυρικά ....αυτό το σχόλιο το γράφει κάποιος ανώνυμος σε ένα βιντεάκι και καλά κομικό που έχει τίτλο ότι η χρυση αυγή ετοιμαζετε για προξικόπημα

Ανώνυμος είπε...

αν γινει ατακτη χρεοκοπία αλλιως πτωχευση νομιζω οτι οι μουσουλμανοι λαθρομεταναστες θα ειναι οι πρωτοι που θα την κανουν απο το βυθιζομενο καραβι σαν τα ποντικια...δεν εχουν τιποτα να χασουν αφου ουτε περιουσια ουτε τιποτα αλλο εχουν εδω....
απο την αλλη ο γ.Ιωσηφ ή ο γ.Παϊσιος δεν αναφερθηκαν ποτε σε γενικη ανταρσια των μουσουλμανων ...
Δεν θελω να πω οτι με το πιο πανω οτι η παρουσια χιλιαδων λαθρομεταναστων δεν ειναι μια απειλη με την εννοια οτι θελουν να μας μεταφορτώσουν σε πολυπολιτισμικό εθνος σβηνοντας την ιστορια τις παραδοσεις το θρησκευτικο στοιχειο το οποιο ειναι εντονο στον Ελληνα.

Χιλιαδες απο αυτους βλεπουν την Ελλαδα ως πυλη εισοδου για την πλουσια Ευρωπη συγκεκριμενα ( για Β.Ευρωπη) αν εδω γινει μια ανωμαλια με αναταραχη και εξεγερση της ελληνικης κοινωνιας που ισως οδηγησει σε καταλυση των θεσμων αυτοι θα ειναι οι πρωτοι που θα την κανουν εστω και κολυμπώντας....

Πολιτειακή ανωμαλία- χρεοκωπία εδώ και τώρα! :D
nick_the_greek

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Tue Oct 16, 2012 7:45 pm

eternity wrote:

Ανώνυμος είπε...

μακάρι να γίνει έτσι ....αλλά να φύγουν να πάνε που και πως θα φύγουν δεν θα έπρεπε ήδη να φεύγουν

δεν ξέρω αλλά την τελευταία φορά που ειχα επισκεφτεί το ΑΟ και το είχε φέρει η συζήτηση (χωρις καν να ρωτήσω) μου είχαν πει ότι θα γίνει ο χαμός
και στις δύο σκήτες που είχα επισκευτεί ....ειδικά στην μία (που μέναμε μονοι μας εγώ και ο Πάτερ που επισκεπτόμουν) είχαμε πολυ μεγάλη συζήτηση και μέσα σε όλα μου είχε αναφέρει ότι ειδικά στις μεγαλουπόλεις θα γίνει χαμός ....αλλά και ότι θα έχουμε και φαινόμενα στην επαρχία όπου συντηρούν λαθρομεταναστες

αυτά τα είχα συζητήσει πολύ καιρό πριν .....πριν καν ξεκινήσουν τα όσα βλεπουμε τώρα με τις ληστείες οι οποίες γίνονται οι περισσότερες αν όχι όλες απο αλβανούς

οι ισλαμιστες κατα την αποψή μου ίσως κάνουν πιό μαζικές επιθέσεις και όχι σποραδικές ληστείες όταν γονατίσουμε και άλλο
τέλος πάντων μακάρι να μην γίνει τίποτα αλλά ας κρατάμε επιφυλάξεις ....γιατι ποτε δεν ξέρεις
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Romanos » Wed Nov 21, 2012 10:24 pm

ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ;

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΥΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 98% ΑΛΛΑ ΟΣΟ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ" Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 50%!!!

(BINTEO)

Image

Μέσα τους φωτίζεται το άυλο γέλιο
καθώς επιστρέφουν στην πατρίδα οι εξόριστοι
Romanos

Unread postby rafale » Fri Nov 23, 2012 12:07 pm

Ένα βράδυ η γιαγιά μου κάπνιζε το μαύρο της πούρο, ενώ εγώ μισοκοιμόμουν μακάρια στη ζεστή αγκαλιά της ...Και όταν έκανα να ρωτήσω, αν οι διάβολοι θα ψήσουν στην Κόλαση τη γριά, μας είπε χαμηλόφωνα ο πατέρας.......». (Ανθολόγιο Ε’-Στ’ Δημοτικού, σελ. 85).

:arrow: http://opaidagogos.blogspot.gr/2012/11/ ... st_22.html
rafale

Unread postby Antonis22 » Thu Nov 29, 2012 1:55 pm

Εκπαιδευτικός κατέβασε εικόνα του Χριστού από αίθουσα!

Antonis22

Unread postby Antonis22 » Fri Nov 30, 2012 2:20 pm

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «1453»

Μας έβαλαν τα γυαλιά σε όλους οι Λιβανέζοι, που διακηρύττουν ότι είναι Έλληνες Ορθόδοξοι!
Με Βυζαντινές σημαίες στην Βηρυττό!!!

Μέλη του Ελληνορθόδοξου κόμματος του Λιβάνου, πραγματοποίησαν το Σάββατο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Βηρυτού, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη προβολή της τουρκικής προκλητικής ταινίας "ΑΛΩΣΗ 1453" στους κινηματογράφους της πόλης. Το κόμμα, ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού, ώστε να μην δοθεί άδεια για την προβολή της ταινίας, που σύμφωνα με τον πρόεδρο του Dimitri Rodrigue Khoury (φωτογραφία πάνω) "είναι ανιστόρητη και προσβάλλει τον Ορθόδοξο πληθυσμό του Λιβάνου και όχι μόνο".

Το Ελληνορθόδοξο κόμμα του Λιβάνου, ιδρύθηκε πρόσφατα με στόχο να οργανώσει και να συσπειρώσει του Ορθόδοξους Χριστιανούς, που αγγίζει το 7% του συνολικού πληθυσμού. Ο πρόεδρος του κόμματος, είχε δηλώσει για τους στόχους της ίδρυσής του "Στόχος του κόμματός μας, είναι η επιστροφή στην πραγματική μας ταυτότητα, την Ελληνική ταυτότητα. Ενίσχυση της παρουσίας μας στην λιβανική πολιτική σκηνή. Σύνδεση της Ελληνικής Αντιοχείου νεολαίας μας με τους δικούς τους ανθρώπους και αδελφούς στην Ελλάδα. Πρέπει να μάθουμε την Ελληνική γλώσσα στην νεολαία μας. Θα πρέπει να επιμείνουμε για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, για να σωθεί το έθνος μας από την Αραβική και Ισλαμική αφομοίωση".

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ, ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!!!

Κι εμείς εδώ καθόμαστε κι ανεχόμαστε τους γραικύλους των τουρκοκάναλων να μας βομβαρδίζουν με Σουλεϊμάν και άλλους αιμοσταγείς σφαγείς!
Και όχι μόνο αυτό: Στον Λίβανο ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!

Ενώ εμείς ντρεπόμαστε να κάνουμε τον σταυρό μας και να σηκώσουμε την σημαία μας!
Κι εκείνοι διαδηλώνουν με Βυζαντινές σημαίες στο κέντρο του Βηρυττού!!!

Ιδιαίτερα σημαντικό πως η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, είναι νέοι!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Πηγή
Antonis22

PreviousNext

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ