ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

Re: ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Postby nick_the_greek » Fri Nov 02, 2012 4:50 pm

Άμεση διοίκηση των τραπεζών από τον ESM - Δεν εμπιστεύονται κυβέρνηση και τραπεζίτες

http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%B5%CF%82
nick_the_greek

Postby nick_the_greek » Tue Nov 06, 2012 7:26 pm

Δεχόμαστε που είμαστε πειραματόζωα. Νίκη Τζαβέλλα

nick_the_greek

Postby nick_the_greek » Tue Nov 06, 2012 7:32 pm

Nigel Farage-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ

nick_the_greek

Postby nick_the_greek » Tue Nov 13, 2012 7:35 pm

Εγκεφαλικός θάνατος - Δωρεά οργάνων : Η "τρομοκρατία" της "θεολογίας" των ...ανανεωτών της Εκκλησίας και της "αγαπολογίας" των πολιτικών δημίων του λαού

http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/20 ... st_13.html
nick_the_greek

Postby nick_the_greek » Tue Nov 13, 2012 10:59 pm

Μέρκελ: Η Ε.Ε. ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σε πρόσφατεις δηλώσεις της πρός το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έθεσε ξεκάθαρα το όραμα της για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Η Ε.Ε. θα πρέπει να μετατραπεί σε «υπερκράτος»!!

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο παρασκήνιο της ομιλίας της Μέρκελ στο Ευρωκοινοβούλιο στις 7 Νοεμβρίου:
«Η Ε.Ε. θα πρέπει να μετατραπεί σε ένα και μοναδικό έθνος – σε ένα υπερκράτος – διαφορετικά δεν θα μπορεί να συνεχίσει μακροπρόθεσμα την λειτουργία της», δήλωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος.

http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_2778.html

ΖΗΤΩ Η (ΝΕΑ) ΕΥΡΩΠΗ!!!
nick_the_greek

Postby Ομολογητής » Wed Nov 14, 2012 11:21 am

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΡΑΒΙΝΩΝ ΣΤΗΝ Ν.Υ. ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΘΗΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΪΔΙΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
Ομολογητής

Postby Matina » Wed Nov 14, 2012 5:03 pm

Ομολογητής wrote:ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΡΑΒΙΝΩΝ ΣΤΗΝ Ν.Υ. ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΘΗΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΪΔΙΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

Δηλαδή σύμφωνα με το παραπάνω φανερώνεται ποιος θα είναι κατά τα σχέδιά τους ο αντί.Πολλά από τα σχέδιά τους συμφωνούν με όσα γνωρίζουμε ,αλλά το ότι ήδη φανερώνουν και το ποιος θα είναι δεν ξέρω αν μπορώ να το πιστέψω....εσείς τι πιστεύετε;
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Postby broxopoios » Sun Nov 18, 2012 7:34 pm

Πλησιάζει ο μεγαλύτερος πόλεμος όλων των εποχών.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ο πρώην αναλυτής της Goldman Sachs, Charles Nenner, δήλωσε στο Fox Business Network, ότι ο δείκτης Dow Jones βρισκόταν στο επίπεδο κατάρρευσης των 5.000 μονάδων και στα πρόθυρα ενός «μεγάλου πολέμου», που θα ταρακουνήσει τον κόσμο στα τέλη του 2012, προκαλώντας…
αμηχανία στους συνομιλητές του.

broxopoios

Postby giannis73 » Sun Nov 18, 2012 8:50 pm

Matina wrote:Δηλαδή σύμφωνα με το παραπάνω φανερώνεται ποιος θα είναι κατά τα σχέδιά τους ο αντί.Πολλά από τα σχέδιά τους συμφωνούν με όσα γνωρίζουμε ,αλλά το ότι ήδη φανερώνουν και το ποιος θα είναι δεν ξέρω αν μπορώ να το πιστέψω....εσείς τι πιστεύετε;

Εγώ πιστεύω πως μπορεί να είναι αντιπερισπασμός ή κόλπο δείχνοντας ποιος είναι ο κακός και όταν θα βρεθεί ένας καλός που θα βγάλει από την μέση τον κακό τότε θα πέσουμε στην παγίδα.
giannis73

Postby eternity » Sun Nov 18, 2012 9:05 pm

giannis73 wrote:
Matina wrote:Δηλαδή σύμφωνα με το παραπάνω φανερώνεται ποιος θα είναι κατά τα σχέδιά τους ο αντί.Πολλά από τα σχέδιά τους συμφωνούν με όσα γνωρίζουμε ,αλλά το ότι ήδη φανερώνουν και το ποιος θα είναι δεν ξέρω αν μπορώ να το πιστέψω....εσείς τι πιστεύετε;

Εγώ πιστεύω πως μπορεί να είναι αντιπερισπασμός ή κόλπο δείχνοντας ποιος είναι ο κακός και όταν θα βρεθεί ένας καλός που θα βγάλει από την μέση τον κακό τότε θα πέσουμε στην παγίδα.

συμφωνα με ομιλια του γεροντα Εφραιμ της Αριζονα δεν εχει ακομα γεννηθει ο Αντιχριστος. Εχουμε πολλα να δουμε πριν.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Jw4Iogp1c#
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ