ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby zenjt » Tue Aug 28, 2012 8:38 pm

http://himaira.blogspot.com/2012/08/blog-post_1109.html Κοριτσάκι γεννήθηκε με την καρδιά στη ΔΕΞΙΑ πλευρά.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Unread postby eternity » Tue Aug 28, 2012 9:32 pm

SUKHOI wrote:Νέο χαράτσι σε ΙΧ. Ερχεται τέλος ...ακινησίας

κυριε Sukhoi σε προλαβα και το εχω δημοσιευσει πιο πισω....οι ξανθιες τρεχουν πιο γρηγορα αφου οσοι δεν εχουν μυαλο εχουν ποδια :lol:
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby ασπρο πουλι » Tue Aug 28, 2012 11:55 pm

EKTAKTO > Στο Άγιον Όρος για τον εορτασμό της κοίμησης της Παναγίας, βρίσκεται ο ηγέτης της Ρωσίας B. ΠΟΥΤΙΝ > ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΖΕΛ;;;
Στο Άγιον Όρος για τον εορτασμό της κοίμησης της Παναγίας, βρίσκεται ο ηγέτης της Ρωσίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρόεδρος Πούτιν θα εορτάσει τον Αγιορείτικο Δεκαπενταύγουστο στην ΙΜ Ιβήρων, δείχνοντας για άλλη μία φορά την δύναμη της Ορθοδοξίας αλλά και την βαθιά του πίστη. Την δύναμη της Ορθοδοξίας που κάποιοι φρόντισαν να απεμπολήσουν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολιτικούς τους προϊσταμένους. Ένα πραγματικό όπλο που βρίσκεται στα χέρια του Ελληνισμού, αλλά οι πολιτικοί του ταγοί κάνουν ότι μπορούν για να απαξιώσουν.
http://greeknation.blogspot.com/2012/08 ... .html#more
ασπρο πουλι

Unread postby akarnania » Wed Aug 29, 2012 12:15 am

Οχι ο Πουτιν, αλλά...
ο ΜΕΓΑΣ Βλαδιμηρος παρακαλώ :mrgreen:
akarnania

Unread postby eternity » Wed Aug 29, 2012 12:42 am

Πως γινεται ο Πουτιν να ειναι στο Αγιο Ορος σημερα για τον εορτασμο της Παναγιας συμφωνα και την ιδια μερα να κανει ταξιδι
στο Tatarstan???

Ξερω ..ξερω εστειλε τον σωσια του στο ταξιδι.... ετσι δεν λεγεται απο πολλους; Eπειδη μας ικανοποιει εμας να ειναι στο Α.Ορος.

ΑΠο την επισημη ιστοσελιδα του Ρωσσου προεδρου η δημοσιευση οτι ειναι σε ταξιδι

http://eng.kremlin.ru/news/4334

Putin flew to Tatarstan on Tuesday to deliver some more prepared remarks on the dangers of separatist sentiment and the strength of a unified Russia.
http://english.ahram.org.eg/NewsContent ... -calm.aspx

Υ.Γ. ζητω εκ των προτέρων συγνωμη αν γκρεμισα το δημοσιευμα αλλα ειμαι επιφυλακτικη με ειδησεις που γραφονται μονο απο ενα μπλογκ και δεν επιβεβαιωνονται απο πουθενα αλλου.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Silent » Wed Aug 29, 2012 1:00 am

KANENAS wrote:
Silent wrote:Στον αγαπητό αδελφό με το ψευδώνυμο Κανένας, θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι ο πόλεμος είναι πνευματικός

Δυστυχώς πολλοί σκέπτονταν έτσι λίγο πριν την άλωση. Αλλά δόξα το θεώ ήταν ελάχιστοι το 1821 και 1940.
Δεν αρκεί μόνο η προσευχή και δυστυχώς κάποιοι θα το καταλάβετε όταν θα είναι αργά.

Δυστυχώς φιλέ μου, πριν την άλωση δεν ήταν πολλοί που σκέπτονταν έτσι και αυτά φαίνεται από τις πήγες και τις νουθεσίες Αγίων της εποχής εκείνης όπως ήταν και Ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστών σάλος. Αν έχεις τον βίο του μπορείς να ανατρέξεις στο κεφάλαιο αρχές οδυνών. Μπορείς βεβαία να διαβάσεις Το ακόλουθο απόσπασμα που έχει γραφτεί από τον λόγιο μοναχό Ιωσήφ Βρυέννιο μερικά χρόνια πριν την Άλωση. «Παραπονιόμαστε στο Θεό είτε βρέχει είτε δε βρέχει, είτε κάνει κρύο είτε κάνει ζέστη, πως δίνει πλούτο στον ένα και αφήνει τον άλλο φτωχό, πως πνέει νοτιάς ή έρχεται καταιγίδα από το βοριά και εντελώς απλά μεταμορφωνόμαστε σε αδιάλλακτους δικαστές του Θεού. Πολλοί από μας αδιάντροπα βλασφημούν την Ορθόδοξη πίστη, το Σταυρό, το Νόμο, τους αγίους, τον ίδιο το Θεό, όταν ακόμη κι ένας άπιστος δε θα το έκανε τόσο πολύ. Οι περισσότερες από τις αμαρτίες μας είναι ανεξομολόγητες, κι έτσι είναι και ασυγχώρητες.

Αυταπατόμαστε όταν πιστεύουμε στους αστρολόγους, πως η ύπαρξή μας δηλαδή κατευθύνεται από τις Ώρες, την Τύχη, τις Μοίρες , την Ειμαρμένη τα σημάδια του Ζωδιακού κύκλου και των πλανητών… Μερικοί από μας λατρεύουν και χαιρετίζουν τη νέα σελήνη… Προσέχουμε τα όνειρα και πιστεύουμε πως μας λένε το μέλλον. Κρεμάμε φυλαχτά στο λαιμό μας εξασκούμε τη μαντεία. Καταφεύγουμε καθημερινά σε μάγους, μάντεις, γύφτους, εξορκιστές αναζητούμε στη μαγεία τη θεραπεία κάθε ασθένειας και διαβάζουμε μαγικά σε ανθρώπους και ζώα.
Απομακρυνόμαστε ακόμη πιο πολύ από την αρετή ψάχνοντας συνεχώς το κακό. Η φιλία απωθήθηκε και η κακεντρέχεια πήρε τη θέση της. Ο αδελφός εκμεταλλεύεται τον αδελφό, ο κάθε φίλος ακολουθεί το δρόμο τής προδοσίας. Δεν υπάρχει έλεος, ούτε συμπάθεια μόνο μίσος και αναίδεια.
Οι κύριοί μας είναι άδικοι, αυτοί που μάς κυβερνούν, αρπακτικοί, οι δικαστές μας διεφθαρμένοι, οι διαιτητές μας ψεύτες, οι πολίτες απατεώνες, οι επαρχιώτες χωρίς κρίση και οι πάντες εν γένει ευτελείς.»
viewtopic.php?f=9&t=6&start=8810

Ως προς το 1821 και το 1940 που παραθέτεις, ως παραδείγματα διακρίνουμε γεγονότα ότι και εκείνη την περίοδο χρησιμοποιείται προσευχή ως όπλο στηρίξεις (βλέπε Στρατηγό Μακρυγιάννη) και γέροντα Παισιο μιας και ήταν στον πόλεμο εκείνη την περίοδο.

Για τον ρολο της προσευχης θα σου προτεινα αν εχεις την διαθεση σε περιπτωση που δεν το εχεις να διαβασεις το βιβλο με τιτλο «η προσευχη τα νευρα της ψυχης». Παραλληλα θα μπορουσες να ακουσεις την ομιλια Ομιλία του π. Ανδρέα Κονάνου μέ τίτλο «Κύριε άκουσε τήν προσευχή μου»

Κλείνοντας αν θέλεις ξανά διάβασε τα λόγια του Γέροντα Παισιου τα όποια βρίσκονται στον πινάκα που ανήρτησα νωρίτερα τα όποια βρίσκονται στα σημεία 1,5,13, και 14. Διοτι τα γεγονοτα θα ειναι δυσκολα και ισως δεν γινουν οπως τα εχουμε πλασει στο μυαλο μας...

Για ποιον λόγο πληρώνουμε σήμερα...

«Μόνο η μετάνοια καταργεί ή μεταθέτει το σχέδιο του Θεού. Αν προσέχαμε όλα αυτά τα σημάδια που μάς δίνονται, θα ήμαστε και προσεκτικότεροι στη ζωή μιας. Εγώ δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι, τρέμω, ότι ο λαός μας θα πληρώσει, γιατί αποδώσαμε, με την αρχαία έννοια της λέξεως, την ύβριν στον Ιησού Χριστό. Ναι, θα πληρώσουμε και πολύ ακριβά. Δεν ξέρομε πότε. Σας είπα, η κιβωτός 120 χρόνια κατασκευαζόταν, γιατί περίμενε ο Θεός την επιστροφή των ανθρώπων, Δεν ξέρω, ο Θεός πάντως να μάς ελεήσει, όσο εγκαίρως, να μετανοήσουμε και να επιστρέψομε στην καθαρά πίστη, στον Ιησού Χριστό».

(Πράξεις, ομιλία 170η)

«Σήμερα πόσοι άνθρωποι πέρασαν και τι μου είπαν, αγαπητοί μου, έχω τρομάξει με αυτά που άκουσα, έχω τρομάξει! Με καταλαβαίνετε, έχω τρομάξει. Και λέγω: Θεέ μου, πού πάμε; Πού βρισκόμαστε; Εν πάση ανέσει πλέον οι Νεοέλληνες κινούνται προς καταπάτηση κάθε ντροπής και κάθε ορίου ήθους. Δεν υπάρχει πλέον ντροπή, δεν υπάρχει, είναι φοβερό, κι όμως η εντολή του Θεού είναι σαφής: «Ου μετακινήσεις όρια, α [τα όποια] έστησαν οι πατέρες σου». Όμως, επειδή ακριβώς έχουμε μετακινήσει αυτά τα όρια, γι' αυτό το λόγο έχομε και θα έχομε φοβερές επιπτώσεις. Οι Εβραίοι ξέρετε τι πάθαιναν, όταν παρέβαιναν αυτά τα όρια; Τους μίκρυνε ο Θεός, άφηνε τους εχθρούς των, δεν προστάτευε το λαό, περνούσαν στη γη της επαγγελίας τους, τη γη Χαναάν, κυρίευαν εδάφη τους κι έτσι ο λαός του Ισραήλ από εδαφικής πλευράς μίκρυνε. Είναι τόσο εξοργιστικά και περίεργα αυτά που τελεσιουργούνται τα τελευταία χρονιά, ώστε θα επιτρέψει ο Θεός, χωρίς να είμεθα προφήτες, να μικρύνουμε, εδαφικά να μικρύνουμε. Θα μου πείτε, θα το ευχόμουνα; Άπαγε! Όταν μάλιστα σκέφτομαι, αγαπητοί μου, τα νησιά μας, τα ακραία νησιά μιας, τα προς ανατολάς, με πιάνει ίλιγγος!».

(Δευτερονόμιο, ομιλία 32η)

http://www.impantokratoros.gr/mhtilhnaios-ellada.el.aspx
Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε: «Εγώ δεν θα ζώ, αλλά εσύ θα δείς πολλά κακά. Δὲ θὰ ὑπάρχει ἄνθρωπος νὰ διοικήσει αὐτὸν τὸν τόπο, γιατὶ θὰ εἶστε ἔθνος ἀλλόθρησκο. Καὶ τότε θὰ βροῦν εὐκαιρία οἱ Τοῦρκοι καὶ θὰ σᾶς πετσοκόψουν. Θὰ χυθεῖ πολὺ αἷμα, ἀλλὰ καὶ οἱ Τοῦρκοι θὰ διαλυθοῦν. Πολλοὶ ἀπὸ αὐτοὺς θὰ βαπτιστοῦν ἀλλὰ καὶ πολλοὶ θὰ χαθοῦν.» (Πληροφορήθηκα ότι ο γέρων Παπα-Στάθης είχε χάρη) http://agiotokos-kappadokia.gr/2011/09/16/1-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%87%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1/
Silent

Unread postby billsin » Wed Aug 29, 2012 1:28 am

Την λέει την προφητεία του ο πάτερ όταν λέει ότι σκέφτεται τα ακραία νησιά μας ανατολικά και τον πιάνει ιλλιγγος.

Ο γέρων παίσιος λέει ορισμένα διατάγματα λέει δεν θα προλάβουν να δακτυλογραφηθούν. Λέτε να μιλάει για την εφαρμογή μετά την ψήφιση των δυσβάκτων φόρων;

Μην σας κάνει εντύπωση που αντιδρά πιο πολύ ο σύριζα και όχι το κκε. Ο τσίπρας και άλλοι στο σύριζα πρώην στέλέχη του κκε ήταν. Ο αλέξης ήταν στην κνε ηγέτης των μαθητικών εξεγέρσεων και διαγραφείς από παπαρήγα. Που να συνεργαστεί μετά μαζί του.
billsin

Unread postby Silent » Wed Aug 29, 2012 2:11 am

Ο Γεροντας μας εξηγει ολοκαθαρα ότι η αντιδραση θα προελθει από λιγους Χριστιανους και το ΚΚΕ. ΚΑΙ όχι το συριζα. Ὁ Γέροντας τὸ 1983 στὴ Σουρωτὴ εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματα, θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..» Μᾶς ἔκανε πολλὴ ἐντύπωση ἐκεῖνο πού εἶπε γιά τό Κ.Κ.Ε. καὶ γελάσαμε, θυμᾶμαι. Εἶπε, ἐπίσης, ὅτι ἐμεῖς θὰ τὰ βλέπαμε ὅλα αὐτὰ ἐνῶ ἐκεῖνος ὄχι.

Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το «φακέλωμα», θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχονται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν: «Μόνο με τις κάρτες θα κινείσθε. Τα χρήματα θα καταργηθούν». Θα δίνη κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζει,και ο καταστηματάρχης θα παίρνει τα χρήματα από την Τράπεζα. Όποιος δεν θα έχει κάρτα, δεν θα μπορεί ούτε να πουλά ούτε να αγοράζει.

Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν «το τέλειο σύστημα», το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά. Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια: «Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του. Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρει ο άλλος ούτε το χέρι ούτε το σφράγισμα το βλέπει».

Γι’ αυτό αφήνουν τώρα τους ληστές, τους κακοποιούς, να οργώνουν. Δεκαπέντε Κελιά λήστεψαν εκεί γύρω στις Καρυές. Έναν τον σκότωσαν, για να τον ληστέψουν. Έτσι θα βρει τότε ευκαιρία ο καθένας να καταπατήσει και να πάρει ότι θέλει. Ας πούμε, αν θέλει να καταπατήσει ένα χωράφι, θα πη ότι ήταν δήθεν του παππού του ή ότι το είχε νοικιάσει κάποτε για βοσκοτόπι, οπότε άντε να βρεις άκρη. Θα πουν μετά οι αρμόδιοι: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε. Ο έλεγχος μόνο με το κομπιούτερ μπορεί να γίνει», και θα προχωρήσουν στο σφράγισμα. Θα χτυπάει μετά το κομπιούτερ, θα βλέπει αν είσαι σφραγισμένος, για να σε εξυπηρετήσει ή όχι.

Τα τριάμισι χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα. Γι’ αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν στη φυλακή. Μετά έναν χρόνο θα τους πηγαίνουν σε άλλη πόλη για ανακρίσεις, για να περάσουν από άλλο δικαστήριο. Από την μια πόλη στην άλλη. Ύστερα θα πουν: «Μας συγχωρείς, είσαι αθώος. Αν ήσουν σφραγισμένος,

θα το ελέγχαμε σε ένα λεπτό. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τον έλεγχο».

-Γέροντα, θα μπορούν να επιβάλουν με την βία το σφράγισμα;

-Μέχρι εκεί η… ευγένειά τους δεν θα φτάσει! Θα είναι ευγενείς, γιατί θα είναι… Ευρωπαίοι. Θα δείξουν ανωτερότητα. Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους, αλλά δεν θα μπορεί να ζήση ο άνθρωπος, αν δεν έχει το σφράγισμα. Θα λένε: «Χωρίς το σφράγισμα ταλαιπωρείσθε! Αν το δεχόσασταν, δεν θα δυσκολευόσασταν». Ούτε χρυσά νομίσματα ούτε δολάρια, αν έχει, θα μπορεί να τα χρησιμοποίει.

Γι’ αυτό, αν φροντίσει κανείς να ζει από τώρα απλά, λιτά, θα μπορεί να ζήση εκείνα τα χρόνια. Να έχει κανένα χωραφάκι, για να μπορεί να καλλιεργήσει λίγο σιτάρι, πατάτες. Να βάλει λίγα ελαιόδεντρα, και τότε με κανένα ζώο, καμιά κατσίκα, λίγες κότες θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της οικογενείας του. Γιατί και προμήθειες να κάνεις, δεν ωφελεί πολύ, αφού και τα τρόφιμα δεν κρατούν. Χαλούν γρήγορα.

Φυσικά, το στρίμωγμα θα διαρκέσει λίγο, τρία-τριάμισι χρόνια. Θα συντομευθούν οι ημέρες για τους εκλεκτούς. Δεν θα καταλάβουν πότε θα περάσουν. Ο Θεός δεν θα αφήσει αβοήθητο τον άνθρωπο.

-Γέροντα, σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια θα επέμβει ο Χριστός;

-Ναι. Εδώ, βλέπεις, σε έναν αδικημένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν, πόσο μάλλον τώρα που

θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καημένος ο κόσμος. Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός μια ευκαιρία για να σωθεί το πλάσμα Του. Θ’ αφήσει το πλάσμα Του ο Χριστός; Θα παρουσιαστή στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου. Θα επιστρέψουν στον Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλη την οικουμένη για πολλά χρόνια.

Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία. Εγώ δεν μπορώ να το πω. Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη. Θα επέμβει ο Χριστός, θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει σε καλό τελικά. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια. Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πεις για το Χριστό! Έτσι θα κηρυχτεί το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει ως Κριτής να κρίνει τον κόσμο. Άλλο Κρίση, άλλο μία επέμβαση του Χριστού, για να βοηθήσει το πλάσμα Του.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/03/blo ... z24sukzex4
Silent

Unread postby nick_the_greek » Wed Aug 29, 2012 7:18 am

eternity wrote:Πως γινεται ο Πουτιν να ειναι στο Αγιο Ορος σημερα για τον εορτασμο της Παναγιας συμφωνα και την ιδια μερα να κανει ταξιδι
στο Tatarstan???

Ξερω ..ξερω εστειλε τον σωσια του στο ταξιδι.... ετσι δεν λεγεται απο πολλους; Eπειδη μας ικανοποιει εμας να ειναι στο Α.Ορος.

ΑΠο την επισημη ιστοσελιδα του Ρωσσου προεδρου η δημοσιευση οτι ειναι σε ταξιδι

http://eng.kremlin.ru/news/4334

Putin flew to Tatarstan on Tuesday to deliver some more prepared remarks on the dangers of separatist sentiment and the strength of a unified Russia.
http://english.ahram.org.eg/NewsContent ... -calm.aspx

Υ.Γ. ζητω εκ των προτέρων συγνωμη αν γκρεμισα το δημοσιευμα αλλα ειμαι επιφυλακτικη με ειδησεις που γραφονται μονο απο ενα μπλογκ και δεν επιβεβαιωνονται απο πουθενα αλλου.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας είναι στο Άγιο Όρος.

http://www.defence-point.gr/news/?p=56546
nick_the_greek

Unread postby student » Wed Aug 29, 2012 10:17 am

eternity wrote:Υ.Γ. ζητω εκ των προτέρων συγνωμη αν γκρεμισα το δημοσιευμα αλλα ειμαι επιφυλακτικη με ειδησεις που γραφονται μονο απο ενα μπλογκ και δεν επιβεβαιωνονται απο πουθενα αλλου.

Ειδικά με ειδήσεις του kostaxan. Προσωπικά έχω σταματήσει εδώ και καιρό να ασχολούμε με το συγκεκριμένο.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ